Пазаруване от www.asos.com - 10

• 38 791
  • 749
  •   1
Отговори
# 630

Пола на Т. Хилфигер, чудесна, но огромна Shocked - XS отговаря на М, много ме е яд за нея, ще я връщам:
http://www.asos.com//Hilfiger-Denim/Hilfiger-Denim-Stripe-Twill- … t.aspx?iid=762051

Здрасти,  може ли да ми дадеш размер на поличката?

# 631
  • Пловдив
chockolina, браво - отново впечатляваща селекция (половината неща поръчах моментално и аз Mr. Green), жалко, че някои от дрехите са неуцелени. Confused Аз искам да попитам за гуменките - кой номер си взела и колко сантиметра е стелката? Hug

# 632
Поръчката ми с пуловерчето на Фархи си стои процесинг още. Дано не го откажат!
Шоколина, много хубави неща отново!
Марзелива, благодаря ти!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:34 от sasi6

# 633
Само да ви питам...къде ги намирате тези неща...евтинки...на мен никъде не ми излизат като търся...ще съм много благодарна ако споделите

# 634
  • Варна
Леле, затрупахте ме с въпроси - и тук, и на лични, радвам се, че са ви харесали нещата, сега ще меря и ще пиша. Party

Бялата рокля е XS, дълга е 85 см., на бюста е широка 45 см., а на талията - 40 см. Peace Деколтето е впечатляващо, много хубаво стои, мъжът ми ей-така Shocked реагира. Mr. Green

Гуменките си отговарят, нося 37, поръчах 4 номер и са ми точно - стелката не се вади, но, доколкото успях да измеря, е 23 см. Peace

Бикините ми са 8 номер, добре са ми. Какво да им меря, не знам, разтегливи са.

Полата на Т. Хилфигер е доста уголемена, както писах, иначе е отлична, има си и подплата, дълга е 55 см. и на талията е широка 38 см. (не е паднала талия).

# 635
Добро утро, идвам от пощата с част от покупките ми, именно
така чаканата лилава рокля от мис 60
http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Ying-Jersey-Dress/Pro … .aspx?iid=1067423
чудна е, спортна, има джобчета от страни малки, но не си личат като да са подути такива  Crazy цвета е същия като на снимката, много интересен, не е лилав точно  Flutter
http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Susie-Sleeveless-Top/ … t.aspx?iid=986067
подплатено отдолу и отгоре с интересен тюл (така ли се казва  Mr. Green ) заради тази подплата може да се носи и без сутиен, стои ми по-добре от на манекенката  Blush
и чаках това
http://www.asos.com//Wrangler/Wrangler-Spencer-Tapered-Leg-Jeans … .aspx?iid=1279733
но дойде подобно. И за това искам да питам - разликите са много малки,в шевовете най-вече, и може би цвета, това, което дойде шевовете са със светъл конец  Rolling Eyes различно е, виждам го, и в емблемата има разлика. Как да кажа сега на асосци, че е различно? Имат ли някъде референтни номера? И плюс това въпросния 26-ти номер., в който се чудех как ще стане номера да вляза, ми е голям в дупето и леко в краката  Laughing
До сега не съм връщала дрехи, процедурата ще я видя, но как да кажа/докажа, че модела е различен? Много много моля за отговор, бях чела напред в темата, че има хора с объркани поръчки, как процедирахте?  Praynig
Хубав и усмихнат ден от мен, аз приключвам този месец с пазаренето, че...  ooooh!

chockolina благодаря за споделеното Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 09:09 от AquaElite

# 636
  • Sofia
Добро утро, идвам от пощата с част от покупките ми, именно
така чаканата лилава рокля от мис 60
http://www.asos.com//Miss-Sixty/Miss-Sixty-Ying-Jersey-Dress/Pro … .aspx?iid=1067423
чудна е, спортна, има джобчета от страни малки, но не си личат като да са подути такива  Crazy цвета е същия като на снимката, много интересен, не е лилав точно  Flutter
...

Ей, супер!!! И на нея И се чудих, з'то знам материите на М60, а и рокли не нося, но я пуснах, да не ме е яд  :35 Радвам се, че е спортна!!!!  За мократа още не съм сигурна  Mr. Green

Ти сега с тия Wrangler ме разби - и аз 2 чифта 26 съм си поръчала  Rolling Eyes сигурно ще плувам в тях  ooooh! За сбърканият артикул им пишеш с Product Code (виж дали този на плика на дънките съвпада с този в сайта Product Code: ZAHAG1279733). Ако все пак съвпадат, им прати линк със снимки от сайта и на реално получените. Аз така направих с очилата на Пепе, з'то като име и продуктов код си бяха точни.

# 637
Moмичета вчера изпратих писмо на Асос, че са ми преатили други очила и сега гледам, че са върнали парите, така ли правят по принцип, много се учудих newsm78? Много бързо, аз още не съм върнала очилата...
А на кой адрес да върна пакетчето? Praynig

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:02 от fanagoria

# 638
  • Sofia
Moмичета вчера изпратих писмо на Асос, че са ми преатили други очила и сега гледам, че са върнали парите, така ли правят по принцип, много се учудих newsm78? Много бързо, аз още не съм върнала очилата...

Аууу, завиждам - аз чакам сумати пари от тях, включително и за очилата. Явно си ги знаят вече  hahaha Адресът ти на един стикер, залепен на лист който е дошъл заедно с очилата (бял лист, формат А4)

# 639

Аууу, завиждам - аз чакам сумати пари от тях, включително и за очилата. Явно си ги знаят вече  hahaha Адресът ти на един стикер, залепен на лист който е дошъл заедно с очилата (бял лист, формат А4)
Благодаря ти! Може би защото очилата ги платих през Пейпал.

# 640
  • София
здравейте, чета ви отдавна, дори вече имам акаунт и няколко неща в списъка, но ме притеснява, че доколкото прочетох, няма гаранция, дали ще ти изпратят нещата по пощата или чрез куриер. Проблемът ми е, че съм на работа и не знам, какво става, ако куриерът дойде у нас, затова поръчвам на адреса на фирмата, когато доставката е с куриер, но пък ако дойде по пощата няма как да пристигне на адреса на фирмата... въпросът ми е, с коя куриерска компания работят и какво става, ако ви няма в къщи?

# 641
Дзвер
куриера ти звъни  да те пита къде се намираш. Казваш им адреса на работа и така  Peace   Hug
На мен до сега само 1 поръчка са ми пращали по куриер (но пък какъв късмет имаххх  Blush  Party ) Та тогава също не бях в къщи, та се уговорихме на място, удобно и за двама ни.
И то мисля защото ми бяха забавили тоалета за НГ и ги нахоках по имейла  Laughing

# 642
  • София
благодаря много, ще пробвам от начало с нещо евтиничко, пък после ще видим  Peace

AquaElite, видях че имаш лилавата рокля М60, моля те за мнение - аз съм 158, 53 кг, 8 или 10 да поръчам  Praynig

# 643
А моята поръчка от 30 март още я няма Confused Някой да ме посъветва да поизчакам още малко или да почвам да се чудя какво става? Rolling Eyes
Извинявам се, че така се намесвам в темата...

# 644
Е, сега вече съм в шах...за поличката..чудя се какво да поръчам като излиза, че съм между xs и s иначе съм на границата на м Thinking...освен да поръчам s.

Общи условия

Активация на акаунт