Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 28 560
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Tara, ЧРД и от мен Simple Smile жива, здрава  Simple Smile и много много добра и щастлива майка да си Simple Smile на една малка пухкава, здрава и палава прелест Simple Smile!

Сега се замислих аз имам РД чак на 20.09, а сватбата ни беше на 18.09, майка има имен ден на 17.09 да видим бебката кога ще се реши да се покаже вече  Grinning. Представям си ако е на 19.09  Mr. Green ще има три дена яли пили и се веселили  Mr. Green!

А момичета чак не ви разбирам как така се тормозите с тази статистика  Rolling Eyes . Мен във Франция ме караха да се подпиша, че не искам да ми правят това изследване.

# 616
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Изцялото те подкрепям.И аз за сега съм на това мнение.

# 617
Васи,при теб ще е 7 дни-3 дни таткото ще пирува и 4 дни родата  hahaha

Аз това съчетание от ТРИ БУКВИ вече го мразя.... smile3512

# 618
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН ТАРА Hug  bouquet newsm51

# 619
Още едно овенчее  Mr. Green Честит рожден ден Tara  nbirthday   cook Да си жива и здрава и мнгого много щастлива и спокойна от тук нататак и така през цялата бременност,а септември едно много сладко пухкаво и здраво бебче да гушкаш  newsm32...а аз да с похваля,че вчера получих най-страхотния подарък-усетих бебето ,точно на рожденния ми ден,беше страхотно наистина и много различно от всичко друго,много съм щастлива

# 620
Браво Кат кат,нистина е страхотен подарък !!!  bouquet
При нас също има много празници септември.На мен ми се искаше да е в нашия месец(декември),но няма как да предвидиш кога ще забременееш  Simple Smile На мен ми се струва,че ще е по-късно от дадения ми термин.Незнам дали това чувство не ме лъже  Thinking
А,ето я и Еспри!!Радвам се да те видя и честита мома  Heart Eyes

# 621
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние празнуваме през първото полугодие,но сега ще се запишем и във второто,за да не ни е скучно.

# 622
Тара, честит рожден ден и от мен!!! Аз се чудя защо слънцето го няма в Поморие, а то грее при теб  newsm51 Желая ти една лека и безпроблемна бременност и от септември здраво и красиво бебче да те дарява с безброй усмивки!!! Весел празник!!!

Я, и ти ли живееш до моренцето... блазе ти, толкова е хубаво там при вас  Grinning

# 623
Аз това съчетание от ТРИ БУКВИ вече го мразя.... smile3512

Ох, и аз как го мразя  #Cussing out Ако можех да върна времето назад, нямаше да го правя.

# 624

Поздрав от мен Simple Smile!

# 625
  • Варна
BacuTy,  Joy Joy Joy Joy Joy... Тези сладури голям разговор му дръпнаха  hahaha А сега някой да преведе.

Кат кат, невероятен подарък ти е направил бебо вчера! Heart Eyes Grinning

Честито на всички разбрали пола на бебетата! Grinning

# 626
Тара,Честит Рожден Ден!!! ПОжелавам ти само хубави неща да ти се случват newsm59  party023  bigdance2 Весел празник!!!

# 627
Тара , ЧРД и от мен!!! Малко егоистично ще използвам твоя празник, за да пожелая на всички ни само хубави новини и емоции оттук нататък, никакви черни облаци, никакви тъжни мисли и притеснения. А на теб лично ти пожелавам усмихната пролет, прекрасно лято и най-щастливата есен!

И все пак ще ви се оплача и аз.. Дано да е за последно. Слава Богу и аз и бебчето сме добре, и мъжа ми, а това е най-важното. Но снощи ни ограбиха зверски Sad Взеха ни паричките за довършването на къщичката, която с толкова любов и лишения стягаме вече толкова години. Много ми е мъчно, яд ме е на тези малки хора, дребни душички, които с един замах пропиляват толкова труд и старания Sad

Съжалявам, че ви пълня хубавите главички с моите терзания! Прегръдки от мен!

П.С. Въпреки, че имам доста задачки в офиса, обмислям сериозно да се включа в срещата утре сутрин за ЦУМ. Дано да успея!

# 628
Леа,това е ужасно #2gunfire Гадове #Cussing outАз като се сетя миналия месец как изиграха съпруга ми ,номера със спуканата гума -та  пари,карти,документи това е страшно.Това да ти ограбят труда е варварско #Cussing out

# 629
Тара,Честит Рожден Ден!!!   bouquet Много здраве, късмет и весело бебче на финала  Grinning

Lea1983, много съжалявам , че сте си изпатили така. Тия зверове сърца нямат  #2gunfire
Преди 2 години бяха влезли през деня вкъщи и всичко, което могли си взели- пари, бижута, техника и т.н. Много ми беше трудно да си видя къщата в този вид- разхвърлено, всичко пипано, но повярвай ми се преживява. Гледай да не се разстройваш, че вредиш на бебче.  Hug Дано да има възмездие и за нас и за тях един ден!

Общи условия

Активация на акаунт