Пролет чука на вратата, Септемврийче грее на мама душата!

• 27 737
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Добро утро и от мен,
аз, за съжаление, няма да мога да дойда днес на семинара в ЦУМ, имам ангажименти в офиса.
Много късмет на keral!
Lea, съжалявам, сигурно е ужасно, но ти сега гледай по-леко да приемаш нещата, за да не навредиш на бебето.
Добре дошла на Герито!
Слънчев ден на всички!

# 646
Гери, добре дошла  Hug!
Леа наистина много много съжалвам за това  Confused,дано има справедливост по въпроса!

Успех на всички при изследванията и само хубави новини...
И накрая не издържам да не се похваля...
Все си мислех аз, че усещам малката госпожица, но снощи вече не ми остави място за съмнение!
Тъкмо си лягам да спя така на една страна и долу и отпред като започна един.. гъдел или потрепване Rolling Eyes и продължително беше  Crazy .
Обаче аз седях чаках, чаках да спре, не спря... завъртях се на другата страна и спря .
Ама нямаше кой да е друг  Heart Eyes, а освен това съм с задна плацент,така че още по-възмонжо ми се струва.Но то самото място беше мноогоо много конкретно, няма как да го объркаш с черва или нещо друго. Grinning .

# 647
добре дошла на Гери! Радвам се, че групичката ни се разраства Simple Smile
Леа, искрено съжалявам за случилото се! Представям си каква грозна гледка е ограбеното жилище, а чувствата, които предизвиква тази гледка сигурно са кошмарни!!! Съжалявам!!!
Аз хем да се похваля, хем да се оплача- днес бях при док. голямо чакане, цял месец... и като съм се настроила психически, че ще разберем пола  Embarassed да, ама не... срамежливче ще излезе, това нашето  бебче  smile3502 Стиска здравокрачетата, играе си с мен  smile3533. Иначе всичко друго си му е наред, резултатите от БХС са отлични  newsm44 Сега на 04.04. съм при частният ми наблюдаващ лекар- там апаратурата е на космически години разтояние... може пък да се види нещо Mr. Green Не, че голям зор имам, ама като ви чета как сте разбрали и на мен ми се иска вече да зная  Embarassed
Целувки за всички тумбачета!!!

# 648
Искам да си запиша час за ФМ в 20 седмица. Мислех за Мазнейкова, понеже предната бременност ходихме там и много внимателно и подробно ни обясняваше, ама моя лекар ми предложи и Фемина.

Кажете при кой от Фемина да си запиша за средата на май, та има време  newsm78.

Забравих да кажа, че се връщам от прегелд и видях бебето  Grinning Освен това днес влизам в 4 месец, и ми е малко странно, след вида на бебето още съм усмихната. И за протокола до сега не съм качила грамче  Mr. Green(нищо не означава де - миналия път набързо качих 18-19кг  Embarassed)

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 11:38 от ronisum

# 649
ronisum препоръчвам доц. Димитрова във Фемина, но се обади днес би трябвало да започнат да записват часове за май, а при нея много от рано трябва да се запишеш ако искаш при нея разбира се. Тука момичета хвалеха и други лекари от Фемина и са доволни Peace
Леа1983 това е ужасно, но не се ядосвай все по някакъв начин според мен тези хора ги застига някаква справедливост твърдо вярвам в това Hug
Хубав ден момичета и дано има много усмивки в този слънчев пролетен ден  bouquet

# 650
И аз съм на 5.04 на преглед и може да видим пола вече,ако благоволи бебчо. Crossing ArmsИначе чакам с нетърпение вече да го усетя.Преди няколко дни както си вървя из къщи и усещам някякво раздвижване в корема ми.И си помислих"То е".Ама бяха газове Embarassed JoyИ сега постоянно се услушвам да го усетя.

# 651
Леа, ужасно ти съчувствам за кражбата Sad Страшно неприятно усещане. Аз имах такъв случай миналата година, пробвах обувки за сватбата ми една седмица преди самата дата, докато съм закопчавала сандала и една циганка ми отмъкнала чантата. разигра се голям екшън в центъра на Варна, двете майки гонят циганката и едни мъже след тях..та  накрая я списаха..ама не мога да ви опиша какъв ужас изпитах---освен всички ключове за офиси и т.н., прясно взетата ми заплата.. най-вече личната карта, с която трябваше да сключим брак..Sad Слава Богу всичко с хепи енд Simple Smile

Аз бях на БХС, момичетата бяха много мили. Другата седмица ще излязат резултатите- струваше 20лв. в терапията ( води се късен БХС )

# 652
Здравейте момичета, чета ви но пиша рядко. Много мъчно ми стана за Галче горе главата дано всичко излезе една грешка  Hug Леа съжалявам и за теб какво сте преживяли.
Искам да попитам какво ви е мнението за стволовите клетки ще съхранявате ли? Първия път като раждах бях в голяма дилема не го направих мислих си на второто дете вече със сигурност трябва да имаме но сега пак съм в чуденка.  Спира ме това че ако се наложи ги дават само еднократно и то за детето за което за извлечени демек не могат да ми помогнат на първото дете а мислих че са съвместими. Въобще много съм объркана ще се радвам ако някой има опит да сподели. То разбира се да не дава господ да се налага да се ползват ама да живеем по спокойно че сме взели всички мерки за здравето на децата си.
Лек ден на всички.

# 653
  • София
Леа, ужасно ти съчувствам за кражбата Sad Страшно неприятно усещане. Аз имах такъв случай миналата година, пробвах обувки за сватбата ми една седмица преди самата дата, докато съм закопчавала сандала и една циганка ми отмъкнала чантата. разигра се голям екшън в центъра на Варна, двете майки гонят циганката и едни мъже след тях..та  накрая я списаха..ама не мога да ви опиша какъв ужас изпитах---освен всички ключове за офиси и т.н., прясно взетата ми заплата.. най-вече личната карта, с която трябваше да сключим брак..Sad Слава Богу всичко с хепи енд Simple Smile

Аз бях на БХС, момичетата бяха много мили. Другата седмица ще излязат резултатите- струваше 20лв. в терапията ( води се късен БХС )

Привет момичета,

Във връзка с кражбите, станала съм специалист по разпознаване на крадци........искам да ви кажа в момента кои са най-сладките местенца за крадене. Това са набезите на групи циганки в различна възрастова група (едната задължително носи пеленаче на ръце, за да изглеждат по-раними, беззащитни и мили) и местата са тоалените по МОЛ-овете. Там единствено няма камери и стават уникални кражби, поставяте си чантата на плота и се миете, а през това време едната гледа, другата ви сбутва от другата страна, а най-малкото бърка в чантата....имам наблюдения на една жена пред мен се опитаха по този начин да я ограбят, но докато се усетят аз вече бях зашила шамар на едната, а другата влчех за смръдливата дреха към охраната. Внимавайте в МОЛ-овете!

Поздрави Simple Smile

# 654
Гери, добре дошла мила! Леа, нашето семейство също го е изпитало и е адски неприятно, но мисли само за бебо и за престоящите хубави моменти  Hug
Аз сега се върнах от преглед, видях си бебо  Simple Smile, но ще се наложи да вляза в болница за няколко дни заради болките. Иначе след гинекологичния преглед док каза, че шийката е наред, което доста ме успокои.

# 655
Melisa_bs аз ще съхранявам стволови клетки, но ще правя консултация с фирмата след ФМ. Първия път и аз изпуснах, но сега със сигурност ще го направя. Не разбрах защо реши, че не са съвместими стволовите клетки още повече, че не само че могат да се ползват от децата, а и от родителите. Всъщност още не съм проучила въпроса съвсем из основи, но моя приятелка го направи миналия септември и видях една статистика, че много често се ползват клетки от брат/сестра, така, че не е съвсем така.
Първия път не ми се мислеше за такива неща, нали още не съм си видяла бебето пък се презастраховам, но като се замислих че на цената един телевизор дето се вика съхранявам нещо, което не дай си боже може да спаси детенце и то за 20 години, сега нямам колебания ще го направя. Смятам, че в един момент ще стане практика, а освен това в много страни има обществена банка за стволови клетки естествено не и в БГ. Принципа е взимат ти стволови клетки от пъпна връв съхраняват я не на твое име, просто взимат от всички и скадират, ако ти потрябва звъниш и те ти търсят съвместими, може и да не са твоите, но като се взимат от повече хора има повече шанс да си съвместим с някой друг. И не плащаш пари. Само, че тази екстра тук още я няма, затова ще си платя. 

# 656
  • София
Здравейте момичета, чета ви но пиша рядко. Много мъчно ми стана за Галче горе главата дано всичко излезе една грешка  Hug Леа съжалявам и за теб какво сте преживяли.
Искам да попитам какво ви е мнението за стволовите клетки ще съхранявате ли? Първия път като раждах бях в голяма дилема не го направих мислих си на второто дете вече със сигурност трябва да имаме но сега пак съм в чуденка.  Спира ме това че ако се наложи ги дават само еднократно и то за детето за което за извлечени демек не могат да ми помогнат на първото дете а мислих че са съвместими. Въобще много съм объркана ще се радвам ако някой има опит да сподели. То разбира се да не дава господ да се налага да се ползват ама да живеем по спокойно че сме взели всички мерки за здравето на децата си.
Лек ден на всички.

Здрасти MELISA_bg ,

аз задължително ще отделям, в семейството ми има случай на раково болен, виждам за какво става на реч, а и какви други болести могат да бъдат лечими на детенце ако ги има. Така, че това е задължително, избрала съм си и фирма, ако някой иска инфо да ми пише на лични, доста се интересувах и както навсякъде и тук шарлатаните не липсват.
Поздрави,

# 657
Мелиса,освен,че взимането на стволови клетки е скъпа процедура-5000лв и годишни такси,трябва да се консултираш и с адвокат.Тези стволови клетки се съхраняват в чужбина ,а не в България.Провери как стоят нещата  точно с този казус .Една майка обесняваше че не е толкова лесно Peace

# 658
Привет, мамчета!

Леа, много неприятна случка. Дано по - бързо да преодолеете стреса  Hug

ronisum, за ФМ съм избрала доц. Димитрова и имам час за нея другата седмица. При нея ходих и на ранния скрининг. Иначе мои познати са доволни от д-р Врагалева от Фемина, мисля, че и някои от мамите в темата бяха ходили при нея. Те бяха очаровани от нея (д-р Врагалева), т.к. им обяснявала на дълго и широко кое какво е, броили пръстчета, гледали ритничета, докато Димитрова се държи малко по - сухо и някак не така ентусиазирано. Аз въпреки това обаче, както вече казах, пак си записах час при Димитрова. Лилето правилно ти е казала, че ако избереш Димитрова, трябва по - рано да се обадиш, защото часовете свършват като топъл хляб. И двата пъти горе - долу един месец предварително съм си записвала час. За другите лекари май не е така, но не съм сигурна. Разлика също така има и в цените там в зависимост от лекаря, който избереш.

Гери, добре дошла!

За стволовите клетки още не съм решила. Още преди да забременея с мъжО бяхме говорили, че един ден ще вземем стволови клетки за съхранение. Към днешна дата, след като се запознах по - подробно с процедурата, вече не съм така сигурна. Има доста неизяснени моменти относно условията за съхраняването им, ползването им и прочие, но въпреки това ще продължа проучването. В тази връзка Лиле дали ще може да ми пратиш на лични координатите на фирмата, за която споменаваш?

Мамчета, не знам какво ми става тия дни. От поста на Галчето насам ме е обзела някаква тотална депресия. Нямам никакво настроение, само се зъбя вкъщи и на работа, а днес вместо в обичайното придовдигнато петъчно настроение, съм настроена за рев. Хормони ли са, пролетна умора ли е, какво е не знам  Sad

# 659
Кокетка Hug осъзнавам и те разбирам както теб така и другите мами,в чийто постове все още се долавя минорното настроение и е нормално ни е сме хора,които са съпричастни с мъката и страданията на другите.Но както ти така и другите мами трябва да бъдете силни, спокойни и уверени в бременността си.Когато човек загуби най ценното си той се чувства ограбен,но заобиколен от най близките си хора се опитва да продължи напред.Времето не лекува ,човек започва да живее с болката и престава да си задава въпроса ЗАЩО .На този въпрос отговор няма.Още веднъж бъдете винаги усмихнати, с надежда и бъдете над нещата вие сте щастливи млади майки ,на които им престои най красивото преживяване -да гушнете сладките бебенца Hug

Общи условия

Активация на акаунт