Голяма почерпка днес.

mii, дано мине бързо и леко операцията и нямате повече притеснения по въпроса!

Толкова от мен, че мнооо ми се спи...
от мен за двама ви. Направо съм в потрес, че в Карлово няма хирург. Ти сигурно си го знаеш но и аз да кажа че в Пловдив лекарите са доста добри и може да се разчита на тях. Това го казвам от личен опит. 
Другата седмица отиваме за дата и така. Като отношение на сестрата и лекаря в Пловдив, еми нашите тук са на светлинни години.

Балната ми рокля беше 300лв .

Стискам палци да има добро развитие на ситуацията! 
Наистина, че кърменето за една новоизлюпена мама си е доста трудна и сложна задачка. Дано да не се откаже, ще й помогна, до колкото мога.
От постоянните... Вчера ми показа, къде го боляло нещо, и като му погледнах в устата, видях нещо като израстък от венеца, ама по скоро месо
И него ще го водя в петък само, че на стоматолог... 
Ще си стоим в къщи до 16,00 часа, на РД сме на едно приятелче на Преско. Уф, и подарък не съм купила! Май ще трябва да излезем все пак... 
но Слава Богу, че сте овладели положението
Преско, милият, да го гушнеш от нас... Да минава и заминава операцията, очевадно не е изчезнала хернията... без да съм на ясно как изчезва една херния въобще, сигурно както чакат диабета на баща ми
ама айде да не повтарям Пина и Съни... Не са лекари, гадове са това 
обади му се, ако дори и за момент ти се е приискало
че беше счупила една ваза сутринта, притеснихме се да не се нарани... Малки деца- малки проблеми... 
Тоз живот вече не е за мъже бе... Как да не изтрещеят хората... 

Аз бих се обадила да поздравя баща ми за рождения ден, хладно любезно, освен това бих му казала някои нещица така между другото.