Ето пролетта дойде, радва й се АВГУСТоВСКОТО дете !

• 27 462
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Stavanger,Norway/ Varna
dezita същата работа е и при нас. Тези родове направооооооо, нямат научаване. И тя от време на време като си играе плямпа на норвежки, но гледам да пресичам веднага. По едно време се опитваше и на Мила да й говори така  Crazy В къщи съм казала, че този език няма да се говори. Много й разказвам за България (мисля, че още неможе да осъзнае какво всъщност е България, само знае, че баба и дядо и хубавия плаж са в България, а ние сме в Норвегия), пускам, песни, филмчета, четем книжки, но пак трудно става.
Вчера пък ми скри шапката. Преди заспиване гледа Ноди на сръбски в стаята си и като се обади баща й по скайп, чу и веднага дойде и като захвана да си говори с него на сръбски  Crazy, а аз си мислех, че го е забравила.  ooooh! Мъжът ми така се зарадва.

Яна, радвам се за добрите новини около Ицко, сливицците са по- малкото зло.

# 616
  • Видин
Дезита, не се притеснявай, от познати знам, че в началото е трудно, но после децата научаяват и двата езика перфектно говоримо, без акцент. А те децата ще си играят, пък ние отделно ще си излезем някоя вечер в градината при комарите кръвопийци ooooh! Mr. Green
Бобче, все пак двата езика са много близки. Много ме радва, че поне успявате да се видите с тати по скайп Hug Как се развиват нещата при вас. Има ли шанс да се съберете четиримата лятото. Много ми се иска премеждията ти да приключват по бързо и само щастие да имате от тук натам Praynig Heart Eyes

# 617
  • София
Здравейте, мами, не съм влизала има -няма две години Embarassed в темата.
Ако ни почните още- Яна ми е вече на 3 години и 10 месеца, ходи на детска градина, много е забавна, чаровна и...ужасен инат. Като си науми нещо, край ooooh! Направо съм се отказала да я възпитавам, обратното означава по цял ден да се убеждаваме з анещо и накрая- бой. Е, нямам сили за такива неща, в повечето случай деликатно си замълчавам....Откриха ни разширение на единия уретер, тук ни препоръчваха операция, водихме я на уролог във Виена и засега ще сме на ниска доза антибиоици дълго време- около година..
Яна, дано да е само сливици, не е страшно ваденето...
Бобченка, чак сега разбирам, че бащата е сърбин... Как се саъбрахте чак в Норвегия?
Дезита, много хубаво, че ще си идвате цял месец и половина.
Лулумба, за Сашето разбрах, как е каката?

# 618
  • В светлината на слънцето
Енита,  Hug Ех, че приятно ми стана да те видя пак тук. Помним те, как да не те помним.  Hug Но и ти ни навестявай по-честичко. Heart Eyes Виждам, че сте минали по неприятен път. Важното е да остане в миналото и всичко оттук нататък да бъде слънчево и ведро. Стискам палци антибиотиците да си свършат работата и повече да не се налага да се срещате отблизо с лекари или лекарства. Praynig  Hug Hug Hug

# 619
  • ГОре на черешата...
Енита, добре си се завърнала и не ни изоставяй пак Hug.
За ината не ми говори, те всички май са в подобна фаза.
Важното е, че сте се разминали само с лекарства и дано след курса на лечение всичко е наред Peace!

Изчезвам, че тия двамата ще съборят къщата Twisted Evil.
Що ли не изпратих Калоян на село Whistling...

# 620
  • В светлината на слънцето
Що ли не изпратих Калоян на село Whistling...

Мммм, блазе ти, че има къде да го пратиш поне. А аз моите най-много да ги пратя до съседната стая. Което ще рече, че пак се връщаме в началото, тоест в разрушително-разхвърляната-бясна фаза. Twisted Evil Crossing Arms

# 621
  • ГОре на черешата...
Ооо, да, и за него там е много добре.
Още малко остана и по-голямата част от ваканцията ще е "командирован".
Дребният бяс още не е заспивал Twisted Evil.
Утре ако не го събудя в 7 пък на Crossing Arms.

# 622
  • Видин
Ена, добре завърнала се. Не ни оставяй за толкова дълго Naughty, Мариетка, правилно ти е казала, че всички май са в такъв период, на проклетия Crazy
Ехххх, бавно, но славно се завръщат старите муцуни Mr. Green

# 623
  • София
Добро утро  Hug.
Яна, радвам се, че всичко е наред със сърцето  Grinning. Сливиците ако трябва да се вадят, не се притеснявай. Това е рутинна операция и минава и заминава.
Енита, добре дошла отново Hug. Дано всички неприатности останат в миналото и оттук нататък всичко да бъде наред Praynig. А за ината не ми говори... ooooh!
Мариетка, изпращай ги и двамата на село, за да си починеш както си му е реда Party. Ех, да имаше и аз къде моите да ги командировам... 1 месец няма да се сетя за тях Mr. Green.

Сутринта се събудиха в 6.50 часа и двамата ooooh!. През седмицата с 300 зора ги будя за градина, а днес понеже е почивен ден станаха в тъмни зори Twisted Evil. След малко ги извеждам и до обяд няма да ги оставя за 5 мин. да седнат, да се изморят и на обяд да заспят, а не да се чудят какви щуротии да вършат.
Приятен ден   bouquet.

# 624
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз само едно ще кажа....

Зъбиииииии.....  smile3511 smile3511

# 625
Бобче Crazy

Енита wavey

# 626
  • София
Лелеее тука и нови бебчета имаме: Бобченка, Морска - честито!

# 627
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Яна, добри новини на фона на това, което можеше да е.

И аз сега съм се замислила къде да водим Емма на лекар. Мислех, че поне с нея няма да имам грижи с алергии, но тц. Поне до тази година всичко беше ок. Най-тъпото е, че алергията й е към.........не е много ясно. Цялата става в пъпки (направо става релефна), а понякога чак почти на рани става,  от стоене малко повече на студено, вятър, въобще въздух. Вчера пък от собствената си пот стана в ужасен вид. Като се прибрахме и я съблякох, зле ми стана. Снимахме я, че поне, като идем на лекар, да покажа, защото до половин час, след като се приберем, изчезват. За пръв път стана така, като ходихме на Витоша. Тогава реших, че е алергична от чистия въздух  Crazy Mr. Green Ама не. Та, можете ли да ме насочите към алерголог? И какви пари ще трябва да си приготвя за преглед и тестове?

За родовете и при Емма положението е ......... сиганско. Не е рядкост да се чуе "аз съм пъ'вааа, а тате е втооор (силно казано с "р" на края)" Общо - взето е в час вече, но си има бисери, "р"-то в момента много странно го казва - нещо средно м/у "р" и "л", но има надежда.

# 628
Привет! Как сте мацки?
На мен днес щяха да ми монтират стаите, но се отложи за понеделник. Нямам търпение, дано се получат така добре, както на проекта и фирмата докаже, че е наистина лидер и си заслужава парите!  
Тук е такава жега, не се диша, за тази ве4ер за ни "обещали" бури, дано се поразхладим малко  Simple Smile

# 629
  • Germany
Гита, същото го има и големият ми син - нарича се Уртикария!! Много мръсно нещенце, правихме всички тестове, няма никакви алегрии, и обяснение от какво се появява няма.... Упех   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт