*SportsDirect-25

• 53 787
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
 mandeva, задължително пиши на Гагбко, нали като дойде при тях и видят, че е на името на човек, който "не е в списъка" ще се чудят как и на кого в Б-я да я доставят Wink

За проследяване не знам  Blush аз съм пускала все неща до 20-30на лири, макар и обемни, не е имало проблеми с доставката от Г.

# 631
Някой чака ли неща от Габко в дошлите 2 курса?
Моята трябваше да е тук, но май курса е тръгнал по рано от 31.03 или е имало много пратки и нямам нито смс нито мейл.

# 632
mandeva, задължително пиши на Гагбко, нали като дойде при тях и видят, че е на името на човек, който "не е в списъка" ще се чудят как и на кого в Б-я да я доставят Wink

За проследяване не знам  Blush аз съм пускала все неща до 20-30на лири, макар и обемни, не е имало проблеми с доставката от Г.
Аз се регистрирах в Г. преди дни  smile3521 това не е ли достатъчно?? newsm78

# 633
  • Бургас
Може да сте коментирали, но не намерих нищо  Embarassed Като ви изпращат поръчката, Г. махат ли кутиите, или с тях  newsm78 Демек за по-леко. И долу-горе колко би ми излязъл транспорта за 3 чифта дамски маратонки  Thinking

# 634
  • Варна
Може да сте коментирали, но не намерих нищо  Embarassed Като ви изпращат поръчката, Г. махат ли кутиите, или с тях  newsm78 Демек за по-леко. И долу-горе колко би ми излязъл транспорта за 3 чифта дамски маратонки  Thinking

Не се надявай да са без кутия.На тях не им пука да ни е по леко.Може да се случи нещо да е без капака,но без кутия не дори дрехите на закачалки ги пращат Peace

# 635
mandeva ,рябва да си направиш регистрация на сайта на габко и то бързо щом покупките ти вече пътуват.
mama bobo Търпение още никой нищо не е получил .Иначе щеше да има много коментари на покупки.Забелязала съм ,че при всеки курс има по една две страници коментари на полученото.
sisi в пратката винаги има и подарък та не се надявай да са леки.Аз с едни бебешки маратонки (200-300гр)съм получавала огромен каталог (поне 2 кг).

# 636

Аз се регистрирах в Г. преди дни  smile3521 това не е ли достатъчно?? newsm78
Не, не е достатъчно. Напиши им и един мейл  Peace

# 637
Десури и МамаМари са го написали, но да добавя, че освен кутиите с маратонки, всичкото ще е в голям кашон Wink
Първият път като видях що кашонище ме чака в Еконт не повярвах, разопаковах на място и хвърлях кутии, че тр да събера багажа в детската количка + детето  Joy

# 638
  • София

Не се надявай да са без кутия.На тях не им пука да ни е по леко.Може да се случи нещо да е без капака,но без кутия не дори дрехите на закачалки ги пращат Peace
Това беше доста грубо.
Не знам как си представяте да разопаковат 500 пакета на курс, да видят какво има вътре, да махнат излишните кутии, хартиите и понякога стериопора, които слагат за пълнеж, закачалките и отново да ви го пакетират. А след това, като си получим пакета да недоволстваме, че е отварян  ooooh!

# 639
  • Бургас
Как се ориентирате в размерите на шапките? Поръчах тази за големия ми син размер Childs, но му е малка.А с такова нетърпение я чака. Сега търся друга размер 5-6 години и моля за малко помощ.

# 640
Здравейте,
не успях да открия коментари за тези якета , а само въпроси.
http://www.sportsdirect.com/la-gear-pu-belt-jacket-ladies-669048
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-padded-jacket-ladies-669064
 - интересува ме отговарят ли си на номера и каква е материята. Вижда ми се шушляк , но ..

Благодаря ви предварително!

# 641
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fur-bomb-jacket-ladies-6690 … ?colcode=66904303
Това яке го имам. В студено време ми е топло, в топло не ме запарва. Удобно е.
Другото съм го виждала на яве, много шуми. Ако не те дразни, добре.

Питам за това яке, защото се двоумя за L  или  XL.
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fur-bomb-jacket-ladies-6690 … ?colcode=66904303

# 642
Моля ако някой пуска поръчка до събота да ми пише на лични  Praynig
Благодаря Hug

# 643
http://www.sportsdirect.com/lazy-town-town-fleece-suit-infants-318038  - моля, кажете това уголемено ли е и как е като качество? И въобще на марката нещата как идват - искам да го взема за малкия ми син, но да го носи сега, а не другия сезон. Той е сравнително едричък и якичък - височина 86 см.

# 644
  • Бургас
Благодаря Ви за отговорите момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт