*SportsDirect-25

• 53 705
  • 769
  •   1
Отговори
  • Балчи-Варна

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България е £ 29,95.

За да може да се поръчва от сайта трябва се направи Регистрация -отбележите с точка „I not have an account“ и попълнете имейл-адреса си и „NEXT“. Ще бъдете насочени към страница в която се вписват данните и адреса Ви.

Как се поръчва?
Избирате стоките които желаете и ги добавяте в кошницата ,имайте в предвид че има лимит от 10 бр. от даден артикул.
Натиснете PROCEED ТO CHECKOUT за валидитиране(плащане) на вашата поръчка.
Прегледайте адреса и кошницата за евентуални грешки .Тук може да използвате код за намаление или безплатна доставка - в полето Vouchers под всички артикули  и натиснете APPLY. Ако кода е приет ще бъде отбелязано веднага.Натискайки PROCEED TO PAYMENT,ще бъдете прехвърлени на страницата, в която трябва да отбележите вида на картата си  и ТОЧНИТЕ данни .
Натискате Рroceed за завършване на поръчката.
Ако кошницата Ви се е изпразнила сте пуснали поръчката успешно. Поръчката трябва да е отразена в Order History което се намира в My Account.
Ще получите потвърдителен имейл.
До 36 часа, апонякога и малко повече ще получава и имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг“ номера с който се проследява пратката на
страницата на DHL.Доставката отнема до 30 дни(обикновенно пристига за ок. седмица).Допълнителни такси не се дължат.Мито не се заплаща.
Кодове за отстъпки -МНОГО СА РЯДКО

Проследяване на пратката-от ТУК-влизате в сайта на DHL-вписвате "тракинг"номера от имейла, който са Ви изпратили.

АКО СА ВИ БЛОКИРАЛИ  ВЕДНЪЖ ПАРИТЕ ЗА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА.А СЛЕД ТОВА ВИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СВОБОДНИТЕ[ЗА СЪЩАТА ПОРЪЧКА] И ПЪРВИТЕ ОСТАНАТ ВСЕ ОЩЕ БЛОКИРАНИ-ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАШАТА БАНКА-ЗВЪННЕТЕ В БАНКАТА-КАРТОВИЯ ЦЕНТЪР И ПОМОЛЕТЕ ДА ВИ ГИ ОТБЛОКИРАТ.

Таблици с размери-В сайта на SportDirect  номерация отговаряща на нашият  стандарт  ОБЩА  ПО МАРКИ
Други таблици -ОБУВКИ[/b]] ,ДЕТСКИ ОБУВКИ ,РАЗЛИЧНИ МАРКИ ,АДИДАС ,ЧОРАПИ .ШАПКИ

Универсален калкулатор за всички марки)за пресмятане на номер за ДАМСКИ ОБУВКИ ,МЪЖКИ ОБУВКИ ,ДАМСКИ ДРЕХИ ,МЪЖКИ ДРЕХИ

Буквата "С" пред размера идва от "Children"/деца и указва ,че е размер от 15 до 31 номер.
Номерацията в СпортДирект е по UK

В сайта може да се плаща с VISA ,VISA Electron , Master Card   .С Maestro и Американ експрес    не може да се плаща.

Препоръчително е поръчката да е до 200 лири и 30 кг, иначе може да я откажат  или да ви наложат допълнителна доставка.  Peace До сега такъв случай не е имало

1.С КУРИЕР ПРЕВОЗВАЧ в ТАЗИ тема
2. да си поръчате сам ,плащайки 29,95 доставка

При проблеми ето как можете да се свържете с :
- SportsDirect Customer Services :+44 845 129 9230.  +44 870 042 3870 , +44 870 042 3879  , cs@sportsdirect.com
- DHL BG   :  0700 17 700

албумче-ТУК

тема 24 ,ТЕМА 23 ,ТЕМА 23

БЕЗПРОБЛЕМНО ПАЗАРУВАНЕ !!!!

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 07:13 от Mamma

# 1
Тези дамски гуменки Lee  Cooper   дали си отговарят на номера?Благодаря  Hug

Crazy Оф,разногледа станах с тези намаления  Hug
Благодаря,Лъви  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 19:09 от Трапезица

# 2
Тук  Grinning

Да питам,някой,който е пускал миналата седмица,пратена ли му е поръчката?
Аз още нямам тракинг за тази от 16-ти.

# 3

Тъмо се зачудих откога в сайта има Levi's  Shocked
И видях,че са Lee Cooper  Laughing
Малко са уголемени,с около половин номер  Peace

# 4
# 5
Има ли по-големи намаления от тези, които са в момента?

# 6
Има ли по-големи намаления от тези, които са в момента?

Никога не се знае  Laughing

# 7
Записче да ви следя и благодарности за цялата информация която споделяте   bouquet

# 8
  • София
И аз съм тук  Hug
Благодаря за темата   bouquet

# 9
  • Балчи-Варна
Тук  Grinning

Да питам,някой,който е пускал миналата седмица,пратена ли му е поръчката?
Аз още нямам тракинг за тази от 16-ти.
като по чудо моята поръчка от 18.03 тръгна днес,невероятно бързо и аз останах изненздана

# 10
Айде и аз тук с питаници.
Размер 8 или размер 10 да си поръчам?
170 съм висока, 55кг  Embarassed цици нямаааа та съм в чуденка. Обикновено си взимам S размер, но се случва и М да са ми по-добре, но пък от някои марки (не мога да ги цитирам) и XS съм си взимала макар и рядко.  newsm78
За тези неща става въпрос:
пуловер
блуза
суитчер за този предполагам S ще ми трябва.

# 11
Някакви забелешки към тази топка ?
http://www.sportsdirect.com/adidas-la-lakers-basketball-801006

# 12

Извинявай,ама вече за трети път питаш и не мога да се сдържа вече  ooooh!
Първо,се пише забелеЖки и второ,какви забележки може да има  Rolling Eyes всичко в сайта е ново,топка като топка.

# 13
  • Балчи-Варна
Айде и аз тук с питаници.
Размер 8 или размер 10 да си поръчам?
170 съм висока, 55кг  Embarassed цици нямаааа та съм в чуденка. Обикновено си взимам S размер, но се случва и М да са ми по-добре, но пък от някои марки (не мога да ги цитирам) и XS съм си взимала макар и рядко.  newsm78
За тези неща става въпрос:
пуловер
блуза
суитчер за този предполагам S ще ми трябва.
според мен си за 10,аз съм 165 см и съм 58 кг,цици и аз няяямааам взимам си 12 номер и са ми ок, мисла си номер по -малък от моя

# 14
някой има ли маратонки на ФИЛА 28 номер да ми каже колко см е стелката?

Общи условия

Активация на акаунт