Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
За първи път ще поръчвам от този сайт и искам да се консултирам с вас. Избрах бебешки буйки Adidas C3 за краче 10,5 см и гуменки Nike C13 за краче 17,5 см. Ако сте запознати, моля кажете дали съм права...?
Можете ли да обясните как Nike размерите се сравняват? Синът ми носи 37 EU и се чудя кой размер да му взема - 4.
Имате ли тениска за 13-годишна възраст или за 11-12 години? Ако е така, може ли да измерите дължината и ширината, за да мога да реша дали да взема нещо от детския отдел? :lol: Някой попита преди това за размер 28 на Fila. Стекът беше 27 и беше дълъг 17 см. Така че за размер 28 стекът ще бъде около 18 см.
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
За първи път ще поръчвам от този сайт и искам да се консултирам с вас. Избрах бебешки буйки Adidas C3 за краче 10,5 см и гуменки Nike C13 за краче 17,5 см. Ако сте запознати, моля кажете дали съм права...?
-
Можете ли да обясните как Nike размерите се сравняват? Синът ми носи 37 EU и се чудя кой размер да му взема - 4.
-
Имате ли тениска за 13-годишна възраст или за 11-12 години? Ако е така, може ли да измерите дължината и ширината, за да мога да реша дали да взема нещо от детския отдел? :lol: Някой попита преди това за размер 28 на Fila. Стекът беше 27 и беше дълъг 17 см. Така че за размер 28 стекът ще бъде около 18 см.
Въз основа на опита на други потребители, тениска за възрастова група от 13 години или за размери от 11-12 може да има дължина и ширина, измерени от някой, който вече е закупил такъв артикул. За размер 28 Fila стекът беше измерен на 27 и беше дълъг 17 см, така че за размер 28 стекът ще бъде приблизително 18 см.
-
Можете ли да ми предоставите размери за 13-годишни тениски (основно от Umbro), които обикновено са с дължина 65 см и ширина от 45 до 48 см? Когато избирате EX DISPLAY, ако има само един или два размера No, може да има зацапване от проба, избеляване от стоене по витрини и т.н. Надявам се всичко да е наред с вашите буики! :peace:
-
Миналата година купих яке за сина ми, който тогава беше на 2 години и 5 месеца. Беше му малко голямо, но все пак го носеше. Сега той е на 3 години и 2 месеца и пак му става, но вече е по-светло. Планирам да поръчам светло синьо вместо тъмно синьото, което имах преди. Имате ли някакви предложения?