Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • на североизток
Най-после и ние се прибрахме и сколасах да седна на компа Simple Smile
Днес наистина се получи една много приятна срещичка на Елена и Дидко(на Мъничето) и на техните родители Grinning Пловдив и Търговище се събраха в Шумен Grinning Прилагам и малко снимков материал http://september2010.snimka.bg/baby/elena-na-mama-iv4i-79.565275 Поляхме изпита на Мъничето( стискаме палци и за утре fingerscrossed ), децата си поиграха с влакчето на късмета, разходихме се из ветровития, но слънчев Шумен и така...доволни се прибрахме! В Т-ще пък имаше мноого голяма киноложка изложба, то гълъби, петли, зайци, пауни, рибки, кучета, какво ли не....че и там обрисахме и сега сме гроги ooooh! Ама поне натрупахме емоции Wink

С нетърпение чакаме общата национална среща(Гале  Wink как се движи въпроса ) Децата имат нужда от социални контакти все пак  Mr. Green
Много кофти това със задавянето, трябва да сме нащрек постоянно Confused Добре, че си реагирала адекватно Peace Hug

# 256
Добър вечер  Hug!
И ние вече сме с обички  Heart Eyes.Мина безпроблемно за 3 мин.Изобщо неплакахме ,когато ги дупчихме,малко се размрънка,като и сложи гелче,антибактериално,явно я е щипнало,но и мина!
Цял ден скиторим навън и вече сме ,толковааа черни и двете,че чак смешни  Mr. Green!Диди направо става шоколадова,лятото незнам каква ще е ooooh!  Mr. Green!
Честита месечинка на всички родени на 26-то  Hug  bouquet Heart Eyes!
Честито зъбче на Бу  Heart Eyes!
Нат,всичко ще е наред,пиши как понася малката процедурите  Hug!
Деси,престрашили се да сложиш на Сиси обички?АКо не си,както ти казах и по телефона,ще дойда до Варна и ще я заведа  Joy hahaha Mr. Green!
Много гушки и цунки,утре ще кача снимки на Диди с обички и черна ,като циг.не  Mr. Green

# 257
леле не мога да видя снимките на бебоците, забравила съм паролата  Embarassed Embarassed Embarassed е много често влизам значи  Blush или пък е сменена  newsm78

# 258
  bouquet Само да Ви поздравя всички и да ЧЕСТИТЯ за зъбчетата,сядането,изправянето на вече порастналите дечица.Няколко дни по разходки ,ангажименти и не ми остана време за форума.Седнах и Ви изчетох утре по подробно ще пиша.
И да Ви се оплача...мъжа заминава в Германия за 3 седмици ще съм сам сама  #Crazy smile3518 разичтам на ВАс морално лека вечер и приятен уикенд!!!

# 259
може ли паролката пак... че с новия комп я нямам запаметена...

мерсииии Hug Hug Hug

# 260
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили мами да почерпя днес моята мома става на 6 месеца.
По късно ще чета ,честито на всички с повеоди и без.
Поздрави

# 261
  • София
Честити месечинки на бебе Пламена, бебе Живко и бебе Симеон.

Да са ви живи и здрави дечицата и да слушкат много Simple Smile

# 262
Доборо утро!
Честити половин годинки на Пламена и Живко!
Честита месечинка на Симеон!
Днес се очертава мрачен, ветровит и дъждовен ден. Тц, тц, тц, лоша комбинация, започват пролетните валежи. А аз мога ли да помоля за паролка, до сега като по-нова не се престрашавах да поискам, ама пък вече се имам за редовна, макар и скорошна съфорумка! Да видя срещата в Шумен и други неща.
Danielkka, Assi , честити обички!
Вече разбрах какво е подут венец. Да видим сега кога ще има зъбче.
И да ви кажа за Плазмонките, мииии не спи повече, нито огладнява по-късно, нито спря да се буди, никаква промяна. Явно така ще е до 2 год., вече се примирих...
Снощи мъжо гледа Ники и сега е като маруля. Стана около 10 пъти /поне една вечер в седмицата да ме сменя, че не се издържа/. И ми изтърсва "Че какво толкова се оплакваш, спи си детето, само дето се буди." Ама да го оставя аз 2-3 поредни вечери, да го питам после как е   Crossing Arms
Стига толкова от мен. Чао, до скоро и ядовете с усмивка да ги посрещате.  Wink

# 263
# 264
След цяла седмица мъки най-накрая имаме 2 ЗЪБЧЕТА newsm44 Пробиха венеца, показаха се...това означава ли сега, че няма вече да я боли и да е нервна....че беше кошмар, измъчихме се взаимно, няма заспиване, не иска нито да яде, нито да спи, нервна ужасно...дано сега се поуспокои, че и аз вече не знам къде се намирам  ooooh!

# 265
vesy_evi, те 2 са се показали, ама още 20 чакат  moresmile

И Дани тази нощ се буди през половин час, накрая в 6 часа стана окончателно Tired

# 266
Здравейте от нас Hug

Днес тука времето е отврат вали и едно сънливо Confused Тези дни сме по цял ден в морската градина мерим улиците вече незнам коко километра навъртях Laughing

Дани- Не ги пробих на 25-ти ама на следващия ден отидахме и вече и ние сме с обици така че за това няма смисъл да идваш Hug виж ако искаш на гости ела няма проблем Hug

Честити месечинковци
Честито на всички имали повод да пазнуват

# 267
  • София
Мамита мерси, че сте се сетили за моето зверче, че днес има 7-ма месечинка  Hug  bouquet
 Ами да почерпя....

Хайде да ви е сладко  Peace
Честити половин годинки на Плами и Живко!
Честито и на всички озъбили се, изправили, пропълзяли ....бебчовци!

# 268
  • у нас
Честито на месечковците.
Ние резервирахме почивка в хотел Каменец Китен Simple Smile някой да е  бил там да сподели лични впечатления newsm78

# 269
Хубаво е в Китен, но не мога да кажа за хотела. Изощо този район ми е любим, що се отнася до курорти по морето - Приморско, Китен. Имаме програми тук http://chiflika.net/, така че нищо чудно да се видим с някой майчета лятото, решили да почиват по нашия край.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт