Чакат с трепет пролетта СептемврИЙСКИТЕ деца!

• 25 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте вече сме самички с Преси таткото замина за Германия ...ще си тъгуваме цял месец  newsm45.
Моята маймунка се буд нощем с плач на 1 час не е гладна просто я усокоявам и заспива.Не са и зъби мисля ,че е уплашена newsm78.
За щастие си хапва уж добре,но ни изписаха желязо ,защото е мн нисък хемоглобина Thinking
Да се похваля ние ще ходим тук на почивкаhttp://www.villaroka.com/about_bg.html за една седмица на 17,04 заминаваме.
Аз даже не знам в Русе каде се продават бански да купя на моето слънчице  newsm78 .
честити месечинки на всички дечица да са живи и здрави

# 286
  • В царството на мечтите
Здравейте

# 287
  • София
Palmirka,
много добре изглежда да кажеш отзиви после, ние що се отнася за почивка посока Банско ходим на Катарино...винаги много добре си почиваме  Peace Laughing

# 288
 Hug Здравейте момичета   bouquet
Много лошо това време днес  Wear Umbrella ще си стоим вкъщи тия дни май  Thinking
Много бебчовци се озъбиха последно време  Party ние още нямаме нищо...
И аз искам почивчица, но на местенце където ще мога да посрещам нуждите на бебо, но ако питаш мъжа ми най-добре е сред природата на някой язовир с въдичка в ръка  ribolov и на палатка  newsm41 за него да ама не и за мен с двете дечица...та аз съм се ориентирала към някой язовир с база към него  Peace приемам предложения...
Преди време бях питала дали ползвате слънцезащитни кремчета вече за бебоците и какви???
Преди време купих на баткото надуваем батут, но се спука, чували ли сте за лепило с което да мога да го залепя или място където мога да го занеса да го ремонтират  Laughing Мъжо има сервиз за коли и вулканизатор, но там лепилата са много силни  newsm78
Честито на всички порастващи дечица днес  baloni

# 289
Здравейте маминки  Hug
Аз има питане към мамите, които се борят с АД. Ползвали ли сте ЕКСЦИПИАЛ ЛИПОЛОСИОН НЕУТРАЛ за бебоците? И доволни ли сте  newsm78

# 290
  • София
Привет!
Честити месечинки и половин-годинки на всички празнували последната седмица! Честити зъбчета, обички, седящи и изправящи се дечица и всякакви други щастливи поводи newsm51
Палмирка, колко точно е хемоглобина на Преси? Не знам дали знаеш, но в повечето европейски държави изобщо не се проверява хемоглобин до 2 год.  Peace Първо - това изследване на кръв от пръстчето не е много точно, и второ - около 6 мес. настъпва нормален физиологичен спад на запасите от желязо, натрупани през бременността. Ако стойностите са над 100 и няма признаци на анемия - т.е. Преси е жизнена и енергична, то ниския хемоглобин не е проблем. Simple Smile По-скоро трябва да обърнеш внимание на правилното хранене, като наблегнеш на желязосъдържащи храни. А ако все пак решиш да даваш на Преси някакъв препарат, ти препоръчвам да опиташ със Шуслерова сол №3 - Ферум фосфорикум. Това са хапченца, подобни на хомеопатичните, но за разлика от тях, те съдържат материална субстанция. Те са нов продукт и преди педиатърът да ги предпише на Никола, не бях чувала за тези соли. В момента и аз и Ивана също пием други соли за зъбките. Има и соли за красиви коси, кожа и нокти,  Flutter както и за различни други проблеми.
Краси, мммм, почивчица на язовир планираме и ние през август- на Широка поляна, на палатки, с още бебета и деца.  Laughing Далеч от цивилизацията и обхвата на телефоните. Последните години редовно ходим там, като първия път Ивана беше на 7 мес. и си изкарахме чудесно. На чист въздух и спокойствие. Но ако търсиш удобства мога да ти препоръчам язовир Батак - има много предложения за настаняване, особено на Цигов чарк. Но малко е далеч от Варна.  newsm78
За слънцезащитните кремове - ето тук има много добро обобщение, за вредата от тях.  Stop Просто за информация и за размисъл. Simple SmileЛично аз и това лято смятам да мажа всички със сусамово масло и да пазим сенките в най-големите жеги по обяд. С толкова много химически вещества ни заливат без нашето знание и съгласие, че доброволно не мисля да вкарвам още отрови в децата си. Crossing Arms
Butlins къде чете за чревните неразположения в Гърция или Турция? newsm78  Аз точно от тях бягам от БГ морето. За първото море на Ивана, когато беше на 8 мес, нарочно избрахме ол инклузива на Елените, но за жалост ще запомним морето с първото й разболяване от стомашен вирус. #Cussing out Следващата година избягахме от вирусите и навалицата чак на Шабла. Но преди това бяхме през уикенда с приятели в Черноморец. Точно за 1 ден цялата се изрина от мръсотията в морето и отново се разстрои. Sick  Затова сега се гласим или за Тасос или за Ситония, че са по-близко отколкото Северното Черноморие.
dessynik1 Hug Heart Eyes Не съм се загубила нарочно. Все още ми е приятна компанията в темичката. Просто на почивката за форума не остана никакво време, а после имах други задачки. Като гледам обаче редиците много пооредяват. И ми се струва, че не е само от пролетното време. Thinking

Никола още няма зъбчета и като гледам, въпреки обилното лигавене от 3-месечна възраст, скоро няма признаци да се появят. Tired  Все още не може да седи на дупето си повече от няколко секунди, но затова пък не иска да стои мирен и постоянно се върти. Голямо предизвикателство е да му сменя пелената, затова чакам да се постопли и минаваме на гащички. Wink И със захранването сме дооооста назад. Не иска да се храни с нищо, различно от кърма и това е. Едвам преглъща няколко лъжички каша или тиква, а картофа изобщо не иска да го опита. Първите пъти се излъга да си отхапе и в резултат повърна всичко, което беше изцокал преди това. ooooh!  Затова сега първо го "храня" и след това го кърмя. Единствено оризовките се приемат, но с тях по-скоро си чеше венците и между другото част влиза в устата му. Утре е ред на моркова и силно се надявам поне него да прояде. Simple Smile  Имаме и напредък в "говоренето". Започна да повтаря срички. Любима му е ба-ба, за радост на майка ми, която цъфти и грее. Crazy
Приятен и усмихнат ден на всички!  Heart Eyes

# 291
  • София
Сега бяхме за малко навън. Е има вятър, ама става, не е гадния зимен студ.

Аз от сополи и кашлица не мога да си вдигна главата вече. Лора уж се оправи, малкия взе че се включи отново и пак отлагаме консултацията. А така ми се искаше да минават тия ваксини най-после.
Покрай това боледуване се подмотвам и със захранването

Др. седмица и ние сме сами. Ако Лора се осополиви и си остане в нас отново, не знам как ще издържа.

# 292
Здравейте маминки  Hug
Аз има питане към мамите, които се борят с АД. Ползвали ли сте ЕКСЦИПИАЛ ЛИПОЛОСИОН НЕУТРАЛ за бебоците? И доволни ли сте  newsm78
Vany666, Теди е със съмнение за АД, но освен обрива по бузките няма други признаци, та не съм убедена, че е това.
Пробвахме какви ли не кремове - нищо не помогна до сега.
От близо месец ползваме Excipial U Lipolotion (това ни изписаха последно), за около седмица всички обриви изчезнаха.Кожата на лицето му е чудесна, много съм доволна. Peace
Ти обаче питаш за неутрал, за него не знам.Нашия е с урея, за суха кожа.

# 293
Привет и от мен! smile3525
Първо да честитя на месечинковците,на зъбчовците,мацките с обички,на изправилите се и седнали дечица!   bouquet
Krasi Zhelqzkova аз мога да ти предложа яз. Доспат-няма да сбъркаш,ако ти представлява интерес има и бунгала http://pochivka.bg/o-5682-бунгало_ива.
А за море бих се доверила за пореден път на Созопол,винаги си тръгвам от там отпочинала,доволна и с малко тъга  Crazy
И ние със захранването сме до под кривата круша Sick почнахме с плодови,хапваме 2-3 дена и вече не ги искаме.Двах и картоф и морков 3-4 дена и край с интереса,а днеска картоф със спанак...като първи ден изяде 15-тина лъжички  Embarassed сърце не ми даваше да спра на 2-3-та лъжичка с такъв кеф си отваряше устичката гарджето ми,че даже не можа и да се изцапа,нищо не плю,не въртя глава   Hug
Може ли и аз да поля за код за снимките.Благодаря bowuu

# 294
  • София
Здравейте! Най-накрая си седнах на д...то и ви попрочетох Laughing. Моите бонбони бяха болни, мъжете се пребориха, но Арзу продължава да кашля, през ден я преглежда лекарката, че да сме подготвени. На Ясин най-накрая му проби венецът - сестра му е с два зъба от януари, а пичът - само се лигавеше до сега. Може ли да ви  попитам нещо - трябват ми две кошари за спане за Русе, знаете ли сайт, от където мога да поръчам нещо на сносна цена? Ще ги използваме само седмица-две до края на годината и ми се иска нещо на прилична цена..

# 295
  • Варна
Бебчо, ето ти едно евтино предложение http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5677&cat=106 в комбинация с някой от тези матраци.
Аз съм доволна от сгъваемите кошари, ползваме ги непрекъснато. Peace

# 296
  • София
Благодаря ти, antonia   bouquet.

# 297
  • Пловдив
Ей, доживях, да седна да Ви изчета Simple Smile

Да се похваля, че вече съм 5ти курс - взех си и последния изпит за тази година и то с отличен newsm44 От тук нататък, до септември съм изцяло заета с малкия човек Simple Smile

Не помня дали писах, но ние сме очаровани от Сарафово за лятната почивка и тази година, отново ще почиваме там Simple Smile И в тази връзка - искам да се видим и с бургазлийки Hug

Сега Ви оставям, че ще водим монстърчето при прабаба му на гости Simple Smile

# 298
  • София
sweet_maniche, честито!  bouquet. За почивките - когато родих баткото ходихме на Елените, хареса ми, но и на мен не ми се размина стомашното неразположение. Иначе почиваме в Турция, през юли и август е много жега, имах глупостта да заведа Фати на първа почивка именно там и то през август Embarassed. Но съм чувала от приятелки, че през септември е идеално и мисля тази година да проверя лично Grinning

# 299
v_spasova, при нас е същата работа, големия ми син е с хрема и кашлица, Дани вече и той е с хрема Confused 2 нощи му хъркаше нослето, но днес вече е съвсем хремав.

Купих му биберон, не го ползва по предназначение, но в момента го разглежда с голям интерес и му пее Laughing

Общи условия

Активация на акаунт