Имуностимулатори за бебе

• 5 918
  • 19
  •   1
Отговори
Майчета давате ли някакви имуностимулатори на вашите бебчета и по големи дечица. Една приятелка даваше на бебчето си Цитросепт от 9-тия месец и е много доволна. А дават ли се такива на по малки. Педито каза че сме още мънички за имуностимулатори. Споделете Simple Smile

# 1
За сега не съм давала никакви имуностимулатори на малкия. Педиатърката ни също е против. По-важно е пълноценното и здравословно хранене  Peace А пък за бебе на 4 месеца... Лично аз не бих дала. Слушай си педиатърката, а не разни приятелки, които са много доволни от един или друг препарат.

# 2
  • София
Педиатърката на детето е права, малко е за имуностимулатори.
Кърмите ли? Или детето е на АМ?
На моя син дадох витамини, Мултисаностол, може би малко преди да навърши 2г.

# 3
Не давам друго освен Коластра и пчелен клей

# 4
Да кърма е

# 5
  • Несебър
Нашата педиатърка ни изписа имунокинд на опаковката пише,че е за кърмачета

# 6
  • София
Според мен е достатъчно.
Можете да се консултирате с педиатърката за Коластра, Зелена енергия и т.н.

# 7
За какво ти е този имуностимулатор на 4месечно бебе?! Rolling Eyes

# 8
  • София
щом кърмиш - по-добро от това няма.

имуностимулатори на бебе не бих дала изобщо...над 2-3 години чак.

# 9
Не, на бебето категорично не, съвсем излишно е.
На Криско в България са ми изписвали, когато боледуваше, но при него беше от сливиците, след като ги махнахме, спряха и проблемите.

# 10
Майчета давате ли някакви имуностимулатори на вашите бебчета и по големи дечица. Една приятелка даваше на бебчето си Цитросепт от 9-тия месец и е много доволна. А дават ли се такива на по малки. Педито каза че сме още мънички за имуностимулатори. Споделете Simple Smile

Щом и педиатър ти е казал, защо се съмняваш? На тази възраст бебето ти няма нужда от нищо друго освен от кърма.
Имуностимулатори и витамини чак след 1 годишна възраст и то ако има нужда, а не ей така.

# 11
Момичета благодаря за отговорите  bouquet Питах за да имам информация  за да знам занапред. В нинакъв случай не съм решила да давам някакви стимуланти още толкова рано. Дано не ни се налага.И да кърмата си е най-хубавото нещо Simple Smile Благодаря ви още веднъж  bouquet

# 12
От кърмата наистина по добро няма, аз давах на дъщеря ми сега около ново година  веднъж Саностол и веднъж Ехинацея Peace

# 13
Ехинацея и прополис и аз периодично му давам, но той е голям вече  Simple Smile

# 14
За какво ти е този имуностимулатор на 4месечно бебе?! Rolling Eyes

Да, и аз това се зачудих. Аз по принцип не съм привърженик на имуностимулаторите.

Общи условия

Активация на акаунт