Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 84-та тема

• 161 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • Mostly in my mind
много вкусно е при вас  Heart Eyes

# 316
# 317
Страхотни неща сте сътворили.
От мен сладки в книжки
и пиле с гъби и сметана

# 318
# 319

Галина 74, пилето със сметана изглежда много апетитно! Heart Eyes  bouquet
На esy си свивам грахчето с агнешко, невероятно е! Crazy  bouquet  chef

Оладушки с царевично брашно.

# 320
  • Стара Загора
Ох, тези оладушки - отивам да им търся рецептата  Blush

От мен днес едни най-обикновени манджи:
леща с прясна самардала.

кюфтета на фурна с бобена салата

# 321
Привет момичета  newsm51

Аз сега само с едно бързо включване със Салата "Прошуто Капрезе" и после ще се върна да поспамя  Blush

Приятна вечер на всички  bouquet

# 322

Tц, тц, тц...
Е, може ли такива работи сега, бременни жени гледат тука  Crazy. Давай бързо рецептата, щом е с царевично брашно представям си колко нежен вкус имат.

# 323
Шушулкова и Кашарел,

ето я рецептата за лучения тарт, много е лесна и става за по-малко от час, а самият тарт е с хрупкава тестена основа и ароматен лук отгоре. Аз го направих с кисело мляко, но може и със сметана.

http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=31&t=2963

# 324
labrex, с удоволствие бих се пренесла да живея у вас Grinning

# 325

Tц, тц, тц...
Е, може ли такива работи сега, бременни жени гледат тука  Crazy. Давай бързо рецептата, щом е с царевично брашно представям си колко нежен вкус имат.

Бременни гледали.......то на Angellove  bouquet, като гледам салатата, хич да не съм бременна, пак ще ми призлее..........

Marieta, давам рецептата, ей я тукbouquetКакто бях гладна, най-хубавите ми се сториха! Grinning Peace Но ги правя със ситното царевично брашно, не това за качамак дето е. Може и с него да са добре, но не съм пробвала.

nolita, заповядай!  bouquet Ама хич не е зле едно разписание да си спретнем, пък да си живуркаме по малко у разни подстрекателки от форума и да ги редуваме, че да не им се втръсваме все пак, де. Така че приемам ти идеята! Grinning

# 326
  • ВАРНА
Картофени кюфтета с млечен сос

# 327
labrex, с удоволствие бих се пренесла да живея у вас Grinning

newsm44 newsm44 newsm44  И аз ,и аз smile3508Обаче се двуомя между нея,Венетка ,Аелис и още двечки-трички.Ама Лабрексчето ми е най-удобна,та моля,моля,чакай си реда.Аз може да съм на диета,амаааа,не отказвам на Лабрекс да се пренеса у тях.ЕЕЕх,че готино newsm35 newsm35 newsm35

# 328
Супа от лапад

Пица

За всички кулинарки  smile3501

# 329

Общи условия

Активация на акаунт