На море в Елените - скорошни отзиви и мнения

• 81 162
  • 217
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Леле момичета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Направо нямам думи  Sick
Ние заминаваме другата седмица, платили сме 100 %, както се сещате това не са малко пари, не знам какво - да мисля, да правя - направо съм се пощурила  Twisted Evil
Има вариант да се сезира ХЕИ или някоя друга организация?
Комисията за защита на потребителите. И аз бих се включила да потвърдя, че качеството на храната е под санитарния минимум и изобщо не отговаря на цените. За мен това, което се случва в Елените е спекула. Бяхме там миналата седмица.
Добре, че поне не се разболяхме...

# 76
  • София
ВаняМ  Hug
Комисията мисля да я сезирам като се върна (ако останем недоволни разбира се, малко ме съмнява другия вариант -  доволни).
Мисълта ми беше нещо превантивно, защото така почивката ми отива по-дяволите, цяла година чакаме морето и тези ...........  да ни го провалят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 77
ВаняМ  Hug
Комисията мисля да я сезирам като се върна (ако останем недоволни разбира се, малко ме съмнява другия вариант -  доволни).
Мисълта ми беше нещо превантивно, защото така почивката ми отива по-дяволите, цяла година чакаме морето и тези ...........  да ни го провалят  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Знаеш ли , ,че ние по едно време го приехме като веселба как всички се крият като мишки и се оправдават с друг.Да ,почивката ни отиде по дяволите.
Вземете повече пари за храна.

# 78
  • Варна
Здравейте!
Бяхме на вили Елените преди дни, 5 нощувки. Предполагам някога мястото е било страхотно...когато са били само вилите и ги е нямало тези ужасни хотели чудовища.
Не бих отишла втори път там. Единственото хубаво нещо беше стаята ни и то това, че беше на възможно най-удобно място и с гледка към морето. Ако се бяхме паднали в тази под нас например....да гледам входните врати на вилите пред нас- щях да си тръгна.
Храната е ужасна. Аз не съм капризна към нея, не ям много, не ми е цел в живота. Но...такова нещо не бях виждала, а съм ходила на толкова много места които също не са ми харесвали. Дъщеря ми се събуди едната сутрин с повръщане, не знам от храната ли беше или бърз летен вирус, но е факт. Ресторантите със записване бяха голям смях, чак не му се вярва на човек какво му се случва.Към плажа нямам оплаквания, места имаше. Но към летуващите там... абе не си падам по такива масовки. Паркирането - като пристигнахме ни казаха това което сте писали - или си търсиш място каквото няма из така наречените паркинги или плащаш 15лв/ден. И нито дума, че всъщност има паркинг за гости, оставяш депозит 50лв които ти връщат като върнеш чипа за бариерата. Първия ден нямаше чипове/места има, чипове няма:-))/ та мъжа ми паркира колата на служебните места тично пред портала, връчи ключовете с визитка на охраната и му каза да му звънне като му намери място на другия паркинг. И толкова.
Та така. Сега ще ида в темата за Хисаря да си похваля х-л Хисар за пореден път.Simple Smile

# 79
Само да кажа за безплатния паркинга как се процедира.Паркираш колата и си оставяш GSM.
Като тръгнат да излизат просто ти се обаждат.Ние така направихме.

# 80
Аз съм една от многото разочаровани от почивката в Атриум Бийч. Когато влезете в комплекс Елените си мислите , че сте дошли в Рая. Красотата е навсякъде.Добре подържани алеи, чистота и страхотна архитектура.Но това не е достатъчно за една Райска почивка. Влизайки в ресторанта на хотела се оказва, че няма лятна градина (с изключение на 7-8 маси на терасата, до които е много трудно да се докопаш).Лоби бара и ресторанта са едно цяло. в летните вечери си принуден да стоиш вътре .Храната- това е най-ужастното нещо. Пържените полуфабрикати намаха край. Месото беше дефицит то биваше само един вид . Ако единият ден имаше свинско, то на другия ден има пилешко.ИЗБОР НИКАКЪВ. И не си мислете , че е печено или на скара , не то е готвено на някаква манджа. Турстите гладни обираха мръвката . За външни барове и дума не може да става. За целия комплекс имаше две места откъдето да си вземеш нещо за пиене. За СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА НЕ МОЖЕШ ДА МЕЧТАЕШ. Имаше някакви дюнери и хотдоци, които свършваха преди 16.00 часа. Пълна излагация. Резервацията за ресторант Созопол ни отне 3 дни. И най-накрая докопвайки се до него  разбираш, че няма кой да те посрещне настани.                   
По разочаровани не сме били. За парите които платихме не очаквахме да ядем полуфабрикати с карфиол. Не препоръчвам на никого да си провала ваканцията в компплекс Елените                                     

# 81
  • В.Търново
Ами пак ще се намеся,направо се ядосвам,заради вас,момичета!!! Twisted Evil
Има семейства,които събират пари за няколко дена почивчица през лятото и накрая да получат мизерия и грубо отношение!!!
Четете форумите,проучвайте преди да резервирате,нека тези,които са потърпевши да пуснат съответните жалби към комисията и РИОКОЗ,не оставяйте да ви се подиграват от тоя гигант Елените!!!Направо нямам думи.
Аз така миналата година се колебаех,но резервирах за определен хотел,но на друго място и след това попаднах на още лоши мнения и въпреки,че бях платила част от сумата,настоях в агенцията да сменим курорта и хотела.Направиха ми физиономия,но бях категорична!И така се оттървах от неприятности!

Djiji,ако не е късно вече,пробвай да си сминиш резервацията за друго място,макар и в последния момент,не си проваляйте почивката!!!

# 82
Ами четем Роси, но до миналата година нещата не бяха толкова зле, даже имаше хубави отзиви. Моя приятелка е била преди 3 години - единствената и забележка бяха осите, не се е оплаквала от друго. Хората откъде могат да знаят, че тази година са обречени на глад и мизерия?

# 83
Миналата 2010 бяхме на Вили Елените. Не си залсужават парите!Идеята някога е била хубава, НООО лакомията е съсипала вси4ко!На кратко:пренаселено, не4исто във вили4ките, неуютно,ресторанта-зле, мръсно, няма избор, гигантски опашки, даже 2ма от компанията хванаха някакво летно или хранително висур4е там:-(. Бяхме с малко дете, дадоха ни скъсана и с4упена миризлива кошарка, която отказахме.За толкова пари на ве4ер можеше да се постарят, нали?А така наре4ения кален паркинг пред СУПЕР ЛУКСОЗНИЯ комплекс е "върха" на пе4албарството-прах, кал и липса на какъвто и да е асфалт:(, но скъп, за сметка на това:-) За парите, които оставихме за няколко дни,можеше да изкараме супер яко някъде другаде! Но поне имаме представа и знаем за какво става дума!Плажа поне беше празен:-) за разлика от басейните!:-) 4естно казано всеки си има вкус  и предпо4итаняи за по4ивката си.Аз не бих избрала пак да отида там!:-)

# 84
Аз лично бях миналата година и нищо от това , което сега се пише не е било факт  Confused Паркинга си беше безплатен и имаше места , в хотела храната беше много добра и имаше места на плажа ...
Следобед си имаше сандвичи и хот - дог ...
Но ние бяхме в края на сезона  Simple Smile Това явно е от съществено значение ...
Но ... това , което сега прочетох ме изумява и много се ядосвам  Confused защото там е доста скъпо и просто нямат право да се подиграват така с хората ...

# 85
  • София
Аз лично бях миналата година и нищо от това , което сега се пише не е било факт  Confused Паркинга си беше безплатен и имаше места , в хотела храната беше много добра и имаше места на плажа ...
Но ние бяхме в края на сезона  Simple Smile Това явно е от съществено значение ...

И ние бяхме тогава и нямам никакво намерение да ходя в разгара на сезона като ви слушам  Confused
Всичко си беше наред, даже ни се видя евтино. Паркинг не сме плащали, храната беше супер, за полуфабрикати не мога да се сетя изобщо.  Междудругото за такива пари в момента се предлагат сума ти знайни и незнайни хотелчета на 2-3-5-та линия,  с басейн тип "колкото да не е без хич", за наличие на водна пързалка изобщо няма да коментирам,  ол инклузив лайт, с липса на паркова зона и денонощен достъп на външни хора. Така, че в сравнение не мисля че е "чак толкова скъп".
Повръщането е най-вероятно от морският вирус, нас ни е хващал навсякъде по морето, така че никой не може да бъде обвинен  Tired

# 86
  • В.Търново
Ами четем Роси, но до миналата година нещата не бяха толкова зле, даже имаше хубави отзиви. Моя приятелка е била преди 3 години - единствената и забележка бяха осите, не се е оплаквала от друго. Хората откъде могат да знаят, че тази година са обречени на глад и мизерия?

За съжаление лакомията и алчността променят нещата,в смисъл собствениците на тези комплекси и хотели си казват "Ще бутнем това малко,ще снижим качеството малко на храната,ще сложим такса на паркинга,няма да усетят разликата хората",да ама не,хората не са глупави и като се промени малко от тук,малко от там и се събират нещата и качеството доста се снижава.Собствениците сами си провалят сезона,сами си градят лошото име.Трябва да се дава повече гластност,за да разберат хората,пишете отрицателните си коментари по форумите,Визит.бг също много е търсен сайт за резервации,нека хората не се подлъгват.Все пак парите си не са ги намерили на пътя,а са работили за тях доста време,може би някои  са ги събирали с доста лишения.... Sad

# 87
А, дали имате отзиви за комплекс Talliana Beach ?  Blush

# 88

И ние бяхме тогава и нямам никакво намерение да ходя в разгара на сезона като ви слушам  Confused
Всичко си беше наред, даже ни се видя евтино. Паркинг не сме плащали, храната беше супер, за полуфабрикати не мога да се сетя изобщо.  Междудругото за такива пари в момента се предлагат сума ти знайни и незнайни хотелчета на 2-3-5-та линия,  с басейн тип "колкото да не е без хич", за наличие на водна пързалка изобщо няма да коментирам,  ол инклузив лайт, с липса на паркова зона и денонощен достъп на външни хора. Така, че в сравнение не мисля че е "чак толкова скъп".
Повръщането е най-вероятно от морският вирус, нас ни е хващал навсякъде по морето, така че никой не може да бъде обвинен  Tired

В случая не говорим за края или началото на сезона.Ние миналата година бяхме по същото време като сега,но всичко беше ок.Разнообразното ядене беше толкова вкусно,че ми се цадят лигите.Тази година уви лошо,лошо и много лошо всичко. #Cussing out

# 89
  • Варна
Да споделя и аз за комплекса.Бяхме в Роял Бей. Това е най-добрия избор за комплекса , но и той е компромис предвид цената. Няма опашки в ресторанта и готвят вкусно.Гостите на хотела са предимно англичани , холандци и българи , което си е невероятно добре за сравнение с другите хотели с рускоговорящи и румънски туристи. Персонала е любезен , с изключение на някой от сервитьорчетата  и барманчетата. Напитките са пълна отврат. По- ниско качествени няма как да бъдат , просто. Такова печалбарство отдавна не бях виждала. За паркинга е написано достатъчно и всичко е вярно. Няма места за паркиране никъде , освен на платения паркинг  Mr. Green.
За последен път сме в този комплекс , както моето семейство , така и други 4 с които бяхме сега. Никъде няма да препоръчам престой в комплекса .
 Ако някой има въпроси да пита.

Общи условия

Активация на акаунт