Отговори
# 150
Хърватките творят ли творят

Сега ще тръгнат техни клипчета и колажи  Hug

Кате, ти беше пуснала ввчера един техен клип нали? Хареса ми, текста на песента и кадрите бяха напаснати много добре  Hug

# 151

Сигурно са изгледали доста БГ клипчета!

# 152
Фенче, това бил отговор от телевизията. Дали ще ни стане ясно от него какво са решили?

ATV
Sevgili üyelerimiz! kanalımızın yeni programı belli olduğu zaman bir açıklama yapılacaktır.Muhtemelen bugün içerisinde sizlere duyurabilmeyi ümit ediyoruz.Bu vakte kadar lütfen sabır ile bekleyelim.Asılsız haberlere de itibar etmeyelim.Ayrıca kanalımız yapacağı bir değişiklik sözkonusu olursa bilinmeli ki dizimiz için en iyi programı ayarlayacaktır.Bundan şüpheniz olmasın.

Tepkilerimizi Gönlüçelinen'lere uygun nazik ve kibar bir üslupta yapılmasını rica ediyoruz.Sevgilerimizle..

Накратко - правят нова програма и ще дадат обяснение. Надяват се да е днес.
Ще направят най-доброто разпределение за сериалите / т.е най-вероятно ще има промени,
които ще са свързани и с др.сериали/ От друга страна молят да не се обръща внимание
на разни клюки. Накрая молят всички от семейството на Gonulcelen - феновете да се
държат прилично Rolling Eyes

# 153

Кате, ти беше пуснала ввчера един техен клип нали? Хареса ми, текста на песента и кадрите бяха напаснати много добре  Hug

Те имат много чувствени песни и сигурно ще има хубави клипчета, а и са по-разбираеми за нас от румънските и арабските  Peace

# 154
Никаква милост - колко странички сте изписали,но успях най-накрая  hahaha
Много смях днес - супер сте Hug Hug
Бурка много си ходи с партньора Peace даже и откъм височина Joy

# 155
Ринка, как ме провокираш с тези снимки на най-най  Joy Joy, вероятно нарочно си ги намалила, да смекчиш ефекта  Joy Joy Joy, но.......

Най-най с прекрасните очи! и със сценичен грим .......ОФ, ужасна съм обаче не се стърпях  Embarassed Embarassed Embarassed

# 156

Ще направят най-доброто разпределение за сериалите / т.е най-вероятно ще има промени,
които ще са свързани и с др.сериали/ От друга страна молят да не се обръща внимание
на разни клюки. Накрая молят всички от семейството на Gonulcelen - феновете да се
държат прилично
Rolling Eyes

rotfImbo rotfImao rotfImbo
 Представяте ли си какви писма и телефонни разговори е имало!

# 157
Елма Hug и аз си мислех да пусна един коментар по повод екранната булка Joy но някак си останах без думи пред вида на девойката - французойка ooooh!

# 158
# 159
# 160
# 161

държат прилично
Rolling Eyes

rotfImbo rotfImao rotfImbo
 Представяте ли си какви писма и телефонни разговори е имало!
Телефоните им били блокирани! hahaha hahaha hahaha

Фенче, благодаря за поясненията!   newsm51 newsm51 newsm51

# 162
Елма Hug и аз си мислех да пусна един коментар по повод екранната булка Joy но някак си останах без думи пред вида на девойката - французойка ooooh!

Бонобо Peace, преди малко написах в темата за ПС един коментар, ще го перифразирам и тук:
нямам никакво намерение да си заравям главата в пясъка като щраус и да казвам колко розово е всичко, само и само да не се засегне някой! Когато имам негативно отношение, ще го изказвам, нищо в този свят не е само черно или само бяло, и не искам някой да ми вменява вина за това което пиша! Нещата в този свят трябва да се наричат с истинските им имена, а не от криворазбрана вежливост да сме двулични!
В този ред на мисли, Мурат има нужда от очила, ама нали казват че, любовта е сляпа, но брака и възвръща зрението  Hug

# 163
Аз направо се чудя на тези хора от АТВ - все едно не управляват голяма
медия, а квартална бакалия doh
Как ли се оправят с рекламодателите си например при тези постоянни промени newsm78

# 164
Статия за най красивите турски ТВ звезди

DİZİ DİZİ GÜZELLER

Beyaz camdaki dizi bolluğu, pek çok yeni ve güzel ismin de ekranlarda boy göstermesini sağladı. Kimi zaman oyunculuklarıyla kimi zamansa güzellikleriyle göz dolduran ve reytinglere büyük katkısı olan bu isimleri sizler için bir araya getirdik. İşte popüler dizilerin birbirinden güzel oyuncuları.

Gönülçelen
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
Arap dünyasının ‘En güzel kadınlar’ listesine koyduğu Tuba Büyüküstün, ‘Gönülçelen’ adlı dizide bir Çingene kızını oynuyor. Güzelliği için ‘su gibi’ benzetmeleri yapılan genç oyuncu, utangaç tavırlarıyla dikkat çekiyor.

http://yeni.haftasonu.com.tr/index.php/haber/item/62-dizi-dizi-guzeller.html

Общи условия

Активация на акаунт