Притеснение

• 8 292
  • 170
  •   1
Отговори
# 135
Oпределено няма да бързам, само ме притеснява защо така потече тази кръв егати, дали ще спре  Praynig. Дано не се наложи да ходя за кюртаж  Cry
ами то може и да се случи най- лошото и пак да не се наложи да ходиш на кюртаж, при мен беше така напр.
А при теб колко време продължи теча??? И в коя седмица се случи ? Cry

# 136
  • София
mimeto_ivanova Praynig Praynig Praynig дано всичко свърши благополучно, все пак не са отписали бременността и има надежда  Hug дано точица, да е твоето малко чудо...

# 137
  • София
Сега спираш да мислиш за юртажи и течове, не забравяш да си пиеш лекарствата, лягаш да си почиваш много и се забавляваш с хубави книги и филми. 9 дена ще минат бързичко, а всички ние ще се молим за точицата Praynig

# 138
  • Sofia
Мимето, стига се психира, мисли положително!  Simple Smile
И аз имах кървене във всякакви нюанси до към 16-17 седмица, но пък всичко е наред с бебето. С голямото ми дете също до 11-12 седмица имах кървене.
Така че недей мисли само най-лошото, недей и да слушаш чужди истории, особено с лош край, с нищо няма да ти помогнат. Твоята бременност е уникална и няма да е като ничия друга. Прави, каквото трябва и бъди спокойна и уверена, че това, което зависи от теб, си го изпълнила.
Намери си читав лекар, дори два, ако трябва.

# 139
  • София
Миме,
трябва да си почиваш, недей да ходиш на работа и бъди спокойна. Пий си утрогестана и лежи. Вземи си болничен.
При мен в 7г.с се получи същото кафеникаво течение, и спрях да ходя на работа за 1 седмица и само лежах.
Недей да мислиш за кюретаж, мисли позитивно.
Стискам ти палци и дано всичко да е наред с бебчето Praynig

# 140
Миме,
трябва да си почиваш, недей да ходиш на работа и бъди спокойна. Пий си утрогестана и лежи. Вземи си болничен.
При мен в 7г.с се получи същото кафеникаво течение, и спрях да ходя на работа за 1 седмица и само лежах.
Недей да мислиш за кюретаж, мисли позитивно.
Стискам ти палци и дано всичко да е наред с бебчето Praynig
Работата е там , че при мен от кафеникаво си стана направо червено, но пък е по слабо от цикъл, не знам как ще издържа още 7 дни докато отида на лекар , защото сега не знам дали не съм направила аборт или пък всичко е наред Sad . Все още имам надежда тъй като четох , че има мн жени , на които се е случило подобно нещо и имат здрави деца  Praynig

# 141
Здравейте мами, днес си  направих тест и е отрицателен , при мен тази бременност приключи Sad, но да се надяваме другия път всичко да е ок

# 142
  • София
какъв тест уринен?
дори и да е свършила толкова рано няма как да покаже коректен резултат...за това пък има грешни отрицателни тестове...

На лекар ходи ли...нали щеше да ходиш... Confused

# 143
какъв тест уринен?
дори и да е свършила толкова рано няма как да покаже коректен резултат...за това пък има грешни отрицателни тестове...

На лекар ходи ли...нали щеше да ходиш...
Уринен си направих , а на лекар съм на 14-ти, от шейново ми казаха тогава да отида . А и нямам никакво напрежение в гърдите, както и никакви симптоми които да подсказавт , че всичко е ок

# 144
  • София
аз до колкото знам дори при планов аборт/раждане  около месец(или даже два) тестовете НЕ отчитат вярно, обикновенно в положителен вариант...но все пак...напълно е възможно и просто да е грешен резултат това в момента... просто не ми се вярва да е прекъсната бременност и да ти отчете отрицателно 5 дни по-късно.

# 145
аз до колкото знам дори при планов аборт/раждане  около месец тестовете НЕ отчитат вярно...защото хормоните не са се нормализирали...така че този резултат изобщо не бих го брояла за нищо...
Ми то аз вече не знам какво да мисля.... като отида на 14ти ще се види със сигурност какво се случва , но май май единия грам надежда вече съвсем се изпари  Cry

# 146
Извинявам се отново за глупавият въпрос , който ще задам , но в главата ми е супер голяма каша. Искам да попитам колко време горе- долу трябва да продължи кървене за да се стигне до аборт, и трябва ли задължително да е обилно за да е аборт ???

# 147
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
mimeto_ivanova, мисля, че е крайно време да отидеш на лекар. Тъкмо няма да се притесняваш повече. Никой няма да те върне ако идеш по-рано. Притеснена си прекалено много, а не бива. Ние тук надали ще помогнем с нещо, освен с гадаене. Успокой се и бягай да те видят  Hug Това не е шега работа  Peace

# 148
  • София
освен кървене има ли друго? нещо като съсиреци лии подобно?

и аз те съветвам да отидеш на лекар...

иначе то може да си прокървяваш и месец и да не се стигне до аборт....може и за 1 ден всичко да приключи...Божа работа, както се казва...

# 149
освен кървене има ли друго? нещо като съсиреци лии подобно?

и аз те съветвам да отидеш на лекар...
Ами то кървене вече от 5 дни няма , но в деня в който бях на лекар имаше съсиреци и после не...
И също така не съм имала силен теч , а слабо прокапване..

Общи условия

Активация на акаунт