''Юнчетата силни стават и здрави ритничета раздават''-тема 19

• 23 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
Здравейте милички.
Кити, ти ако малко се глезиш където ходиш по 3 км и всеки ден на работа не знам каква съм аз Hug
Чин, още веднъж поздравления за тортата напълни ми душата, а от вътре каква беше.
Силве, късмет днес, не мисля че си със разкритие, освен ако не си имала контракции.
Деска, мила честит осми месец, за девети ще чакам пак такава почерпка.
Ваче, да ти е жива и здрава дъщеричката.
Дидолинка и ти си се измъчила, вече стига, до края само хубави неща.
Аз днес съм в по добро състояние на духа вчера бях сдухана и не исках да ви мрънкам.

# 706
Хм, виж какви случаи има по света, това хормоните са щуро нещо, а това на девойката си е страшна депресия. Пък аз пощурях като казаха вчера, че 24 часа не си виждаш бебето, ма как така то 9 месеца си е било част от мене, а те не само ще ми го извадят, ами и ще го занесат и на някъде си другаде и аз постоянно ще си го мисля къде е, как е  newsm78  Joy

# 707
Анелия благодаря за инфото.
Ваche честита ти рожденияка да е жива и здрава Сашата и много да помага на мама за бебчето.
Деска честит ти осми месец.
Chin тази женичка наистина е била паталогичен случай ама това е какво ли не правят пустите хормони Grinning

# 708
Цвети, отвътре я направих с компот от ягоди, ягоди и сметана. Слав не яде маслен крем, тровил се е, затова гледах по-простичко, а не исках да я сиропирам с много сладък сироп, че и с този фондан, щеше да стане много тежка.

Дидолинка, мъжа ми след това каза, че никога повече няма да се оплаче от мен. Има жени с лабилна психика, на които наистина им трябва психиатър.

# 709
Чин,кофти история.. Confused
Цветич,е помрънкай ни и ти малко де... WinkДаже ще ни бъде приятно! HugАз пуснах София на детска в понеделник.Всяка сутрин излиза разплакана... Rolling Eyes
Нелка,ти нали ще гожориш с д-ра за евентуално нормално раждане?Не му мисли отсега.

# 710
Здравейте сладурки тези дни нещо се изгубих ама времето вече се пооправи ииии Rolling Eyes

Вече честита ти рожденичка да е жива и здрава и да има най безгрижното детство
Ние с бебка иначе сме добре расте ме вилне ме страшната работа е, на моменти имам чувството че прави кълба в мен newsm32

# 711
Цвети, аз съм с контракции от 2 месеца.Отивам на лекар.Стискайте палци.

# 712
ЦВЕТИ, мрънкай си спокойно, ще те утешим и разведрим Hug А се глезя, защото от вечра с това гърло ми е доста отпаднало и хич не ми е до работа Cry

СИЛВИЯ, изпращам ти цялата си позитивна енергия!

# 713
Чин,
не разбрах къде беше проблема в моя пост и кое беше наглото, но няма значение...  
Да не задълбаваме. Нали трябва да сме позитивни.
Ти си организирана и инициативна и помислих, че подобни неща ти доставят удоволствие. Не е с лошо чувство.
А аз не се включих, защото не съм достатъчно надеждна. Нито мога да гарантирам интернет връзка постоянна, нито че ще бъда достатъчно редовна.  

Аз нещо днес съм като пребито куче...  Rolling Eyes Супер уморена, а пък си спах.  newsm78

Хаъде усмихнат ден на всички и стиснати палци на тези, които ще ходят на лекар днес. Да се връщате с добри новини.

# 714
  • София
Момичета, черпя ви!
Моята Саша преди половин час навърши 8 години!!! Една много сериозна възраст е това  Mr. Green

Отивам да ви чета  Grinning

# 715
Мама Анелия - разбирам те... Аз като си дойда в София ще се опитам да говоря с моята докторка в ТК и да разбера какво може да се направи по въпроса с ранното даване на дете... ако е възможно, дори да струва пари - ще ги давам, че мога от много друго да спестя пари, но това са едни от най-важните моменти в живота ни и аз не искам и този път да имам неприятни изживявания... че се очаква пак да раждам секцио. Доки каза, че ако ми дадяла да раждам естествено щяла да прави рекорди....мдаа. А аз искам при нея, че наистина си се грижи за пациентките, без нея не знам какво щях да правя в болницата

Ваче - прекрасна торта ммм! Бъди много щастлива днес! Много много

# 716
  • Sofia
Ваче, честит рожден ден на Саша! Да ти е все толкова, че и повече прекрасна, умна и дейна! И много здрава! Simple Smile

Деска, аз си мисля, че киселините са ти най-вече от лежането, бебето притиска повече и влияе на стомаха. Не знам дали съм права.... Но пък малко ти остана, 2 месеца и чао, киселини, здравей, бебе! Simple Smile

Чин, на мен това ми прилича на някаква тежка предродилна депресия, то си е прав мъжът й да я праща на психолог... Отстрани изглежда смешно, но представяш ли си в нейната глава каква ужасна трагедия е да не може да спи и т.н.

# 717
Августа, права си! Тръгваме с позитивизъм напред и всичко ще е наред  Hug
Хербелеа, и това е вярно! Ако все пак стигнем до секцио, ще видя и аз какво може да се направи по въпроса, вече се замислям и по въпроса с избора на акушерка  Thinking
Аз току що си пресадих цветята на балкона и щом ги подредих грейна едно слънчице и ми стана толкова слънчево и хубаво - изпращам го на всички вас  Heart Eyes  Hug   bouquet
Силвия,  Hug

# 718
Симпли, да, дадох идеята, но да не забравяме, че съм човек, имам своите ангажименти като всяка една от вас, така че след като не съм се предложила имам причина, още повече, че я написах вчера, но явно не си прочела.
Като оставим това настрана, само едни и същи проявяват инициатива в тази тема и се грижат за нея, трябва да ви кажа, че за всички, които вписваме на първа страница и отделяме някакво време е неприятно някой постоянно да им пише ЛС: термин, впиши ме! В този ред на мисли искам да си спестя и евентуално сърдене ако не мога да реагирам на време, въобще не знам защо се прави на въпрос дали аз ще бъда или не вестителка. Не мисля, че е нужно да обяснявам, че съм в сесия и чета за изпити, имам домакински задължения и успоредно с това в момента затварям и магазина си. Нека малко и други се включват, не може едни и същи, а другите да се оправдават как не са надеждни.
Идеята я дадох просто така, аз има от къде да пиша, когато родя, а и не държа да оповестявам на мига.

Шунка, тежко е, дано жената като роди се съвземе...

Хайде Саша, 8 си е сериозна възраст, наистина   bouquet   Hug

# 719
  • софия
Кити Тантум верде не си ли пръскаш, аз даже и няколко Стрепсилса съм смукал за да пресеча нещата, мисля че е по малкото зло.
Мен докторката категорично ме отряз за нормално, а тя един от най големите привърженици и си мислих че ще иска да ме пробва, обясни ми че съм дребничка с тесен таз и сина ми беше 3600, бебка и тя добре върви, каза че ще е много трудно, а бебка милата с главата надолу се приготвила. Confused

Общи условия

Активация на акаунт