CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 126 957
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
здравейте,за първи път пиша тук и ако нещо бъркам моля да ме извините .  Въпросът ми е към  публикацията на Nad tab- колко лака се побират в тази доставка

Има го, но не има се побира в кутията за евтината доставка, тази която е 20$, купих си го директно от Интеркозметика, струва 25лв. 220мл.

Ограничението за доставка от 20$ е 70$ или 9лака, или с евтината доставка не можеш да си купиш повече от 4 шилака, аз поръчвам в една поръчка, 2 шилака+4 обикновени лака, така идват в пощата а не на митница.

# 76
благодаря за бързия отговор

# 77
момичета, знаете ли в София място където правят педикюр с Шилак?

би трябвало във всички салони, които работят с шилак без експресните щандове по моловете, поне там където аз ходя правят и педикюр с ши.

# 78
В Дъглас, в Сердика МОЛ има педикюр  Grinning

# 79
# 80
Боби1973,   
Уникални са! HugИ това е Shellac?

Видях във Фейсбука че правят някакъв конкурс за  shellac - трябва да участваш с тези нокти - супер са!
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Intercosmetica-Nails-an … auty/371140319371

Браво! наистина са прекрасни!

# 81
Те ноктите са си прекрасни и аз заслуга за това нямам, но приемам комплимента за изпълнението  Laughing!
Конкурсът не е за снимки на нокти, а как изглежда салонът и днес спретнах няколко снимки, да видим коя ще избера и тогава ще помоля за по едно рамо (ако ви харесва, разбира се).

# 82

Те ноктите са си прекрасни и аз заслуга за това нямам, но приемам комплимента за изпълнението  Laughing!
Конкурсът не е за снимки на нокти, а как изглежда салонът и днес спретнах няколко снимки, да видим коя ще избера и тогава ще помоля за по едно рамо (ако ви харесва, разбира се).
Със сигурност!

# 83

Имаш го! Laughing

# 84
Който иска може да ме подкрепи тук  Laughing!Макар че не е най-подходящата снимка и може да спретна друга...
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150150712614372& … ype=1&theater
Първо трябва да харесате страницата и после снимката.

# 85
  • София
Който иска може да ме подкрепи тук  Laughing!Макар че не е най-подходящата снимка и може да спретна друга...
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150150712614372& … ype=1&theater
Първо трябва да харесате страницата и после снимката.

newsm10

# 86
  • Абсурдистан
Боби, а къде е страницата която трябва да харесаме. Нещо не мога да се оправя.

# 87
Добро утро момичета  Hug
много силно ме интересува къде се гласува за този конкурс
боби1973  Hug

# 88
  • Плевен
Здравейте,момичета. Имам едно въпросче. Днес ми е 6-ти ден с лака и два нокъта ми се отлепиха. Защо ли така? Нали издържа две седмици? Ще отивам да ми махат и другите,че още два са тръгнали да се отлепят. Нещо се разочаровах,а с такова желание си го направих. Sad

# 89
От скоро се интересувам от темата и не съм чела много. Ще ме извините сигурно за глупавия въпрос, но как се отлепя. Plamsi пише, че й се е отлепил. Това не е ли като лак за нокти, само че създаващ повече плътност. И още едно питане - може ли над Шилака да се сложи обикновен лак и после да се махне с безацетонов лакочистител? За разнообразие на цвета, защото е супер, че издържа много, но омръзва. И последно - кое налага махането - нокъта израства и личи или се изхабява по някакъв начин

Общи условия

Активация на акаунт