CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 051
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  Здравейте,
и аз съм решила да си купувам всичко за Shellac-a и се чудя каква лампа да си взема. Какво ще рече " два пъти повече" да се пече с 9W лампа. И също колко минути се пече основата, колко базата и колко гланца? Казаха ми, че това е една от тайните на Shеllac-a. Като цяло иначе съм сръчна с лакирането  Blush и мисля, че ще се справя.
  Купила съм си и ваучер за маникюр и педикюр. Някой ползвал ли е до сега такъв ваучер. Мисля си, че ще ме претупат, пък да видим

# 226
Tonichka само гледай да са оригиналните основа, лак и топ на CND. Ползвала съм ваучери - имам успешно и неуспешно попадение. Първия път бързо ми се олющи. Сега втория път вече две седмици не е мръднал.
Не съм сигурна, но си зависи и от лампата де, но топа и основата се пекат около 30 сек. а лака около 2 мин.

# 227
при моята маникюристка лампата е на cnd и пече основата 10 сек., а лака 1 мин. Peace

# 228
  • София
Днес ходих на Shellac с ваучер. Още не мога да кажа колко качествено е сложен. Но ми каза момичето, че върху Shellac не е желателно да се слагат декорации, защото по-бързо падал с тях лака. Това така ли е наистина, знаете ли?

# 229
Днес ходих на Shellac с ваучер. Още не мога да кажа колко качествено е сложен. Но ми каза момичето, че върху Shellac не е желателно да се слагат декорации, защото по-бързо падал с тях лака. Това така ли е наистина, знаете ли?

при мен не е ставало така, имах нарисувано цвете с точки отстрани и брокат малко и си издържа 2 седмици и повече заедно с лака...

# 230
при моята маникюристка лампата е на cnd и пече основата 10 сек., а лака 1 мин. Peace
Тази лампа няма опция да пече 1 минута  Laughing! Основата се пече 10 сек., а лака и топа - по 2 мин.!

# 231
Тази лампа няма опция да пече 1 минута  Laughing! Основата се пече 10 сек., а лака и топа - по 2 мин.!
е добрееее, сигурно са 2 мин. в такъв случай  Mr. Green гледам, че са бая секунди, след тези 10 за основата, трябва да се загледам  Rolling Eyes

# 232
# 233
# 234
  • където си пожелая...даааа...
eeeee, супер са, чак ме е яд, защото току-що се връщам от ши и се чудих какво по-различно да направя, но не ми дойде идея и си направих френски Grinning. А и двете ли са сши? Вторият маникюр, на Диор който е, с кои цветове е направен и сребърната лентичка накрая ли е, или и тя се изпича?

# 235
с подхранващи масла за нокти, например това на шилак, бадемовото, което се води за нокти е супер, но само с подхранване няма как да станат такива, мила, иска си кастрене Crazy, поне първите един-два пъти заедно с маникюра, и после вече си ги поддържаш с кремчета. Crazy
[/quote] Така е, права си Simple Smile Мерси Simple Smile Знам си, че трябва редовно мазане, избутване и въобще занимаване, ама и аз търся нещо вълшебно, невиждано, което да прави чудеса Crazy

# 236
да знаете че Гелиш УВРЕЖДА НОКТИТЕ!  
Реших да пробвам (главно заради маникюристката, която каза че бил като Шилак smile3511).Докато го носех беше ок обаче като го махнах НОКТИТЕ МИ БЯХА ПОТРЕСАВАЩИ като издълбани, ужасно ... newsm45

сега поне няколко месеца няма да сложа даже лак  hahaha newsm45

а съм слагала Шилак вече няколко пъти подред и никога не е имало такова нещо!

# 237
а ти сама ли си го махна?

# 238
Не, с някава течност на гелиш ми го махнаха.

# 239
Мммм даааамммм.... и при мен стана така!!! Казаха ми, че е ши, но всъщност си беше цветен гел!!! Още не мога да си оправя ноктите  #Cussing out   #2gunfire  Освен, че са издълбани, делят се и се чупят  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт