CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 055
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
На вас колко време ви държи, че на мен ми падна след 1 седмица?

# 241
В кой салон си го правила

# 242
lora.kr 20 дни, като две седмици от тях на морето  Grinning Беше си абсолютно здрав, но на единия нокът взе да се бели и аз реших да го махна ....

# 243
на мен шилак ми държи между 15-20 дни Laughing

# 244
  • В полите на Витоша :)
Извинявам се, ако вече сте писали, но нямам възможност да изчета и двете теми, затова направо питам - с чист ацетон ли си премахвате шилака и ако да - от къде го купувате? Питах в сума ти аптеки и няма, и няма...

# 245
Извинявам се, ако вече сте писали, но нямам възможност да изчета и двете теми, затова направо питам - с чист ацетон ли си премахвате шилака и ако да - от къде го купувате? Питах в сума ти аптеки и няма, и няма...
Аз лично с ацетонов лакочистител.  Simple Smile Слагам памучетата и завивам за 10 минути с фолио. Чист ацетон се продава в железариите , но е в едни огромни шишета - мисля, че са 1 литър.

http://www.randi.bg/images/products/medium/lakochistitel-forte-110.jpg Този лакочистител е най-обикновен, но ми сваля Shellac перфектно.  Sunglasses

# 246
аз го чистя с най-обикновен лакочистител за 40 ст Laughing

# 247
Zeke, защо не пробваш да си намериш ацетон в магазин за авто-бояджийски материали, все си мисля, че там е мястото. Извинете ме, че така се набърквам, но днес и аз си сложих от този she-лак и доста ви изчетох. Някой беше питал за салон в който поставят she в Пловдив в Кючука, ако още се интересува мога да препоръчам евентуално там където аз бях, но нека първо видя как ще се държат моите нокти.

# 248
аз го чистя с най-обикновен лакочистител за 40 ст Laughing
Аз лично с ацетонов лакочистител.  Simple Smile Слагам памучетата и завивам за 10 минути с фолио. Чист ацетон се продава в железариите , но е в едни огромни шишета - мисля, че са 1 литър.

http://www.randi.bg/images/products/medium/lakochistitel-forte-110.jpg Този лакочистител е най-обикновен, но ми сваля Shellac перфектно.  Sunglasses

На мен в един салон точно с такъв лакочистител ми го свалиха, безплатно при това, с напоен памук, после фолио, чакаш 10-15 мин и готово, и в нас после така направих в нас , получава се  Peace

# 249
eeeee, супер са, чак ме е яд, защото току-що се връщам от ши и се чудих какво по-различно да направя, но не ми дойде идея и си направих френски Grinning. А и двете ли са сши? Вторият маникюр, на Диор който е, с кои цветове е направен и сребърната лентичка накрая ли е, или и тя се изпича?
Трябва да погледна от кой си сложих, т .е как му е името, но е най-светлото розово от новата серия.Лентичката си я сложих под топ-лака и изпекох всичко, за да може като ми израства да не си личи, че нямам време да се правя на 2 седмици.Този вариант става добре с всички цветове  Laughing!

# 250
Има ли някаква технология за свалянето на лака?
Вече половин час се мъча и въобще не се сваля така лесно, както е показано на клипчето...неправо ми писна. Та ти свалянето се оказа, много по трудно от махането, луда работа.
Купих си ацетонов Форте, явно е от него и не прави нищо?
Помагайте

# 251
Не знам дали сте писали вече и се извинявам, ако повтарям - ето един сайт със swatches на всички цветове шилак, както и няколко комбинирани варианта (от падащото меню "Swatches – Nails" могат да се разгледат).

Също намерих една ФБ страничка с над 100 комбинации от оригиналните 24 цвята.

Влюбена съм в поне двайсетина, сега остава да си намеря маникюристка наблизо (ех този мързел), готова да ми забърква съответните цветове Crazy Пък ако може и да прави красоти като на Боби, направо ще припадна от кеф Heart Eyes

# 252
Има ли някаква технология за свалянето на лака?
Вече половин час се мъча и въобще не се сваля така лесно, както е показано на клипчето...неправо ми писна. Та ти свалянето се оказа, много по трудно от махането, луда работа.
Купих си ацетонов Форте, явно е от него и не прави нищо?
Помагайте

слгаш на памук лакочистителя  и на всички пръсти, увиваш с фолио (добре!) и държиш 10-15 мин, след което избутваш с дървена клечка остатъците (аз го правя с клечките от китайското. Simple Smile

ако вуобще не мърда  явно не са ти сложили Шилак    newsm78

# 253
Не знам дали сте писали вече и се извинявам, ако повтарям - ето един сайт със swatches на всички цветове шилак, както и няколко комбинирани варианта (от падащото меню "Swatches – Nails" могат да се разгледат).

Също намерих една ФБ страничка с над 100 комбинации от оригиналните 24 цвята.

Влюбена съм в поне двайсетина, сега остава да си намеря маникюристка наблизо (ех този мързел), готова да ми забърква съответните цветове Crazy Пък ако може и да прави красоти като на Боби, направо ще припадна от кеф Heart Eyes
Боби си прави сама красотите  Wink!
Аз миналата седмица за пръв път направих комбинация на клиентка и да ви кажа - на един нокът си е перфектно да се комбинира, проблема е да се получи еднакъв отенъка на всички нокти  Mr. Green...

# 254
Боби си прави сама красотите  Wink!
Аз миналата седмица за пръв път направих комбинация на клиентка и да ви кажа - на един нокът си е перфектно да се комбинира, проблема е да се получи еднакъв отенъка на всички нокти  Mr. Green...
[/quote]

точно ако не са еднакви всички нокти -не би ли изглеждало по-ефектно, някои има ли пример?

Общи условия

Активация на акаунт