CND shellac - дълготраен естествен маникюр вместо гел върху ноктите 2

• 127 070
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • където си пожелая...даааа...
Хей, мацки, нахлувам в темата с една спешна молба - няма да съм си в града цяло лято и ми трябват координати за ДОБРА моникюристка, която работи с ШИ за градовете Велинград и Бургас........много ви моля, ако някоя знае за тези градове ми пише на лични, понеже довечера тръгвам Praynig. Огромно багодарско в аванс  bouquet и красиви нокти за всички ви Wink

# 256
здравейте дами
аз съм (начинаеща Embarassed ) маникюристка и  се интересувам от Ши лак -казаха ми че тук , в бг мама, има форум за маникюристи за шилак и мога да ви питам за шилак и да получа истенски отговори - какво е нужно да заредиш отначало(кое е най-необходимото) , колко цвята са нужни, колко ще ми струва всичко,кога ще си върна парите които съм вложила..

говорила със интеркозметика но искам по-обективен отговор. споменаха за някакви обучения - шилак дни на отворените врати - има ли някакви тествания, преподават ли?    Rolling Eyes, и сертификации (какво е това, има ли нужда от него? Rolling Eyes)

ще съм благодарна на всички които ми отговорят  bouquet

# 257
здравейте дами
аз съм (начинаеща Embarassed ) маникюристка и  се интересувам от Ши лак -казаха ми че тук , в бг мама, има форум за маникюристи за шилак и мога да ви питам за шилак и да получа истенски отговори - какво е нужно да заредиш отначало(кое е най-необходимото) , колко цвята са нужни, колко ще ми струва всичко,кога ще си върна парите които съм вложила..

говорила със интеркозметика но искам по-обективен отговор. споменаха за някакви обучения - шилак дни на отворените врати - има ли някакви тествания, преподават ли?    Rolling Eyes, и сертификации (какво е това, има ли нужда от него? Rolling Eyes)

Сертификатът е гаранция за качество и преминато обучение пред клиентите (аз като клиент го търся  Laughing )  , а за тези дни на отворени врати за пръв път чувам  newsm78

за другите неща- мацките ще кажат Money

# 258
Хей, мацки, нахлувам в темата с една спешна молба - няма да съм си в града цяло лято и ми трябват координати за ДОБРА моникюристка, която работи с ШИ за градовете Велинград и Бургас........много ви моля, ако някоя знае за тези градове ми пише на лични, понеже довечера тръгвам Praynig. Огромно багодарско в аванс  bouquet и красиви нокти за всички ви Wink
самоцитирам се, понеже наистина ми е спешно Blush и да кажа, че тръгването се отлага за утре сутрин, така че все още съм с тази молба към вас Grinning

# 259
здравейте дами

За да започнеш работа с Шилак, трябва да заредиш цяла колекция(те са 2 общо) около 530 лв струва - включва 12 цвята, база, топ лак и лепенките за сваляне. Нямам представа кога ще си върнеш парите....зависи колко клиенти имаш...
Хубаво е да минеш обучението за работа с Шилак, а именно въпросното сертифициране. Ще ти струва 10 лв цялата работа. Има тънкости, които ще разбереш и ще са ти от голяма полза..

# 260
самоцитирам се, понеже наистина ми е спешно Blush и да кажа, че тръгването се отлага за утре сутрин, така че все още съм с тази молба към вас Grinning

Бургас:

САЛОН   ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ   ТЕЛЕФОН   АДРЕС
С-Н "АФРОДИТА"   СИЛВИЯ МОМЧЕВА   0888/01 01 28   ЦЕНТЪР, УЛ."АНТИМ l" №25
С-Н"ИВ"   СОФИЯ ПРОДАНОВА   0886/84 50 27   ЦЕНТЪР, УЛ."ОБОРИЩЕ" № 95
С-Н"ТИТО"   ТИНА ТОДОРОВА   0885/10 48 18   ЦЕНТЪР, БУЛ."ДЕМОКРАЦИЯ" №128 ВХ.1 ЕТ.1
С-Н "DOLL HOUSE"   РУМЯНА КРЪСТЕВА   0887/34 96 31   ЦЕНТЪР, УЛ."СЛАВЯНСКА" № 49
УЦ "ТИТО"   МАГИ ДУНКОВА   0896/74 86 17   ЦЕНТЪР, УЛ."ГУРКО" №40 ЕТ.1
С-Н "МЕРИ"   БОЯНА ДИМИТРОВА   0886/78 83 66   К-С "ЛАЗУР", БЛ.114 ВХ.Б ПАРТЕР
С-Н "СЛАВА"   ВАНЯ ЙОРДАНОВА   0898/53 14 08   К-С "ЛАЗУР", УЛ."ИВАН БОГОРОВ" № 37
С-Н "БОНИТА"   ВИОЛЕТА ПЕТРОВА   0887/82 98 83   К-С "ЛАЗУР", УЛ."БАТАК" № 4
С-Н "ВЕНИ АРТ"   РЕНЕТА ЯНЕВА   0884/55 86 91   К-С "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ", УЛ."ШАР ПЛАНИНА" №34
С-Н "GEVI STYLE"   АЛБЕНА ЕФТИМОВА   0899/14 40 12   К-С "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ", УЛ."МАРИЦА" № 81
С-Н "КРИСТИ"   ДИАНА ЗЛАТЕВА   0889/21 54 82   К-С "СЛАВЕЙКОВ", БЛ. 80
С-Н "ЕЛЕА"   ЕЛЕНА ВАНГЕЛОВА   0882/08 88 50   К-С "ИЗГРЕВ", БЛ.183
МАГАЗИН "DOUGLAS"   ВАЛЕНТИНА ТОНЧЕВА   0899/96 26 20   МОЛ БУРГАС ПЛАЗА
ДО ЕСКАЛАТОРА   ТАНЯ ХРИСТОВА   0884/57 44 35   МОЛ БУРГАС ПЛАЗА
С-Н "МИСТИК"   СИМОНА ГЮРОВА   0899/87 70 78   К-С "МЕДЕН РУДНИК", БЛ.117 , ПАРТЕР 3

# 261

Бургас:

САЛОН   ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ   ТЕЛЕФОН   АДРЕС
С-Н "АФРОДИТА"   СИЛВИЯ МОМЧЕВА   0888/01 01 28   ЦЕНТЪР, УЛ."АНТИМ l" №25
С-Н"ИВ"   СОФИЯ ПРОДАНОВА   0886/84 50 27   ЦЕНТЪР, УЛ."ОБОРИЩЕ" № 95
С-Н"ТИТО"   ТИНА ТОДОРОВА   0885/10 48 18   ЦЕНТЪР, БУЛ."ДЕМОКРАЦИЯ" №128 ВХ.1 ЕТ.1
С-Н "DOLL HOUSE"   РУМЯНА КРЪСТЕВА   0887/34 96 31   ЦЕНТЪР, УЛ."СЛАВЯНСКА" № 49
УЦ "ТИТО"   МАГИ ДУНКОВА   0896/74 86 17   ЦЕНТЪР, УЛ."ГУРКО" №40 ЕТ.1
С-Н "МЕРИ"   БОЯНА ДИМИТРОВА   0886/78 83 66   К-С "ЛАЗУР", БЛ.114 ВХ.Б ПАРТЕР
С-Н "СЛАВА"   ВАНЯ ЙОРДАНОВА   0898/53 14 08   К-С "ЛАЗУР", УЛ."ИВАН БОГОРОВ" № 37
С-Н "БОНИТА"   ВИОЛЕТА ПЕТРОВА   0887/82 98 83   К-С "ЛАЗУР", УЛ."БАТАК" № 4
С-Н "ВЕНИ АРТ"   РЕНЕТА ЯНЕВА   0884/55 86 91   К-С "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ", УЛ."ШАР ПЛАНИНА" №34
С-Н "GEVI STYLE"   АЛБЕНА ЕФТИМОВА   0899/14 40 12   К-С "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ", УЛ."МАРИЦА" № 81
С-Н "КРИСТИ"   ДИАНА ЗЛАТЕВА   0889/21 54 82   К-С "СЛАВЕЙКОВ", БЛ. 80
С-Н "ЕЛЕА"   ЕЛЕНА ВАНГЕЛОВА   0882/08 88 50   К-С "ИЗГРЕВ", БЛ.183
МАГАЗИН "DOUGLAS"   ВАЛЕНТИНА ТОНЧЕВА   0899/96 26 20   МОЛ БУРГАС ПЛАЗА
ДО ЕСКАЛАТОРА   ТАНЯ ХРИСТОВА   0884/57 44 35   МОЛ БУРГАС ПЛАЗА
С-Н "МИСТИК"   СИМОНА ГЮРОВА   0899/87 70 78   К-С "МЕДЕН РУДНИК", БЛ.117 , ПАРТЕР 3

Благодаря ти, Фустичка! И аз видях този списък, но се надявах някой да ми препоръча със сигурност добра мацка, понеже в моя град съм бира при няколко, които ги има в списъка на интеркозметика, но за съжаление от три съм доволна само от настоящата, при която си и ходя де. А за Велинград някакви идеи, или там просто няма Rolling Eyes Rolling Eyes?

# 262
Съжалявам, но не познавам никой в Бургас. За Велинград няма сертифицирани салони. Май ще трябва на място да проверяваш...  Confused

# 263
здравейте дами
аз съм (начинаеща Embarassed ) маникюристка и  се интересувам от Ши лак -казаха ми че тук , в бг мама, има форум за маникюристи за шилак и мога да ви питам за шилак и да получа истенски отговори - какво е нужно да заредиш отначало(кое е най-необходимото) , колко цвята са нужни, колко ще ми струва всичко,кога ще си върна парите които съм вложила..

говорила със интеркозметика но искам по-обективен отговор. споменаха за някакви обучения - шилак дни на отворените врати - има ли някакви тествания, преподават ли?    Rolling Eyes, и сертификации (какво е това, има ли нужда от него? Rolling Eyes)

ще съм благодарна на всички които ми отговорят  bouquet

Ето какво имам за тези Шилак дни:
Изглежда ще правят безплатни семинари за обясняване и демонстрации на Шилак в страната.
Предполагам,че това е тъкмо за теб, щом се чудиш  Party

# 264
Shopping FUstA, благодаря ти! Hug Hug Hug Hug
дали ще мога да заредя само 1 колекция... newsm78
за сертифицирането, изглежда е нужно, ще го направя

zvezdichka_86 благодаря  bouquet
аз го имам това , но не ми беше ясно дали има смисъл да ходя ...
Ато е днес в софия... дано да успея да мина...

# 265
  • В най - голямото село
Момичета, колко време трае процедурата по поставянето на лака? 1 час или повече..
Благодаря

# 266
Съжалявам, но не познавам никой в Бургас. За Велинград няма сертифицирани салони. Май ще трябва на място да проверяваш...  Confused
май да Rolling Eyes, но пък като се върна ще дам коментари, дано пък бъда полезна после на някой Laughing

# 267
май да Rolling Eyes, но пък като се върна ще дам коментари, дано пък бъда полезна после на някой Laughing
дАно да случиш на кадърна маникюристка Peace

Shopping FUstA, благодаря ти! Hug Hug Hug Hug
дали ще мога да заредя само 1 колекция... newsm78
за сертифицирането, изглежда е нужно, ще го направя

Можеш да заредиш една колекция, не си длъжна и двете, но поотделно ще можеш да купуваш чак когато си заредила една цяла серия....такава е политиката на фирмата...

# 268
  • Бургас
Nik`s mom, във Бургас аз ходя при Александра, в салон Вартанян в х-л България. Работи перфектно, нищо, че я няма в списъка. Ако решиш да отидеш при нея ми пиши на лични за телефона й.

# 269
Nik`s mom, във Бургас аз ходя при Александра, в салон Вартанян в х-л България. Работи перфектно, нищо, че я няма в списъка. Ако решиш да отидеш при нея ми пиши на лични за телефона й.

още един глас за Алекс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт