"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
Дайте му, Иво Захариев е много симпатичен  Wink

Аз пък ще го гледам заради Ирена - майка - героиня! Дори на снимачната площадка си кърми детето, браво   bouquet А и Билалов е интересна личност, ново лице за повечето от нас!

# 16
Чудесно е, че ще го дават в неделя вечер! - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=833711

# 17
  • Разпиляна във въображението
Много добре. И съботата и неделята са тъпи по принцип. Ето малко разнообразие.

# 18

снимките са от профил във ФБ:
http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D0%BE%D0%B4-%D0%9F%D1%80%D0 … 5/200684199953232

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 23:12 от bugsy

# 19
Ау, страхотен актьорски състав,ще го гледам.

# 20
Много ми харесва финала на трейлъра - Христо Мутафчиев с "Връщам се от ада"! 

# 21
  • София
Със сигурност ще го гледам. Вероятно и децата ще искат да го гледат, защото познават Ивайло Захариев в съвсем друга светлина. Ще бъде интересно.

# 22
от ФБ:

Приятели, може да присъствате на снимките на "Под прикритие" на живо в клуб Планет.....Очаквайте повече инфо....ТУК.....

екипа на "Под прикритие"

# 23
Като гледам трейлъра, очертава се много екшън.Благодаря за темата, оттук разбрах кога ще почне сериала, че както не гледам БНТ, щях да го пропусна.

# 24
Изглежда добре, със сигурност ще се гледа, поне пилотната серия, после ще го подложим на безмилостна дискусия тук във форума и ще решим става ли за следене Simple Smile  Peace

# 25
Вчера в Бургас видях голям билборд с постера, предполагам и в другите големи градове има такава реклама.

# 26
  • София
О, в София билбордовете стоят вече повече от месец.

# 27
  • Луната ни пази
Фен съм на българските сериали. И преди, и сега. Всеки следващ става все по- добър. Продуцентския екип вее има опит и едва ли ще повторят стари грешки от СД. За това се надявам и този сериал да ме грабне. Определено ще го гледам!

# 28
  • На земята, която е всъщност звезда.
Като гледам спонсорите, ще има хубави колички. Simple Smileявно

# 29
Разбира се, че ще дам шанс и на този български сериал. Екипът вече се е доказал.

Общи условия

Активация на акаунт