"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 077
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
"Под прикритие" много ме изкефи.До преди малко изгледах 2-та епизода.Мога смело да кажа,че слага в малкия си джоб "Стъклен дом".Продължавайте,пичове! Wink
продуцента е един и същ  Grinning на двата сериала

# 211
"Под прикритие" много ме изкефи.До преди малко изгледах 2-та епизода.Мога смело да кажа,че слага в малкия си джоб "Стъклен дом".Продължавайте,пичове! Wink
продуцента е един и същ  Grinning на двата сериала

Знам,и?

# 212
и нищо

# 213
В кой ден гоо дават по телевизията ( да знам кога да го чакам в торентите)?

# 214
В неделя от 21 часа

# 215
20.45 ч.

Давайте идеи за нова анкета?

да се борят сами със себе си   Sunglasses

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 15:55 от bugsy

# 216
  • Разпиляна във въображението
"Под прикритие" ще го излъчват и по Fox crime Peace

# 217
  • Варна
Изтеглих го, за да видя какво е...е много приятно ме изненада... Flutter

# 218
Започва, приятно гледане!

# 219
  • у дома
Някой с две думи да ми каже какво стана в склада,защото децата си лягаха и изпуснах  newsm78

# 220
  • Fort Worth, TX
Нищо, смениха мястото на сделката, а в склада пратиха един ромски орекестър.Кой ли ще е предателя?

# 221
  • гр. София
Аз се чудя дали не е баш шефа, който настояваше за баретите, нали на другите им събра джиесемите?!
Много ми хареса серията, нямам търпение за следващата  Simple Smile Косъма ще го закъса, дано отново се отърве на косъм Rolling Eyes
Хах много ми хареса това за масления портрет Laughing

# 222
Косъма: "Кой е?"
Марто: "Чичо ми. Ще му правят операция на простатата."  hahaha

Тоя, Косъма - леко вдлъбнат  Grinning, ама Иво, Джаро и оня с цайсите ...  newsm43 Мадамата до средата на филма много куха и превзета  Shocked ("ШЪ ми напра'иш ли зала?" и се умилква на Джаро), ама после к'ва бърза мисъл и реакция извади и спаси наш'то момче ...  Crazy

# 223
Супер беше серията, задобряват с всяка изминала, браво! И Ивайло се поотпусна сякаш, и Ирена ми допада! Но ще чакам да го качат обаче, че на 2 пъти за по минутка имах проблем с ТВ и изтървах ...момента, като Съни даде кученцето на Мартин и каква беше реакцията на Джаро и Иво?...а също и в леглото тя като му обясняваше нещо и пак ми се загуби картината и не разбрах защо беше тъжна пак?
Иначе с оркестъра беше голяма минавка за баретите  Laughing
Имаше свежи лафчета пак.
Да дойдат журналистите..пак препратки към реалните събития у нас Wink

Другата серия ще има напрежение пак. Ама Косъма няма да пострада...нали преди 2 дни в сутрешния блок даваха включване от снимките и той участваше, така че няма да го ликвидират, да сме спокойни! Simple Smile

промото за новия епизод
http://www.youtube.com/watch?v=CxhkY5jGTVg

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 23:01 от bugsy

# 224
И на мен ми хареса тази серия.Много добра игра на Бахаров  Peace

Общи условия

Активация на акаунт