"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 062
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Не знам, аз съм убедена, че има някаква друга цел цялото това внедряване, ама ще видим.
Също така не мисля, че скоро ще разкрият Мартин, защото ако това стане хич няма да се поколебаят да го свитнат. Ще му теглят куршума без да им мигне окото. Поне до края на сезона не мисля, че ще разберат със сигурност. Може да имат своите подозрения, но само толкова.
Иначе другият вариант, ако разберат, е той някак да успее да се измъкне и да почнат да го търсят. Но това не мисля, че ще се случи преди 2ри сезон.

# 256
  • Fort Worth, TX
Косъма , горкия май ще му видят сметката.

# 257
Марто няма да го разкрият.Той ще затвърдява позиции.Но Косъма може да го отнесе.
Как се казва русата сервитьорка?Много е красива. Simple Smile

# 258
Миленита е русата.

# 259
Епизодът вече е качен в сайта.

PraynigМоже ли линк, че го изпуснах Hug

# 260
  • София
Много хубав сценарий имаше тази серия! Браво, "ало, сценаристите"!!!!

За съжаление актьорската игра на едни и същи персонажи много куца, а са ключови роли... Но предвид горното, слагам оценка 9 от 10 на този епизод, но с бая зор...!

Един недостатък, който виждам от началото, но все си трая - абе тази мутреска (дамата с кученцето), не трябваше ли да има по-мутрески вид? Поне прическата да й бяха "решили" по някакъв начин. Така ми прилича на някоя ученичка, на която не й пука, как изглежда (а уж била с интереси в модата, танците и пр.), не може с такава недосресана косица "на път". Все още не мога да проумея какво човек със стил като Джаро може да търси и открие в такава жена...

# 261
Даааа, аз си го мислех същото, докато и гледах косата. Се едно се е стригала с лозарската ножица  Grinning

# 262
PraynigМоже ли линк, че го изпуснах Hug

заповядай:
http://www.podprikritie.bg/episodes/sezon-1/epizod-3---pod-prikritie

Обаче с качените серии на сайта, с такова кристално качество, май другите сериали не могат да се похвалят Simple Smile

снощи не знам дали гледахте Господарите, но даваха гафове от БГ сериалите. От първия епизод даваха момента с Джаро и Боби Турбото, в кухнята. Джаро си взе ябълка и я захапа и в следващия кадър тя беше пак на мястото си .

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 15:04 от bugsy

# 263
Цитат
Джаро си взе ябълка и я захапа и в следващия кадър тя беше пак на мястото си .
Не е така , доколкото си спомням, тази която нахапа я подхвърли на Турбото и той си я взе на изпроводяк.
За мен засега 1 епизод си остава култов - гледах го три пъти,и от тогава очаквам всеки следващ епизод да ме грабне така , ама  Rolling Eyes нещо не ми се получава  Joy

# 264
Цитат
Джаро си взе ябълка и я захапа и в следващия кадър тя беше пак на мястото си .
Не е така , доколкото си спомням, тази която нахапа я подхвърли на Турбото и той си я взе на изпроводяк.
За мен засега 1 епизод си остава култов - гледах го три пъти,и от тогава очаквам всеки следващ епизод да ме грабне така , ама  Rolling Eyes нещо не ми се получава  Joy

да де, след подхвърлянето към Боби ябълката пак беше в купата.

А на мен пък ми се струва, че всяка следваща серия (е, разбира се само 3 са минали) е по-добра от предишната. Направо на моменти забравям, че е Бг продукция!

Сега по БНТ повтарят сутрешния блок, по-точно частта за култура и гостуваше Михаил Билалов, но го хванах към края

# 265
http://bnt.bg/bg/productions/121/edition/14126/denjat_zapochva_s … ultura_4_maj_2011  - Eто тук може да гледате Михаил Билалов в "Денят започва"!
Аз го гледах с голям интерес и благодаря на bugsy, че ни информира за това гостуване.
Много харизматичен актьор има силно излъчване и се справя перфектно с ролята.

# 266
Тоя, Косъма - леко вдлъбнат  Grinning

Вдлъбнат го играе, щото е много добър актьор!!! А в живота си е доста интелигентен. Така или иначе е най-добрия в този сериал.

# 267
да обобщим резултатите от анкетата:

Хареса ли ви началото на сериала?

Да, много!  70 (84.3%)
Със смесени чувства съм  7 (8.4%)
Очаквах повече  0 (0%)
ще изчакам още 1 серия за да преценя  4 (4.8%)
не  2 (2.4%)
Общ брой гласове: 83

много добре, браво! Simple Smile
Ще пусна нова с въпрос за актьорите, а вие давайте идеи, както писах по-напред, за други въпроси.

# 268
  • Fort Worth, TX
Тоя, Косъма - леко вдлъбнат  Grinning

Вдлъбнат го играе, щото е много добър актьор!!! А в живота си е доста интелигентен. Така или иначе е най-добрия в този сериал.
Не знам вдлъднат ли е, но аз го харесвам.Голям сладур е, а и добре играе наистина.

# 269
Може да пуснеш анкета, кой актьор ни харесва най-много. Но сложи и истинските им имена и тези във филма Simple Smile или кой най-добре се превъплащава в ролята си, нещо такова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт