"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 049
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
И аз гласувах в анкетата  bouquet  bouquet  bouquet
Може би трябваше,да измислим друг въпрос с възможност да се гласува само за една опция Rolling Eyes

ами ще го сменим тогава, че наистина така с една опция не е добре...аз например не съм гласувала още, че се колебая :/

ето линк към днешния Сутрешен блок по БНТ и коментарите са сериала:
http://bnt.bg/bg/productions/121/edition/14138/denjat_zapochva_s … ultura_5_maj_2011

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 12:20 от bugsy

# 286
  • София
И аз фен на сериала Peace.Изненада ме резултата в анкетата?Защо мислите,че е Иво доносника-та той е най-доверения човек на Боса,верен е като куче.Бихте ли се обосновали?

Милото. Wink

Joy Joy Joy

Чак пък толкоз!!!Не съм разбрала-голям праз!

# 287
леелее вижте само какво открих
... страшен сладур е  Embarassed Embarassed

# 288

ПП: нали е разрешено качването на снимки ?!

# 289
А на вас не ви ли прилича малко на Дидо от Д2 , от времето , когато беше с дълга коса? Simple Smile

# 290
като начин на игра, походка страшно много прилича на младия Иван Ласкин
И аз съм фен на сериала. Много е добър!

# 291
Койна Русева влиза в мафията

Доза сексапил и актьорско майсторство ще се влее в редиците на мафията в "Под прикритие". Койна Русева влиза в крими сериала по БНТ1 на страната на подопечните на Джаро, съобщиха от телевизията. Освен нея ще се появи още една утвърдена българска актриса, чието име обаче се пази в тайна. В неделя вечер предстои четвъртият епизод, в който напрежението се изостря до краен предел. Не само в полицията, но и в групировката на Джаро вече витае подозрението, че има предател. Лошо стечение на обстоятелствата поставя лоялността на Здравко Косъма под въпрос. Хората на Джаро мислят, че Здравко е "къртицата", която ги издава на полицията. Мартин не може да позволи нито Здравко да бъде убит заради него, нито пък да бъде застрашена мисията. Какво ще направи агентът под прикритие и дали това няма да доведе до по-голяма опасност за самия него...

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=366687

# 292
Е, браво все известни лица ще се появяват, това е хубаво.

# 293
Доста добре направен сериал, харесва ми. Peace

# 294
  • Fort Worth, TX
Повтарят сериала и по ФоксКрайм .Аз мислех, че само по ФоксЛайф ще го повтарят.

# 295
Айде, започва, приятно гледане!

# 296
  • София
Изгледах първите три серии на куп, днес гледах четвъртата - краят просто беше ... оф как ще издържа до другата неделя  Crossing Arms. Май беше по-добре да си ги гледам на куп по 3-4 епизода, един ми е малко.
Харесва ми филма, но е и много зловещ на моменти.

# 297
  • Fort Worth, TX
Беше приятно, но за кратко.Може ли по цяла седмица пауза?Взъмутена съм Mr. GreenРадвам се за Косъма, ама Марто май ще го закъса.Умирам си от любопитсво как ще се измъкне от тази ситуация.Все ми се върти, че не Тодоров е къртицата.Някак си много лесно ще да е!

# 298
  • София
Много готина серия, браво!!!! Много хубаво направена интрига! Страхотен финал! 9,5 от 10 от мен!

Но някои продължават да си фъфлят, на други по други причини да не им се разбира...

Според мен, няма да хванат нашето момче. Полицаят няма да е пратил полиция на мястото, но още не мога да измисля по каква причина - случайно, най-вероятно. Едва ли, за да не даде информацията на предателя в техните редици.

# 299
Много хубава серия.

Общи условия

Активация на акаунт