"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 987
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
Simple Smile цялото интернет пространство я търси.

# 466
  • София
Аз хич не мога да я видя химията между Съни и Мартин Confused

Ами как да я видиш, като не могат да я изиграят...

Все си мисля, че за залата по танци можеше да вземат дубльорка за Съни... Въобще защо не избраха някои по-добри танцьорки, с повече присъствие (погледите им на почти всички са празни), по-атрактивен танц - така са ми като читалищна мечта... Не, че е кой знае какъв кусур на филма, но щеше да е огромен плюс това, да се види истинския хъс на това момиче, да се види нещо наистина красиво и уникално, което се получава насред залата, закупена с мръсни пари...

По повод прическата на Съни пак се замислих. Потърсих й снимки в нета - пълно е с хубави нейни снимки, коя от коя по-красива, нагласена (с изключение на тия, дето са пуснати към филма) и се сетих за едно участие на главния коафьор на Стъклен дом в Денят е прекрасен, където коафьорът каза, че много ги мислели прическите: каква била сцената, по кое време се развивала, отивала ли на стила на героя и пр. Обаче... нашата мутреска няма никакви претенции към вида си - и за официална вечеря, и за вкъщи, и за къде ли не е все с косицата на път, дори и когато Джаро й нареди да се направи хубава. Той не й прави забележки за вида, значи си е така замислено... недомислено...

# 467
  • София
На мен ми направи впечатление друго,онзи ден понеже гледах първи епизод,че го бях изпуснала.Та,когато разговарят Иво и Джаро,той докато се храни,го дават,че отпива червено вино,в следващия момент,чашата седи пред него,пълна с вода,а не с вино.Тези неща,не знам защо,ги забелязвам и ме дразнят,не че са супер важни,просто си е недоглеждане.Това ми е останало от едно време,имаше едно предаване за гафовете в киното Wink А Съни,ми не мога да я харесам и това е,супер изкуствена ми е.Да не говорим,че и на външен вид не ми харесва

# 468
Свободни боеве и показни убийства включиха и професионалните бойци Слави Славов и Станислав Недков – Стъки в новите епизоди на "Под прикритие"

Мартин е натоварен от Джаро да ръководи обир на банков трезор, в който ливански бизнесмен държи извънредно ценна вещ. В това време Попов разследва фирма, свързана с бизнеса на Джаро по доказателства, събрани от Мартин. Докато агентът под прикритие и останалите от групировката извършват обира в трезора, алармата се задейства и те попадат в  капана на полицията. Как ще се измъкнат от ситуацията, какво ще открие Попов и ще успее ли Мартин да запази прикритието си... тази неделя от 20.45 ч. по БНТ.
За сцената с обира, екипа на сериала е построил точно копие на банков трезор, станал печално известен с обира му преди години. Самият обир пресъздава действителен грабеж на популярна банка, случил се в София преди време.
Тази седмица "Под прикритие" заснеха още екшън сцени от предстоящите епизоди. В една от тях зрителите ще видят героите от хитовия сериал в сцени на свободни боеве. За целта в столичния клуб Син Сити, беше изграден професионален ринг за ММА боеве, със специален под и оригинални размери. В битките се включиха и професионалните бойци Слави Славов (спаринг партньор и треньор на Долф Лундгрен) и Станислав Недков - Стъки.
В следващите епизоди ще станем свидетели на преследване с коли, взривове и едно показно убийство в центъра на София!

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_378370293

# 469
Сигурно сте го коментирали, 60% от основната идея на сериала е копиран от "Тhe departed". Много ми хвалиха сериала, но ме мога да спра да го сравнявам с филма, който е пъти по-добър, особенно Лео, железен  Peace. И да не забравя и Джак Никълсън, много добър, ако някой е пропуснал филма горещо му го препоръчвам  newsm10.

# 470
  • София
Сигурно сте го коментирали, 60% от основната идея на сериала е копиран от "Тhe departed". Много ми хвалиха сериала, но ме мога да спра да го сравнявам с филма, който е пъти по-добър, особенно Лео, железен  Peace. И да не забравя и Джак Никълсън, много добър, ако някой е пропуснал филма горещо му го препоръчвам  newsm10.

Да,и аз като започнах да гледам сериала веднага се сетих за този филм Peace.
Но има и друг филм с подобен сценарий-по действителен случай с истински полицай с кодово име-Дони Браско.Така се казва и филма с Ал Пачино и Джони Деп.Аз пък препоръчвам този Peace.
http://movie.pop.bg/item19296.html

# 471
И аз съм го гледала този, как ще прескоча филм на Джонката  Grinning, но първата ми мисъл беше за Департет.

# 472
  Здравейте и от мен Simple Smile за 1 ден си наваксах 5-те изпуснати епизода и ето ме днес , в очакване на следващия. Прочетох почти цялата тема. Харесват ми повечето актиори. За манекенката, нз какво да кажа, нека да и се равие образът, чух ,че и по интервюта не се изказва умно. Може да е като Радина Кърджалова, коята е добра актриса, даже играе една от най-сложните роли в СД, беше и депресирана и каква ли не.. та като я гледах в Търси се, много меланхолична, отнесена, дори родителите й не казаха, че се гордеят с нея, а почнаха някакви неща от характера да дъвчат Simple Smile
Койна много я харесвам, малко почнала да остарява, но пак е готина. Харесва ми жената на полицая, още от лове.нет  - Лилия Маравиля. А самият полицай според мен играе по-добре в семейството си, иначе не ми се вижда отдаден на каузата, за която е ангажирал Мартин. Не го е грижа за неговата сигурност, не са доизпипали точното му поведение сред другите - например дали да убива. За телефона и аз си го мислих, че трябваше веднага да го отстрани от там, надявам се поне да му е изкл. звука  Grinning А какво установи Мартин от документите на адвокатката?
Мартин и на мен ми прилича на Дидо, а  пък Косъма малко на Асен Блатечки.
Сцената с момиченцето не ме дразни, то е толкова хубавичко, а и ще изиграе със сигурност роля. Сцената с кученцето на Съни.. после трябваше да и каже как се е оправдал с него - за промиването на ушите, нз.. помислих си,че може да го разкрият.
Ох, много разбъркан ми стана поста, сори Simple Smile                                                                                                           

# 473
Ето откъде идва фамилията на Александър Сано (Косъма):

"Страстта му към музиката идва в детските години. Само той и още един човек се оказват с артистични заложби във фамилията Сано. “Дядо ми подари първата китара, когато бях на 6 г. Той много обича да пее и свири, макар че е инженер по професия”, разказва Сано.

Това е истинската му фамилия, а не артистичен псевдоним. Идва от прадядо му, който е роден в Истанбул и е с арменски корени."

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=891033

# 474
  • при него

Момичета, с голяма мъка ще споделя, че онзи ден гледах "The Departed" и по мое мнение и за голямо мое съжаление, цялата основна идея на "Под прикритие" е изкопирана от там... малко е пренастроена към Бг действителността и хайдеее... А знаете ли как харесваХ филма, но сега ще го гледам с половин око... толкова ли нямаме талантливи сценаристи, с въобръжение с оригинални идеи???? толкова ли сме затъпяли и изпростяли, че отново трябва нещо от някъде да изкопираме за да е стойностнто и интересно и сме безсилни да го създадем сами???
мъкаа....  Cry Cry Cry

не знам кой гордо се е подписал като сценарист на "Под прикритие", но трябва веднага да се скрие някъде... така ме е яд..

# 475
  Радвам се, че не съм гледала филма, че щях да сравнявам Wink

# 476
Аз пък ще го гледам. Peace

# 477
  • София
Аз пък ще го гледам. Peace
Аз също Peace

# 478
  • Разпиляна във въображението
И аз.

На мен много много не ми пука. На американците също не им пука като правят ремейки на европейски филми и им се губи основната идея и дух на сценария. Хайде да не си посипваме постоянно главите с пепел.

# 479
"The Departed" е филм, нали? А нашото е сериал, при това кой знае с колко сезона. Така че, няма да се препокрива напълно сюжета, а по скоро само като начално идея и ще има много, много различни неща измислени от българска страна.Така че, не си разваляйте интереса и не се ядосвайте, моля!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт