"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 966
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
За мен пък това беше недомислена серия. Имаше такива тъпи пропуски, които просто няма как да подмина ей така.
1. Цялата история с предаването на парите хич не беше изпипана. Какъв беше смисълът да разкарват Йоана Буковска от едно място на друго, при положение, че явно нямаха свои хора нито на Драгалевци, нито на Бриколаж, които да следят има ли след нея опашка, или няма. Такава смяна на уговорените места има смисъл само, за да видят бандитите дали е спазила уговорката си, и е дошла сама.
- и от тук - полицаите бяха толкова "незабележими" в следенето си, че думи нямам. И сляп да си, ще ги видиш. Особено това отпрашване с мръсна газ на две коли след нея, и това плътно каране след колата й...
- Мартин и Куката толкова ли не видяха (хем Куката беше с бинокъл), че десетина метра след Буковска спират две коли, и изскачат некви типове от тях, които очевидно си разнасяха атрибутите.
- Не знам колко тежат 250 000лв (ако въобще са били сложили пари в чантата), но Марто ги дърпаше все едно е торба с камъни.
- Сега, има едни специални оловни чанти, които са именно с цел да заглушават предаватели. Т.е. пипвате торба с откуп и за да елеминирате възможността да има скрит предавател, я тупвате в такава оловна чанта, и тя заглушава честотите. Но.... това е просто моя си хрумка, аз ако бях мафиот, така бих направила Grinning

2. Попов трябваше да бъде по-настоятелен и да разбере какво се случва, когато разбра, че няма никакъв предавател. Защо не разпита шефа си, защо не му е предоставил предавател, при положение, че изрично го е помолил за това. Започвам да си мисля, че къртицата е шефчето. Ако беше Деян Донков, нямаше въобще да каже на Попов, че предавател липсва. А и шефчето не даде никакво обяснение, защо всъщност няма предавател в сака с парите. Освен това шефчето беше този, който каза на Попов да не се занимава с фирмите на Джаро, уж от ДАНС се занимавали с тях...

3. Кога пък Съни и Марто си станаха чаааааак толкова близки? Ок, правиха пак секс, но чак тя така да припка като ученичка и да пърха с мигли, че и подаръци да му купува... И да го целува на място, в което могат да ги сбарат на мига. Еми, тъпо е. И това нали е щаб-квартирата на Джаро? Толкова ли няма камери навсякъде в общите помещения??

Единственото, което ми беше интересно беше как се обръщат настроенията към Мартин. Усеща се как Иво се дразни все повече от вниманието, което Джаро проявява към Марто. Знаех си, че ще отпрашат без него и ще го оставят да се справя как си знае.

Имаше ли промо за следващия епизод? Някой ако може с две думи да каже какво ще се случва?
Айде, изказах си болките Simple Smile

# 556
Отново супер серия. Буковска играе добре, много добър тъжен телешки поглед вади. Ама много е остаряла, чак се стреснах в началото. Мартин пак го загази, добре че се уцели на Попов, че сега щеше да е в затвора. Зорито се набута между шамарите, ама за по интересно де.
Мартин май много скоро ще има проблем с Иво и то голям. Ивко го вижда вече като голяма заплаха и може да му инсценира нещо за да го махне от картинката. Щеее видим!
Страшен сериал е това.

# 557
Гледах няколко епизода и съм доста разочерована от това как е представен образа на жените,същото важи и за Стъклен дом! Confused

# 558
Копнеж Hug много си права за недоизпипаната полицейска акция-да така е Naughty
но не съм сигурна че това важи и за серията Thinking
може би това е целта на екипа- показват плачевната  действителност на борбата с престъпността- ако полицията ни беше перфектна- държавата нямаше да е на това дередже- но това е друга тема Mr. Green

# 559
Арабела, при положение, че изнудването на Йоана Буковска беше важна акция, а Джаро го представят като много печен мафиот с добър екип, би трябвало да се предполага, че ще си изпипат нещата. Това имам предвид, с изказването си, че беше недомислено.

Иначе ме изкефи мъжа на Йоана. Много свежи лафове пускаше, след като разбра за изневярата.
"Нека Филип да ти даде парите".
"Поне да беше някой, с който да се гордея, като те разберат хората".  Joy

# 560
  • # супернатурална #

Иначе ме изкефи мъжа на Йоана. Много свежи лафове пускаше, след като разбра за изневярата.
"Нека Филип да ти даде парите".
"Поне да беше някой, с който да се гордея, като те разберат хората".  Joy

Peace  Joy

Буковска ми звучеше  като в "Сълза и смях", това ми е критиката, но нея не съм я харесвала никога, така че може да е субективно.
За Зорито...не мисля, че с Марто ще я омешат. 16 годишна, хубавка, бунтарка, с прекалено строг баща, на който иска да направи напук, от друга страна - богат, циничен, извратен мафиотски бос...намирисва ми на кандидат мутреса за Джаро, свежа кръв след като Съни навърши...24 може би.

# 561
Не знам, ама аз още от самото начало, когато Джаро си даде благословията за танцовото студио, си мисля, че го прави с някаква цел. Туко-виж реши след някой и друг епизод, че това е идеално място за набиране на свежа плът, трафик на хора и т.н.
Все пак, видяхме, че той няма никакви скрупули. И че важното е да има изгода и да капят пари.

И пак да попитам - пуснаха ли промо за следващия епизод?

# 562
  • au bout du monde

За Зорито...не мисля, че с Марто ще я омешат.

Видях тази снимка миналата седмица и ми навя разни мисли.

Ето я цялата корица : http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227834_1851404182 … 975_2236408_n.jpg

# 563
Със всяка изминала ми стават даже все по силни сериите  Crazy
Само не можах да разбера защо Съни подари на Мартин нож  newsm78 Има ли някаква символика ... някой с идея ?  Thinking

Джобно ножче  Peace

В следващия епизод Марто ще се бие на ринга  Sunglasses

# 564
Честно казано и аз се чувствам много разколебана относно  къртицата в полицията.

От една страна шефа не беше много навит да разследва информацията за фирмите после просто дойде и каза, че му били забранили да ги разследва и точка - много бързо приключи следата. Второ - сега това, което стана с предавателя е твърде голям гаф, за да  е направен просто от невнимание, още повече, че той уж беше ангажиран лично със случая. Имам чувството, че играе по-голяма спънка, отколкото да помага. Това което най-много ме кара да се замисля относно него е нещо, което каза Джаро някъде в първите серии, когато Иво го попита не е ли възможно неговия човек да го  е предал - а именно: "няма начин, там сме на доживотен (пълен) абонамент", или нещо от този сорт, което ме навява на мисълта, че трябва да е някой по-високопоставен, който наистина да има достъп до голяма информация от една страна и да има какво да губи  ако ги предаде от друга. Освен това героя на Деян Донков започнаха все по-рядко да го дават.

Но може би точно това е работата на една къртица - да стои незабелязан, а не да се набива в очи ( нещо, с което нашия Мартин не се справя много добре  Grinning ). Освен това шефа все пак би трябвало да знае, че има внедрен човек. Със сигурност знае, че има информатор, но не помня  дали Попов му каза, че е външно внедрен човек - тогава само тази инфо е достатъчна за да стане ясно на мафиотите кой е предателя.  newsm78

В анкетата гласувах за Деан Донков и сега дилемата ми е голяма, но точно това прави сериала толкова хубав  Hug

# 565
  • Разпиляна във въображението
Серията ми хареса. Буковска и аз не я харесвам, но имаше моменти, които за мен ги изигра успешно.

Корицата на списанието наистина навява на подобни мисли - лошото момче и доброто момиче, макар че за последното може и да поспорим малко. Бунтарка си пада момичето. По-скоро виждам триъгълник между жените и нашето момче.

# 566
Серията ми хареса. Буковска и аз не я харесвам, но имаше моменти, които за мен ги изигра успешно.

Корицата на списанието наистина навява на подобни мисли - лошото момче и доброто момиче, макар че за последното може и да поспорим малко. Бунтарка си пада момичето. По-скоро виждам триъгълник между жените и нашето момче.

ами то заглавието на корицата е лошото момиче и доброто момче, което май наистина по-отговаря на истината   Laughing , но и на мен ми е странна такава двойка,  не си ги бях представяла.

За Йоана Буковска, честно казано и на мен не ми е любимата актроса, но мисля че се справи добре. Много ми хареса сцената когато каза на мъжа си, интересно ми беше да видя как ще реагира, мислях че ще преиграят или пък че ще го направят изкуствено, но и репликите им и погледите всичко беше много на място - поне според мен  Wink

# 567
  • Разпиляна във въображението
Затова и писах заглавието на корицата. Малко странно заглавие, а и снимката е някак интимна по някакъв начин.

# 568
В серията наистина имаше недомислени неща, но не ми пречат чак толкова много.
Иначе очаквах, че Мартинчо ще натрупа точки, като успя да опази чантата, въпреки че го оставиха да се спасява сам, ама не. А иначе по-логично беше да искат от нея не пари, а да не лобира за въпросния закон, който ще им попречи...и това го слагам към разминаванията, но нищо.
Съни ми хареса в тази серия, малко набързо наистина мина към фазата влюбената ученичка, ама добре играе, отива й да е усмихната, не тъжна и меланхолична.

Промото за следващия епизод:
http://www.podprikritie.bg/episodes/sezon-1/epizod-8---pod-prikritie#
Джаро и Попов ще се засекат в "Син Сити", при боя...ще е интересно!

# 569
  • София
Хубав сериал. Последните два епизода не съм ги гледала още и няма да се включвам в коментарите, но ви чета.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт