"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 068
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е единият от момчетата, май "висшиста" (с очилата) го видя нашия човек да си цъка нещо с телефона?! Може би по-натам ще се развие.

По мое мнение ако Джаро е толкова интелигентен (както го описаха в 1еп), досега 3 пъти да се е усетил, че новака е шпионин.   ooooh! Аз мисля че той е предусетил нещо и е сменил мястото на срещата.

# 226
  • Пловдив
Джаро почна да се усеща нещо.Нали видя уж портрета на Мартин и съмнително я гледаше рисунката.Според мен се усъмни,задето нямаше никаква прилика Rolling Eyes

# 227
  • # супернатурална #
Нещо не ми беше като първите две  Rolling Eyes Ама може и детето да ме е разсейвало. Иво е супер естествен и реалистичен.  А Марто...добре, че е красив  Laughing

# 228
  • София
Нищо, смениха мястото на сделката, а в склада пратиха един ромски орекестър.Кой ли ще е предателя?
Според мен е героят на Деян Донков. Rolling Eyes
Серията ми хареса, дано все така продължават. Peace

# 229
Музикалният фон е много добре подбран. Много ми хареса сцената, като Мартин беше в офиса на Джаро и той се върна...и момента, в който се обърна Джаро пак някаква музика, точно подходящо, с напрежение..абе доволна съм от всичко, браво! Simple Smile

# 230
Браво, браво, много добър епизод! Hug

# 231
На мен ми хареса серията. Беше ми забавно, особено с оркестъра накрая Laughing Мартин продължава като на рецитал, но на фона на всичко друго се преживява Simple Smile

# 232
Джаро почна да се усеща нещо.Нали видя уж портрета на Мартин и съмнително я гледаше рисунката.Според мен се усъмни,задето нямаше никаква прилика Rolling Eyes

Да, и аз забелязах този момент. Много подозрително изгледа портрета, чак за момент си помислих, че е разбрал. Абе, затяга се примката около шията на Мартин.

Отново супер ми хареса серията. Държа ме в напрежение почти непрекъснато.

# 233
Куп барети в каста на "Под прикритие" с разрешението на министър Цветанов

Отряд от барети на МВР е изненадата в новия трети епизод на най-новия крими български сериал в ефира – "Под прикритие". Спец частите се включват в снимките на продукцията на Димитър Митовски със специалното разрешение на министър Цветанов, като заплитат в сюжета напрегнати ситуации на живот и смърт.

След показните убийства, кражби на коли, сделки с наркотици и престрелки, екшънът в сериала на БНТ тепърва навлиза в сериозната си фаза.

Тайният агент Мартин, вече е с портрет за издирване в ГДБОП след кражбата на кола от полицията в Драгоман и трябва едновременно да се изплъзне от ченгетата и да заблуди мафиотския бос Джаро.Сега той ще успее да предаде на единствения човек, който знае за прикритието му, флашка с горещо съдържание за опасния си шеф. Как обаче се е добрал до нея – само по БНТ в неделя след централната емисия "Новини".
от ---spamche---

Здравейте!Аз случайно попаднах на  епизод от филма и ми хареса.Снощи гледах и доста се посмях на "бала с маски".Интересно дали в някой епизод ще включат и Б.Б.  или ЦВ.ЦВ.?Като нищо.....ще бъде голямо шоу.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 11:54 от KATI-P*

# 234
А, не, мерси...аз не искам ББ и ЦЦ да се изявят и в този сериал. Достатъчно ги гледам всеки ден по сутрешни блокове, новини и т.н.  Naughty

# 235
  • Fort Worth, TX
А, не, мерси...аз не искам ББ и ЦЦ да се изявят и в този сериал. Достатъчно ги гледам всеки ден по сутрешни блокове, новини и т.н.  Naughty

И не само по сутрешните.Те са навсякъде.Едната седмица единия при Цветанка, другия при Росен П., следващата се сменят.

# 236
И после медиите не се слагат на властта.От сутрин до вечер са тия двамата ако и в сериала ги дадът ще спра да го гледам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 237
Ами те понеже са навсякъде, може и тук да цъфнат/ да станат за смях още повече/.
А сега за сериала, отново динамична серия,полицаите станаха за смях.Аз честно казано бях за мафиотите, въпреки че повечето са ми противни, особено Джаро.Манекенката се справя добре с ролята си, малко като заблудена овца е героинята й, как повярва на мъжлето си, че ще и направи зала и то след като една нейна прищявка не е изпълнил. То май така е по-добре за нея, че ако имаха общ бизнес и го спипат, ще ходи и тя зад решетките като съучастник. Въобще за Джаро тази жена му е само за украшение и за секс, нищо повече.
Марто трябва като че ли повече да внимава. Постоянно се среща с агента, звъни му, може и да го усетят.А и с този предател сред ченгетата, става съвсем лошо.Иначе сега лесно се отърва с кучето.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 13:46 от skofiild

# 238
Да се запиша и аз! Серията беше добра отново. Става все по - екшън, с всеки епизод, и се заплита все повече. Мартин много бързо започна много да бие на очи, с това темпо, скоро ще го спипат. Иначе актьора е сладур, ама играе много зле още, надявам се да се оправи за по - нататък. Актьорът дето играе Джаро е много добър, един от любимците ми е. Много естествено го дава. Стигам и до големият си любимец Иво. Много е готин и героят и актьорът. Захари така играе, че човек почва много бързо да му вярва, пък е и голям сладур. Манекенката не ме дразни, но не ми и харесва, безлична ми е. Иначе и аз смятам, че предателят е героят на Деян Донков. Прекалено известен артист за толкова иначе малка роля. Та той има по 2-3 реплики на епизод. Затова се мисля, че има нещо по - сериозно там.

# 239
И аз тук! Simple Smile Много ми харесва сериала, гледам го с кеф!
Мартинчо малко куцо играе, но пък не ми е чак болка за умиране. Нямам идея кой ще се окаже предателят, но ми е малко странно желанието на Попов (така ли се казваше онзи, дето внедри Мартин?) да разбие групировката на Джаро. Странно ми е, от гледна точка на това, че никой друг не знае за това внедряване, и че се крие от всички. Струва ми се, че има замесен и някакъв личен мотив. Ако си спомням правилно Джаро е бил бивш полицай (нещо такова ми се счу в първата серия).
И другото нещо - никой от полицаите ли не познава Мартин? Не се ли питат къде е изчезнал и т.н.?
Чакам с нетърпение да разбера символиката на прословутата запалка.

Страшно много ми допадат като герои Джаро и Иво. Страхотна актьорска игра!

Общи условия

Активация на акаунт