"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 57 042
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Отново страхотна серия. И аз мисля, че Деян Донков е къртицата и то го мисля от миналия епизод. Той мрази много Тодоров и е решил него да натопи, за да го махне оттам. Затова бързаше да го разкарват. Пък и теорията ми, че е много голям артист за толкова малка роля остава. Иначе браво на Джаро много мъдро го измисли това с капана. Сега надеждата ми е в Попов щото Марто много лесно захапа.
Иначе мисля, че Иво има някаква съвест, не е такъв изрод както го искараха в началото и в един момент може и да се обърне срещу Джаро.

# 316
Много напрегнато стана.Браво! Дано да не го хванат. Чудя се как не се досети,че може капан да им правят. Дано полицаят да се усъмни Thinking
И аз си мисля, че на Попов ще му светне някоя червена лампичка.
ии аз така си мислех .. защото не са го давали да организира останалите полицай ...  Embarassed

# 317
Странно защо, но не симпатизирам на главният герой. Нещо ми куца като го гледам. Не ми трепва особено и не ми харесва толкова за главна роля.
Виж Иво е вече друга боя Laughing Сериалът го следя от началото и ще го следя до края. С всеки нов епизод ме привличат повече и повече към бандата Laughing

# 318
Попов започва да ми прилича на все по-обсебен от това да пипне Джаро. Начинът, по който реагира, когато Мартин му каза, че е застрапен живота на Косъма, ме кара да си мисля, че много не го интересува безопасността на Мартин. Интересува го само да пипне Джаро. А на каква цена...
Въобще цялото това внедряване пречи на трезвата му преценка. Дори Деян Донков да му е доверен човек, ако разсъждаваше трезво не би трябвало да му споделя какво е открил за Тодоров.
Не знам как ще се измъкне Мартин, но следващата серия обещава да бъде още по-интересна и от тази.
Вече за втори път се появява това малко момиченце в сериала. Чудно ми е какъв е замисълът, и какво ще бъде по-нататъшното развитие? Дали имат въобще нещо предвид с това?
В тази серия никой не ме подразни как играе (за разлика от предишните). Дори Ирена малко се поразчупи (или може би защото не я даваха толкова много днес). И Мартинчо се ядва, или просто вече му свикнах. Simple Smile
Аз лично нямам проблеми със звука, чувам си ги идеално всичките. Хем днес гледах на намален звук, че детето спеше на отворена врата.

# 319
здравейте и от мен, записвам се в хубавата темичка  Hug
Много приятно ме изненада сериала, и имам чувството, че с всяка серия става все по-интересен, доста е интригуващ и напрегнат и много добре им се получават екшън сцените. Честно казано не мисля, че бруталните елементи са му в повече, все пак е жанр "криминален" аз поне не видях нищо кой знае колко обезпокоително досега. Има къде къде по шокиращи филми и сцени.  Wink

Аз също си мисля, че предадетелят  е героят на Деян Донков (малко трудно помня имена), доста настървено се нахвърляше върху този младият, дори неоправдано много, шефа не го приемаше толкова лично, колкото той, според мен просто гледа да си измие ръцете, защото видя че са надушили присъствието на къртица. Освен това когато бяха в склада и гледха мониторите, на една от сцените дадоха как той държи нещо и го прибира (може би телефон), нищо не пречи да имат повече от един телефон какво като шефа уж им ги прибра.

# 320
Много напрегнато стана.Браво! Дано да не го хванат. Чудя се как не се досети,че може капан да им правят. Дано полицаят да се усъмни Thinking
И аз си мисля, че на Попов ще му светне някоя червена лампичка.
ии аз така си мислех .. защото не са го давали да организира останалите полицай ...  Embarassed

Според мен след изцепката в склада ще е доста по-внимателен, поне се надявам ...  Rolling Eyes

# 321
Ирена на мен ми харесва как играе. И чак и аз се зарадвах с нея Джаро, като й даде ключовете за залата  Grinning

В новините преди серията даваха малко от снимачната площадка ( на някакъв мост бяха) - Мариан Вълев и Ивайло Захариев бяха. Куката казваше, че скоро в някакво заведение ли, къде като влизали и някакъв джип спрял до тях и ги поздравили...много "автентично" изглеждали момчетата, дето в джипа  Laughing

# 322
  • София
Но все още ми липсва обяснение защо Джаро ще е с това момиче, странна ми е, не ми е типичната мутреса, не ми е ... нищо не ми е, нито като визия, нито като подходящо поведение. Очаквам да видя основателна причина. Иначе на майка й причината я виадяхме... да поддържа идеята за връзката им.

# 323
Ами и Джаро и той нали не е съвсем типичния образ, за нашите географски ширини. Затова може би точно нея я е харесал - че  не е обичайната фръцла.

# 324
  • Разпиляна във въображението
Здрасти, Валя Hug

Момичето е като изгубено. Едно такова меланхолично, търсещо какво да прави, самотно. Стройна, мила, възпитана - защо не Wink Лесно се поддава на контрол, нерешителна.

Хареса ми епизода.

# 325
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мариан Вълев, в ролята на Куката, ми харесва страшно много. Толкова добре влиза в ролята...и държание, и външен вид го докарва отлично.

Peace Тази серия беше най- добрият, направо отнесе другите! Аз защо не го знам, този актьор, къде играе, снима ли в Бояна? Thinking
А актьорът, играещ главния герой трябва да се стегне, направо бледнее на фона на другите. Симпатичен е, ок, ама не може цял сериал да изкара на една гола симпатия. Даже третостепенните актьори /дъщерята, приятелят й/ са по- добри. А вчера си мислех, че ми се ще Иван Иванов да видя в сериала.  

Според мъжа ми главният герой е доста тъп, защото в предишна серия Иво изрично му беше казал да не задава много въпроси и че мястото ще се казва в последния момент. И при положение, че всички търсят къртицата, особено след случая с Косъма и убийството на Страхил, трябвало да сметне две плюс две. Ама нали все бърза, муха да пръдне и се хваща за телефона.  Laughing
Не знам по какъв начин ще го измъкнат сценаристите, но това, което аз се сещам е: уж да отиде до тоалетната, да намери Съни и да я помоли да пусне един есемес, че това е капан, а тя, понеже е глупавичка и наивна, ще забрави да го изтрие от телефона си. И след време Джаро ще го намери.  Thinking

Сама да си отговоря за Вълев, защо не го познаваме и защо е толкова автентичен в ролята:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=340163

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 12:22 от вселена

# 326
  • Fort Worth, TX
Вселена, теб направо за сценаристка да те вземат.Виж за този вариант дето си описала  никой от нас не се сети.Повечето залагаме на опита и нюха на Попов и че той ще оправи нещата.

# 327
вселена, хах хубав сценарий си измислила - направо си готова за някоя кримка Simple Smile

Ивайло Захариев, защо продължава това момче така не знам - няма ли вече да се отпусне, да покаже и малко игра и той. Фен съм на Иво, и колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва и като персонаж и като актьорска игра.

Аз също си мисля, че Донков е предателя. Попов му има доверие, проверява всички, но не и него Rolling Eyes От трейлъра се вижда, че Захариев пак успява да се измъкне.

# 328
Много як епизод.Косъма се оправи, Марто го закъса.Да видим как ще се измъкне и това да му е като урок, че на моменти доста глупаво и прибързано реагира за агент под прикритие.Още не се е ошлайфал, както се казва.

# 329
  • На земята, която е всъщност звезда.
вселена, хах хубав сценарий си измислила - направо си готова за някоя кримка Simple Smile

Ивайло Захариев, защо продължава това момче така не знам - няма ли вече да се отпусне, да покаже и малко игра и той. Фен съм на Иво, и колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва и като персонаж и като актьорска игра.

Аз също си мисля, че Донков е предателя. Попов му има доверие, проверява всички, но не и него Rolling Eyes От трейлъра се вижда, че Захариев пак успява да се измъкне.

Мда. А сега беше моментът да го заловят и ликвидират и на негово място да внедрят по- добър актьор.  Laughing Laughing Laughing

Ама съм гадна, а? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт