"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 998
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Промото за следващия епизод:
http://vbox7.com/play:99d22368

# 436
  • КиТ
В p2p,го качват почти веднага и в 22 часа си го тегля  и гледам Peace

Мен това момиченце,дето във всяка серия си говори с него ми  е много излишна,дано да има няква връзка иначе всичко друго си  е на ниво...другия епизод,гледам Мартин пак в центъра на събитията,трябва и на него да му лепнат прякора косъма,щото много често му се случва да попадне в коша,в която излиза в последната секунда Mr. Green

# 437
В p2p,го качват почти веднага и в 22 часа си го тегля  и гледам Peace

Мен това момиченце,дето във всяка серия си говори с него ми  е много излишна,дано да има няква връзка иначе всичко друго си  е на ниво...другия епизод,гледам Мартин пак в центъра на събитията,трябва и на него да му лепнат прякора косъма,щото много често му се случва да попадне в коша,в която излиза в последната секунда Mr. Green

Защо си мислите, че това момиче е излишно. Никога нищо в един филм не се прави просто ей тъй щото така няма какво друго да се дава (още повече че в този филм не липсват моментите). Със сигурност ще има някаква роля  Wink - дори да е само това да бъде нещо като съвест или отдушник на Мартин (каквато роля според мен имаше последния му разговор). Тя доста често взе да се появвява . Нужно е само малко търпение и ще разберем  Wink

Иначе на мен пък ми стана интересно какво се случи с телефона дето го остави в тоалетната - повече не даваха за него. Явно е че не го е върнал на момичето, незнам но аз ако бях първото нещо което щях да направя още на следващия ден е да се отърва от доказателството - по какъвто и да  е начин.  Rolling Eyes

# 438
Серията ми хареса, но не можах да гледам началото. Някой може ли да ми каже как се отърва Мартин?

# 439
  • Разпиляна във въображението
Серията не беше лоша. Хареса ми.

Момиченцето и Саурон ми бяха смешни. Някак си не го виждам това дете да чете Толкин, че и да помни, дори и да е гледало филма.

Другото, което ми беше лееко странно, е как Съни се противопоставя на Джаро. Все пак той не е кой да е и я издържа. Мутреса е, не му е жена. Той даде парите за студиото й, за да има с какво да се занимава, но едва ли е очаквал, че тя до толкова ще се откъсне от него. Че е доминантна личност така е, че изнасилването беше ужасно, ужасно беше, но с това че го излага не мисля, че ще постигне нещо. Както й е дал студиото, така и ще си го вземе.

# 440
  • На земята, която е всъщност звезда.
Серията не беше лоша. Хареса ми.

Момиченцето и Саурон ми бяха смешни. Някак си не го виждам това дете да чете Толкин, че и да помни, дори и да е гледало филма.

Другото, което ми беше лееко странно, е как Съни се противопоставя на Джаро. Все пак той не е кой да е и я издържа. Мутреса е, не му е жена. Той даде парите за студиото й, за да има с какво да се занимава, но едва ли е очаквал, че тя до толкова ще се откъсне от него. Че е доминантна личност така е, че изнасилването беше ужасно, ужасно беше, но с това че го излага не мисля, че ще постигне нещо. Както й е дал студиото, така и ще си го вземе.

За какво изнасилване става въпрос? newsm78

# 441
  • Разпиляна във въображението
Когато се прибраха след срещата. За мен това си беше изнасилване.

# 442
Когато се прибраха след срещата. За мен това си беше изнасилване.
Когато беше пиян си беше чисто гадно изнасилване. Sick
Тази серия имаше много неприятни моменти. Изнасилване, зверско пребиване и няколко момента, в който подценяват според мен зрителя. По-слаба от предишната серия определено. Главния герой няма никакъв прогрес. Детето, което много дават е винаги в странна ситуация. Доста малко, седящо само навън и разговарящо с непознати чужди мъже. Със сигурност не е случайно, но не е реалистично.
Съни също като мутреса би трябвало добре да си знае къде и с кого се е захванала и да не си позволява никакви волности, защото знае какво ще и струва това и шамарите определено не са страшното нещо в нейния случай. Някак започнаха да дават подценени, нереалистични и наивни ситуации, много далеч от истината.

# 443
  • au bout du monde
Момиченцето си стои на двора на къщата, не обикаля по улиците. Може родителите да не му обръщат достатъчно внимание и за това да е все само.

Съни наистина се държа неадекватно,би трябвало да знае защо й е дал залата и че няма да й позволи разни волности да се прибира,когато си иска и да го пренебрегва. Нейният бунт ми беше много не на място. Като някоя тийнейджърка,която се сърди на баща си. Rolling Eyes

# 444

Защо си мислите, че това момиче е излишно. Никога нищо в един филм не се прави просто ей тъй щото така няма какво друго да се дава (още повече че в този филм не липсват моментите). Със сигурност ще има някаква роля  Wink - дори да е само това да бъде нещо като съвест или отдушник на Мартин (каквато роля според мен имаше последния му разговор). Тя доста често взе да се появвява . Нужно е само малко търпение и ще разберем  Wink

Иначе на мен пък ми стана интересно какво се случи с телефона дето го остави в тоалетната - повече не даваха за него. Явно е че не го е върнал на момичето, незнам но аз ако бях първото нещо което щях да направя още на следващия ден е да се отърва от доказателството - по какъвто и да  е начин.  Rolling Eyes
И аз си мисля, че регулярната поява на момиченцето не е случайна.  Thinking Възможно е, наистина да е като "кукичка" на Марто към действителността (истинското му АЗ)...дребен момент, в който е себе си...за да не изгуби себе си. Дали ще си говори с дете и ще му помогне, дали ще погали котка или ще подхвърли хляб на бездомно псе...Важното, е че има нужда от такива моменти...да си припомня кой е всъщност, а именно... един добър човек. Той самият изказа опасенията си на Попов, че може да се изгуби...да стане един от тях (лошите).  Thinking Иначе, не мога да си го обясня...Може предположението ми да не струва и един пробит долар, ама  hahaha ... ШЪ видим.Joy

Би трябвало да е разкарал телефона  Peace, щото ако някой го сбара...може лошите да навържат нещата.
Shocked

# 445
Голямата седянка... hahaha
K'ъв е тоя бюст?  Thinking Древногръцки философ, римски пълководец...
newsm78

# 446
Мартин сложи телефона под панела до лампата на тавана. Това го имаше!

# 447
да и аз си мислех че Мартин леко така забрави за телефончето... и че може да го намерят ... дано да се сети и да го ликвидира ... защото сервитиорката я даваха че един вид не е забравила за телефона си

иначе малко тъпо беше това че Попов веднага събра сумати и полицай и тръгна към мястото където Марто му каза ... трябва по тихо да действа Rolling Eyes

# 448
Е той Мартин може и да се е оттървал от телефона, ама да не са ни го показали Simple Smile

Някой да знае коя е песента от последните минути на серията?  Praynig

# 449
Според мен забрави за телефона и това ще го издъни! Аз мисля, че Косъма ще го намери  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт