"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 980
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • На земята, която е всъщност звезда.

Знае ли някой какъв е стилът бойно изкуство, който Джаро упражняваше? На мен ми заприлича на джиу-джицу (защото не съм запозната с него  Grinning; но не е карате, не е айкидо, не е тайкуондо), ама не съм спец, а ми е любопитно... newsm78

С това черно, широко долнище трябва да е айкидо:

http://www.youtube.com/watch?v=DVEgzBDkMGE&feature=related

# 511
Да айкидо е. Peace

# 512
  • Fort Worth, TX
Днес снимаха на Симеоновско шосе.По случая беше затворено и отбиха движението към Дианабад.

# 513
Днес снимаха на Симеоновско шосе.По случая беше затворено и отбиха движението към Дианабад.
Да и аз минах оттам и ме пренасочиха. Беше паркиран черен Мерцедес за снимките.

# 514
През цялото време бях под напрежение как ще се развият нещата около обира. Много хубав епизод! Дали Съни в някакъв момент ще започне да помага на Марто  newsm78 . Не, че не му помогна вече веднъж, но ми се струва, че е възможно повече да му е полезна с инфо.

# 515
Това за копирането на сцени е повече от нелепо, естествено че при толкова много филми - стотици хиляди през годините, почти всичко ще е извъртяно, отделно престъпността си се занимава общо взето с едни и същи неща - наркотици, проституция, отвличания, кражби, подкупи, контрабанда, данъчни измами, убийства естествено че тези неща ще залегнат основно и няма кой знае колко неща за измисляне, защото през годините на всичко сме се нагледали, само ченгета под прикритие ми се струва че никога не е имало

# 516
Здравейте Hug
Бройте още една фенка на сериала в мое лице Peace
Позната ми подсказа за филма- аз БНТ не помня от колко години вече не гледам Mr. Green
СтраОтен е  Peace
Много силно актьорско присъствие,актуален сценарий...
Пичовете са много яки-мутри,но ... още не съм ги намразила hahaha
И Косъма ,и Иво ,а Марто много добре се вписа в средата им Wink
само шефа на инспектора нещо много ми е изкуствен Naughty
Много ме изкефи сцената в Драгоман- жалката бълг.полиция/милиция/ #Crazy
Харесва ми освежаването на сивото ежедневие на Марто с момиченцето-много са трогателни срещите им-Марто си няма друг живот- освен мафията .
Любовната двойка си играе с огъня- но докога newsm78
Много ми е симпатично русото маце- барманката- по съм склонна Марто с нея да завърже връзка,но...може и с Иво нещо да се получи,а и майка му иска "добричкият й син" вече да има детенце hahaha
Доколкото разбрах,1 сезон ще е 12 серии-да видим  какво ще ни сервират Heart Eyes
Да се надяваме ,че екипа ще задържи по дълго интересът ни към сериала Flutter

# 517
  • КиТ
Понеже предложихте The departed,го гледах преди малко,ми кво толкова се дръжкате,наистина това е филм,не може да се сравнява със сериал,се пак тук разгръщат образите,там само са загатнали и както някой спомена,не се открива топлата вода в случая с подобен проект,има доста филми,книги и какво ли не за полицаи под прикритие,та нещата общо взето се въртят едни и същи... Wink Peace

Сериала  е добър,държи под напрежение и това е важното,а неважното е че е български Grinning,чакам с нетърпение неделя Crazy

# 518
Сега по новините казаха, че снощи е обран трезор и то не трезора на банката ,а този за граждани. Направо някои хора са се амбицирали. Чувствам се вече като в филма! Ужас! Laughing

# 519
  • София
Сега по новините казаха, че снощи е обран трезор и то не трезора на банката ,а този за граждани. Направо някои хора са се амбицирали. Чувствам се вече като в филма! Ужас! Laughing
И в един от коментарите под статията пишеше "какво има да разследват, всички разбраха, че банките ги обират Джаро и неговите мутри". Mr. Green

# 520
Понеже предложихте The departed,го гледах преди малко,ми кво толкова се дръжкате,наистина това е филм,не може да се сравнява със сериал,се пак тук разгръщат образите,там само са загатнали и както някой спомена,не се открива топлата вода в случая с подобен проект,има доста филми,книги и какво ли не за полицаи под прикритие,та нещата общо взето се въртят едни и същи... Wink Peace

Сериала  е добър,държи под напрежение и това е важното,а неважното е че е български Grinning,чакам с нетърпение неделя Crazy

Ако си гледала филма и ти е харесал много и седнеш да гледаш сериала няма как да не направиш връзка и сравнение  Wink. Освен това съм щедра и казах, че са копирали само 60 процента  Grinning. Аз няма да спра да гледам сериала  Peace. От всички образи Съни ми е най-зле, вместо да е изкушаваща и съблазнителна ми е толкова застреляна и апатична... дори на външност нещо ми куца, а не е грозна жена.

# 521
На сайта са качили саундтрака:

http://www.podprikritie.bg/extri

# 522
Супер, ама готината песен от любовните сцени пак я няма Sad

# 523
Всички я търсят нея, голямо питане и във ФБука  Sunglasses

# 524
Благорадя, bugsy Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт