"Под прикритие" - нов български сериал, скоро по БНТ

• 56 976
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Понеже предложихте The departed,го гледах преди малко,ми кво толкова се дръжкате,наистина това е филм,не може да се сравнява със сериал,се пак тук разгръщат образите,там само са загатнали и както някой спомена,не се открива топлата вода в случая с подобен проект,има доста филми,книги и какво ли не за полицаи под прикритие,та нещата общо взето се въртят едни и същи... Wink Peace

Сериала  е добър,държи под напрежение и това е важното,а неважното е че е български Grinning,чакам с нетърпение неделя Crazy

Забелязали ли сте какво готвят по бТВ от 20:00 часа в неделя (просто тогава им започва филмът на хората, иначе можеха и в 20:45 да го пуснат)? The Departed. Дали е случайно...

# 526
О, със сигурност не е.

# 527
  • при него
Разбира се, че не е случайно.
Добре, че е форумът, та да загрее бтв-то за някои неща...
Сега ще "правят сечено" на Митовски, понеже е дал сериала на Канал 1, а не на бтв. Много "ниски" хорица.  Whistling

# 528
  • Варна
Ми много в. The Departed изобщо не беше лош, но няма да гледам стари филми, а нещо ново (Под прикритие Simple Smile) И какво като имало копиране, някои ще го нарекат плагиатство, други развитие на темата... Важното е да носи нещо на зрителите. Сериалът Никита е също по темата на филма Никита, но изобщо не губи от това, а според много фенове го превъзхожда.

# 529
Ден, преди да излезе новата серия, последната е все още в топ 10 на най-теглените заглавия в Замунда.

# 530
Ден, преди да излезе новата серия, последната е все още в топ 10 на най-теглените заглавия в Замунда.
В арената също!
Но с не много добро качество,на сайта ми заби серията  newsm78 спря на едно място и не тръгва .
Някой дали е гледал от сайта?

# 531
Да, аз го гледах този епизод на сайта без проблем.

# 532
Изгледах я най-накрая и аз тази серия.Става все по-интересно. Това което, лично на мен ми допада е, че всеки епизод е със своя сюжетна линия, но и си продължават историите от началото между героите.Любовната сцена ми хареса, ама чак косата ми настръхва какво ли ще стане, когато Джаро ги хване.

# 533
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз си мисля, че Косъма първи ще разбере за двамата. Най- вероятно ще ги види и ще се опита да спре гл. герой.

# 534
Къртицата е Николов  Peace

а довечера ще има яко пуцане на тунела на Люлин.
А за Бтв-то нямам думи. Една работа не могат да свършат докрай като хората - в случая визирам "Листопад" - спряха го ей така, без обяснение защо и май и нямат намерение да го пускат.

# 535
  • Разпиляна във въображението
Бтв-то не дават ли цял месец филмите на Лео?

То пък голяма работа. Все едно никой не е гледал филми с внедрени в организираната престъпност полицаи.

# 536
През седмицата изгледах шесте серии и с такова нетърпение очаквах тази вечер серията- но ще закъснее ooooh!

# 537
В 20.45 си е по график, защо да закъснява?
Айде, наредени сме и чакаме  Peace

# 538
  • # супернатурална #
Току що чух по новините, че преговаряли с Ал Пачино  Shocked да участва в сериала! Възможно ли е, или не съм разбрала правилно?

# 539
 Shocked А, какво? Аз превключвам тенис да гледам, докато започне филма и съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт