Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
А до колко годинки ползвахте количката?

# 91
  • София
Последната ми количка е Макларън и откъм маневреност отстъпва само на триколката TFK, която имах. Излизали сме и зимата в снега.

# 92
  • София
аз до към 3.

# 93
  • Варна
X-Lander  ми харесват повече от Макларъна.За мен е голям минус липсата на предпазния борд.Аз и затова съм набелязала само колички с преден борд.
Предполагам, че за по-кротички деца, които не си разкопчават коланите са супер Rolling Eyes
Аз това съм си харесала:
http://moetobebe.bg/prams/2242

Изобщо не може да става сравнение между двете.
Ползвала съм Maclaren и според мен няма такава лека и удобна количка, а X-Lander са големи и тромави (пробвала съм на приятелка) , а малката им изглежда паянтова, съвсем като китайска.
Като чета темите хич не мога да разбера какво сте ги захвалили тези X-Lander.
С първото си дете ползвах Peg Perego, модел който вече не се произвежда и не мога да се сетя как се казваше, но 9 кг. и много удобен. После ползвах Maclaren Triumph и също съм много доволна.
Аз не съм захвалила X-Lander , просто това ми е мнението.Днес видях X-Lander  на живо и определено нито е по-тежка, нито по-тромава.Като цяло е доста добра.
Иначе, както казах аз се спрях на Сайбекс.
А сегашната ми комбинирана също е много добра, ползвах я до тук около 1.8год. и не е мръднала Shocked

# 94
Смятам, че е доста относително виждала съм и деца на 5-6г в количка, но не са много майките които имат задължение само да си гледат децата, като ходи на градина а ти на работа предполагам че ще върви а ако сте си в къщи и излизате на разходка някой обядват и спят навън заради въздуха и другите деца които са на домашно отглеждане.

# 95
  • София
аз мисля, че на 5-6 годинки ползват предимно за  пътувания, почивки, много дълги разходки....или когато хората са с по 3-4 деца Simple Smile и просто така се предвижват по-бързо.
Аз активно ползвах до 2,6, после само ако ще ходим до пазара например и ще купувам много неща или ако ще ходим по-надалеч...Тогава я взехме и на морето...но той там не искаше....аз уж с идеята вечер да заспива там и да не трябва съвсем рано да се прибираме, ама той никакъв такъв мерак нямаше...искаше само на конче като се умореше.
Виж после като тръгна на градина на 2 и 9 м. беше голямо мрънкане, че не му се ходи и иска в количка, ама аз да татруза празна количка отказах и доста всъщност го носех на ръце няколко месеца докато свикна(тя градината ни е на 20-30 мин ход с малки крачета Simple Smile)

# 96
Аз да ви питам, опитвали ли сте да отворите новите колани на на Макларън? Тези, с кръглата закопчалка. Трябва да ви призная, че на мен ми е трудно, пък какво остава за малко дете  Laughing
Аз имам един стар Макларън техно XL, който си оставих на село. Имам същия проблем с лепнещи дръжки. Явно след петата-шестата година гумата, от която са направени се сгажда, но да ви кажа всичко друго си и е ОК. Решението ми беше също с изолирбан. Нямах гафер, иначе него щях да сложа  Mr. Green

# 97
  • София
Да, и моите лепнат от известно време.

# 98
Аз да ви питам, опитвали ли сте да отворите новите колани на на Макларън? Тези, с кръглата закопчалка. Трябва да ви призная, че на мен ми е трудно, пък какво остава за малко дете  Laughing

Aбсолютно  Peace
Всеки ден си "чупя" пръстите и това много ме радва  Laughing

# 99
Mmilityy, би ли споделила каква ти е комбинираната количка?
Аз в ен на брой английски сайтове четох за 'лепнещите дръжки' на Макларън и искрено съм се смяла на решенията: чорапки ГАП, скоч, ръкохватки за велосипед, както и споменатия изолирбанд. От Макларън явно са научили за проблема и са започнали производство с foam handles.
За последен път ще попитам тук: някой има ли лични впечатления за колички OBABY?
Благодаря предварително!

# 100
  • Варна
Mmilityy, би ли споделила каква ти е комбинираната количка?
...
Имам Джема 3в1 от ВИП колекцията на Чиполино.Ползвала съм я и с кошницата, и с дриймито, и сега с летния кош.Нищо и няма не е мръднала, колелата и са супер, маневрена е.А сенника и е просто чудесен.
Само легналото положение на летния кош не ми допада особено, ама тя и малката почти не спи вече в количката.А и като спи това явно не и пречи Rolling Eyes

# 101
  • София
X-Lander  ми харесват повече от Макларъна.За мен е голям минус липсата на предпазния борд.Аз и затова съм набелязала само колички с преден борд.
Предполагам, че за по-кротички деца, които не си разкопчават коланите са супер Rolling Eyes
Аз това съм си харесала:
http://moetobebe.bg/prams/2242

Абсурдно е да мислиш, че дететто ще може да разкопчае коланите на Макларъна. Аз самата изпитвах трудност и ми беше необходима сила, какво остава за малко дете. Хората са го измизлили. Ако само това те спира да я избереш бъркаш много. Колкото до Cybex-a - бях купила модела Ruby   още преди да ги пуснат тук и веднага я продадох. Тапицерията беше ужасна, като шушлляк, сенника дойде изкривен и т.н. полижение на гръбчето беше повече от смешно, да не говорим, че нямаше никаква опора. Дано предлаганите в България модели да са по-удачни.

# 102
здравейте! Нахлувам в темичката,за да поискам мнение за количката на която сме се спряли за нашата кукла... http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/14340 ... мислите ли,че е стабилна? ще съм много благодарна да споделите мнението си...  bouquet

# 103
  • Варна
На Макларъна не съм пробвала закопчалката, на други марки сме пробвали и затова се притеснавям да не се разкопчее.Може би трябва да опитам и с Макларън.
Иначе харесвам и Косато, но и там липсата на борда беше, което ме спира.
Сайбекс не съм ги виждала на живо все още.

# 104
  • Berlin
Здравейте! Сега попадам на тази тема и се надявам, че ще можете да ме посъветвате или поне ориентирате малко. Simple Smile
Ще започваме да търсим количка. Засега знам само, че е хубаво да е комбинирана. Чакаме бебчо началото на юли. От колко месеца мога да го извеждам и легнал ли трябва да е, т.е. количката да има позиция за легнало  бебе, кога може да започне да седи в нея, за зимата какво трябва да има количката? Т.е. не съм наясно допълнителните неща, които се продават с някои колички за какво са и как да разбера дали самата количка ще ми върши работа? Simple Smile
Извинете, ако въпросите ми не са за тук.

Общи условия

Активация на акаунт