Бебешката количка- цяла наука за второ висше №9

• 53 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София

иначе - количка - големи гули...метални..."джанти" http://www.bebeplusbg.com/index.php?m=320&category=215&p … 11%E3.&lang=1 става ли? Wink

Винаги съм харесвала дизайнът на тази количка, но съм чувала, че била не управляема  Thinking

е, нас в такива са ни бутали...подобни на вид де... Simple Smile иначе до нас в парка една мама си буташе доволно детето с такъв модел на инглезина повече от година Simple Smile явно все пак вървят Simple Smile

Syn4o -аа ето той за това такива изисквания е поставил, за да се съгласиш на неговият вариант, като не намериш друг Wink
тези дали не са метални?

# 496
  • Пловдив
Тая инглезина струва майка си, баща си и няколко други роднини Money

# 497
  • София
да, скъпи са Simple Smile

# 498
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Пфу, много са грозни. Ще си бутам аз май Мамбата, пък той ако иска да си купи такова... че и камион  Party

# 499
Някакви отзиви за Cosatto Yo?

Нямам представа, но ето две ревюта от чужденеция Simple Smile

# 500
  • Пловдив
Една с метални спици - http://www.babyjogger.com/perf_jogger_lp.aspx

# 501
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
е, нас в такива са ни бутали...подобни на вид де... Simple Smile иначе до нас в парка една мама си буташе доволно детето с такъв модел на инглезина повече от година Simple Smile явно все пак вървят Simple Smile

Не, че са имали някакъв избор  Grinning

На въпросът:
До колкото виждам тази и тази са с метални спици  Peace

# 502
  • Бургас
620 - Пег Перего Uno
Тези изисквания ги знам наизуст

Благодаря за предложението.Количката е хубава,но къде я видя за тази цена?Освен това майката предпочита повече цели дръжки,а тази е точно с такава,което е +,но доколкото съм чувала като се обърне дръжката количката става трудно управляема е неманеврена..Други предложения за тези изисквания и тази цена?

# 503
  • Пловдив
620 - Пег Перего Uno
Тези изисквания ги знам наизуст

Благодаря за предложението.Количката е хубава,но къде я видя за тази цена?Освен това майката предпочита повече цели дръжки,а тази е точно с такава,което е +,но доколкото съм чувала като се обърне дръжката количката става трудно управляема е неманеврена..Други предложения за тези изисквания и тази цена?
Общо взето почти всички колички с обръщащи се дръжки стават трудноманеврени като се обърне дръжката.

# 504
  • Бургас
Да,така е .Аз бях с такава количка и наистина не е лесно.Свиква се,но трудно се минава през бордюри.А момичета да ви попитам,цените в и-нет магазините завишени ли са newsm78?Понеже в нета количката Пег Перего Уно е на цена 700лв.,а тук някой спомена,че е 620..?

# 505
Здравейте и от мен Simple Smile) ние сме се спряли на Bugaboo Cameleon,втора употреба от познати,много запазенa. Не прочетах много за нея в темите, ще съм благодарна на някои,ако има информация .

# 506
ето ти я за 620
тук http://www.bebe-best.com/peg-perego-kombinirana-kolitchka-uno-ki … 2010-p-17590.html
всичките които са с трансформиращ кош и легнало положение на дъска са с обръщаща се дръжка, няма с обръщащ се кош. Тези които с обръщаща се седалка, обикновенно имат лека чупка в кръста - мамба, кобра, quinny, разните бертонита, че не ги помня на изуст

# 507
  • Бургас
ето ти я за 620
тук http://www.bebe-best.com/peg-perego-kombinirana-kolitchka-uno-ki … 2010-p-17590.html
всичките които са с трансформиращ кош и легнало положение на дъска са с обръщаща се дръжка, няма с обръщащ се кош. Тези които с обръщаща се седалка, обикновенно имат лека чупка в кръста - мамба, кобра, quinny, разните бертонита, че не ги помня на изуст
Благодаря много Peace.Явно не във всички сайтове актуализират цените си Peace.Иначе майката я хареса,малко я притеснява това,че като се обърне дръжката няма да е маневрена количката,но ще отиде да я види и побута в някой магазин Simple Smile.Освен тази аз и предложих и това- http://www.bebe-best.com/peg-perego-pliko-p3-modular-sistem-on-t … 2010-p-16810.html
Понеже така или иначе ще взимат и столче за кола,за което смятат да отделят около 200 лв.,та ми се струва добро предложение.

# 508
За 200 лева може да се купи хубаво столче за кола, с добра оценка от краш тетовете, а не това на  Peg Perego. По-добре столчето да е отделно, отколкото някакво си , за да е 3 в 1.

# 509
Ох вече започвам да се ядосвам на дизайнерите на детски колички. Може ли да правиш количка с реверсивна дръжка и да не съобразиш че бутането трябва да е еднакво в двете посокиТо ест предните гуми стават задни и задните предни. Поне трябва да ги правят или с единични гуми еднакви по големина или с двойни гуми. И от двете страни да има спирачка и от двете страни да може колелата да се пуснат да завиват или да се застопорят ( ако са двойни) Иначе какъв е смисълът на реверсивната дръжка като в единия вариант ще ти е много по-неудобно да я буташ. И без това мястото където се закача дръжката като се върти е слабото място на количките с реверсивна дръжка.

Общи условия

Активация на акаунт