"Системата минус 60" - тема №22

• 46 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Ох, имам нужда от кафеееееееееееееее!  
Снощи на театър (разбиващ! "Вражалец", най-горещо го препоръчвам! 2 часа съм се смяла като откачена с Рачков и Любо Нейков), после на ресторант, пих 2 тъмни бири и се напих, че нарочно не вечерях преди това и не бях яла от обяд и като ми стана едно весело.... но сега ми е тъжно. Цепи ме глава и едвам отворих окото сутринта. Ей сега точно най ми се иска да съм при Жабка и да се опна на плажа под някоя палма и да си пия кафето там, ама де мечти де. Трябва да извеждам малкия в парка, после обяд, вечеря, всичко си тече монотонно. Каката поне е на лагер, че иначе тежко с двете дечурлига вкъщи.
Тая сутрин само една филийка мушнах с лист шунка отгоре и пак ми беше като трици, за обяд идея си нямам какво ще е, може би пилешка супа и спанак с ориз, за вечеря мисля плодове с кисело мляко. И ще си пропусна пилатеса днес, няма кой да гледа малкия. И утре така, по същата причина. Нищо, в събота и неделя ще отида на двойни часове за компенсация.
Кой каза кафе?

# 466
  • ул. "Мечтание"
Добрютрю!

Вчера беше голяма, голяма, голяма издънка! Платих си с коремобол и повръщане. Ама хак да ми е, като не мога да си обуздая лакомията.  Twisted Evil Днес съм 99.7 без да съм минала през WC (ден за теглене). Мерките не са се променили.

Ако мъжа ми не закъснее довечера съм на каланетика.

# 467
Привет момичета Simple Smile
Отчет за днес З-кроасан и баничка
О-боб
В-3 кивита
Ох не мога да се климатизирам още с новото лятно време -спи ми сеееее
Но пък времето  е страхотно само за разходки Mr. Green

# 468
  • UK
Жас да беше пийнала едно доматено сокче сутринта за освежаване  Mr. Green

За днес  -  З: кис.мляко+овесени ядки+1/2 банан+1/2 ябълка+стафиди+ленено семе, О: спагети с домати, зехтин, пресен лук, В: риба

Гледам сте говорили за плодовете. Аз примерно не мога да сравнявам килограм диня с килограм банани да речем, нали?! То хубаво е това правило за не повече от 1кг плодове за деня, но все пак зависи и от плодовете според мен. Да не говорим,че пролетно-летния сезон има дни, в които 1 или дори 2 от храненията за деня ми са само плодови. Т.е. мисля, че това правило се отнася повече за да се ограничи похапването на плодове м/у храненията. Та така, аз поне смело ще си хапвам повече от 1кг диня като станат - в края на краищата, точно пък динята като я изядеш и след половин час я изпишкваш, дет' се казва  Rolling Eyes  Mr. Green
Айде отивам да си хапвам спагетките и после се понасяме с малката по улиците, да си наваксаме заради вчерашния дъжд  Wink

# 469
  • ул. "Мечтание"
Нещо, което може да ви е полезно!

http://www.bb-team.org/hrani

Разбира се, че не можеш да поставиш на едно ниво банана и динята и никой не го твърди! Simple Smile  Peace

# 470
относно динята. тя е с висок гликемичен индекс и съвсем не е безобидна. аз обичам, но избягвам

сутринта се премерих 66кг въпреки вчерашните прегрешения. с шоколад... естествено, после се качих на пътеката за 650 калории, но от гузна съвест. а сутрин не ми се яде шоколад
надявам се до понеделник да видя 65 и нещо, но няма да е така лесно май

за днес менюто
филия с кашкавал и филе, кафе лате
печен картоф със салата
зеленчукова мусака с ориз

и на мен все ми се спи, но само сутрин. детето ми е копие в това отношение. вечер ляга много късно, а сутрин е някаква драма. едва отивам на работа, в повечето случай хич не навреме...

# 471
  Днес е хубав слънчев ден и току що си направих много дълга разходка. Колкото до спането и аз съм поспалана напоследък. Ще е заради пролетната умора. Моето меню днес е много млечно, ама така ми дойде отвътре.
  З:пълнозърнести палачинки със сиренце
  О:една активия с мюсли
  В: голяма чаша прясно мляко с няколко сурови орехови ядки
  Това е надявам се.Тази вечер ще пека хляб, дано устискам на аромата. Лека!

# 472
Днес вярно беше един чудесен ден. Два пъти излизахме с колелата с малкия и карахме из целия парк. Направо цял фитнес си направих с това колело.  Simple Smile

Ето какво хапвах днес:
Закуска: 1 филия черен хляб със шунка, 1 капучино, 1 ябълка
Обяд: спанак с ориз и кисело мляко, малко печена сьомга, три хапки пица
Следобяд: 2 малки шоколадови бисквити
Вечеря: салата от 3 малки домата, 1/2 краставица и 1/2 котидж чийз и 1 чаша фреш от моркови

Прегрешенията си ги признавам без бой, но съм пред МЦ и ламята проговаря в мен.  Crazy

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 18:50 от Анонимен

# 473
 Днес е хубав слънчев ден и току що си направих много дълга разходка. Колкото до спането и аз съм поспалана напоследък. Ще е заради пролетната умора. Моето меню днес е много млечно, ама така ми дойде отвътре.

ей така да стане е по- добре  Wink

# 474

ей така да стане е по- добре  Wink

На мен ми се струва малко. Аз с толкова ядене не мога да изкарам деня.  Crazy

# 475
Добър вечер, Системки.
Напоследък въобще нямам време за вас - работа, вкъщи работа и въобще не ми се сяда вечер на компа като се прибера.
Добре дошли на новите Hug
Аз къде съм системна, къде не. Нещо още немога да вляза в крак, ама дано стане скоро.
По-старшите системки - липсвате ми  Hug Heart Eyes
Чоки, за април ще направя табличката почивните дни, че не остава ред за нея и ми писна от Ексел-а. Ако имаш неверни данни, коригирай ги в март, за да ги взема за април верни Peace
Лека вечер Hug

# 476
  • България,Пещера
Здравейте! От днес съм при вас!Менюто ми за днес:
з-кифла с мармелад,кафе
о-печени картофки,1 домат
в-кисело мляко и 1 ябълка
Ако греша, моля корегирайте ме! А сега малко за мен-на 6.04.2010 тежах 112 кг.,вчера-1 год. по-късно -78 кг. Минах през какво ли не-4 мес.Дюкан,после 7 дни море,после 110 дни – 90 -дневна,после 24 дни Безвъглехидратна и от днес- Системата.Благодаря на момичетата,дали ми някои насоки на лични!Надявам се,че ще успея с ваша помощ! Притеснявам се,че организмът ми вече ще се "опъва"! А и не спортувам,за съжаление-липсва ми време,но все си обещавам,че ще започна! Имам цел-72 кг.Между другото -1,75 съм висока!

# 477
niki.adi, Добре дошла на борда  HugТук ще намериш подкрепа и добра компания в борбата с килограмите.Както вече разбирам си на финалната права, за което имаш едно голямо браво от мен smile3501 Дано със системта да да постигнеш желаната фигура .
Лека вечер и сладки сънища smile3524

# 478
  • Варна
Не съм писала отдавна. Март месец беше кофти за мен. В един момент мотивацията ми беше на нула, оправдание за прегрешения винаги се намира.

Започвам да влизам редовно за отчет, за да не криввам по пътя към целта.

Закуска: Попара със сухари, масло и сирене, кафе, кисело мляко с 2 с.л овесени трици
Обяд: Пилешки дробчета с лук, едно парченце риба хек
Вечеря: Извара с една пиперка и два домата. В нарушение на правилото добавих една ябълка.

Пия чай и се радвам, че все пак знам пътя.

# 479
niki.adi браво на теб!

Нощни очи много ми е познато това... разбираш, че това не са качени кила и най-късно в понеделник ще ги няма, че даже и минус може да имаш от табличката.
Искам да знаеш, че ти си ми аршина   Mr. Green, защото приблизително заедно почнахме и заедно смъкваме... та... имай едно на ум следващия път, когато решиш да се отклониш от отъпканата пътека Rolling Eyes

днес
з: 2 банана
о: тиквичка пълнена със сирена, кашкавал някакво месо ми се мерна по едно време, домат, грах... в сос бешамел (не бях яла до сега подобен вариант, но беше много вкусно!) + таратор
в: една голяма вратна  hahaha ПЪРЖолА ама на скара  Wink
Много искам този път да не се размина само с "късмета на начинаещия"  icanfly

Общи условия

Активация на акаунт