"Системата минус 60" - тема №22

• 46 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравеите,

Аз сега приклЮ4вам работа и викам да се от4ета. Първо с добрите новини. Махнах си плЮса и сега пак съм на 73.3 кг. Още не ми е дошло и знам 4е малко задържам вода.
МенЮто за днес беше:

З: картофена салата и 50 гр 4ерен шоколад в колата
О: нищо - не остана време от работа и пътувания
В: салата от домати, краставица и сирене.

Тази же4ер направих кЮфтета в бял сос. Утре на обяд това ще хапвам сигурно.

Лека нощ на вси4ки.

# 481
Добро утро.Аз ли съм най ранобудната  Mr. Green Вече дори и закусих - 2 сандвича с кашкавал, банан и 1 ред нат шоколад; О- императоски ориз с лопош; В- салата с мляко;  Тия дни се надявам да махна  остатъка от + и да продължа да свалям  Praynig Довечера съм на гимнастика   261uu

# 482
Добро утро! Hug
Аз не съм писала от много време,но си системствам. Вчера се опитах да ви изчета,обаче много съм пропуснала и не успях да прегледам всичко.
Поздрави и успех на новите системки Simple Smile
Това е за сега.Желая ви слънчев и системен ден и много приятен weekend! Hug

Само ще споделя резултата като общи стойности:
м.Януари -7кг
м.Февруари -3кг
м.Март -3кг
Относно мерките-5см гърди,корем и ханш и по 3см бедра и ръце(тези стойности обаче са от 15-ти март,тия дни ще ги коригирам с настоящите)

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 08:19 от eplauz

# 483
Добро утро момичета и аз рано ,рано бързам да се похваля тази сутрин съм с 1 кг на долу,най-накрая кантара реши да ме зарадва и съм само от 5 дни на системата дано да продължава все така
Отчета ми за вчера
з: две филии вита с кашкавал и салам и няколко фурми
о:пропуснах
в:таратор /ама много 2 купи-бах гладна/ и зелена салата

# 484
Привет и от мен   Nature Sunny

Кали, тъкмо снощи си мислих за теб къде изчезна  Hug

Добро утро.Аз ли съм най ранобудната  Mr. Green

Не, не си - аз закусих в 6 и 30  ppp  Joy

днес
з: 2 банана
о: тиквичка пълнена със сирена, кашкавал някакво месо ми се мерна по едно време, домат, грах... в сос бешамел (не бях яла до сега подобен вариант, но беше много вкусно!) + таратор
в: една голяма вратна  hahaha ПЪРЖолА ама на скара  Wink
Много искам този път да не се размина само с "късмета на начинаещия"  icanfly

соса бешамел се прави с брашно (най - вероятно ползват бяло брашно) и не е системен за обяд, а месото не се комбинира с грах (не знам какво е било количеството, но все пак)

За обяд нищо е несистемно! Пропускането на хранене води до преяждане на следващото хранене.
Стелето беше писала един много хубав пост - върнете се назад и го прочетете пак. Нека първо махнем излишъците от себе си, пък след това който иска да експериментира с храната, иначе това не е Системата  Peace

На новите - добре дошли и успех  Hug

И аз да се пооплача малко: във вторник потресена от бездействието си се метнах на каланетиката и я направих цялата на юруш направо. Много добре ми се отрази, обаче само до сряда сутринта, когато се събудих скована и все още ходя като робокоп по улиците  hahaha Та следващия път сигурно ще е в края на следващата седмица, като се оправя  Joy

# 485
Добро утро .Благодаря ти Beki  за отговора но предполагам че докато вляза в релси отвремем на време ще питам по нещо.
Иначе и аз да се отчета за днес
з.две филийки малки  сухарчета с пастет и един по големичък банан
о. една пържола и салата
за в. мандарини и кисело мляко
пожелавам ви спорен ден

# 486
моето меню за вчера беше направо върховно - времето беше уникално, 25 градуса, което за мрачна германия е някакво чудо, та с една приятелка излезнахме за бърза разходка и... се прибрахме след 6 часа  Mr. Green
та така, вчера закуска - мюсли с мляко и нещо сладко, не помня какво
обяд - 2 бири  Joy
вечеря - риба на фурна (към 20 часа беше това, но чак тогава огладнях от тая бира  hahaha)

днес ще го карам по-кротко, закусих в движение с един сандвич, за следващите хранения не съм го измислила още  Peace

# 487
beki8 благодаря за коментара  Simple Smile да, освен, че има брашно то и един вид се запържва, но е толкова малко в соса, че за мен е пренебрежимо, а грахчеата бяха само за разкош, както и месото Wink

днес
з: 5 сухара с 3 яйца и сирене и някакви зеленини
о: салта със сирене
в: определено кисело мляко с ябълка Simple Smile

# 488
Здравейте и от мен Peace
Отчета ми за днес
З-кроасан и банан с две кафета
О-риба и зелена салата
В-ябълка

Днес ще съм на пилатесче изкачване на стълби до 11 етаж и разходка поне час Crazy
А в неделя на рафтинг-дали се брои за физическо напъване Mr. Green
Лек ден от мен Peace

# 489
  • UK
Аз вчера следобед прегреших с 1/2 мекица  Blush Но не съжалявам особено много, това беше най-вкусната мекица, която някога съм яла  Mr. Green Вече знам къде да отида като ми се прияде някоя сутрин - че ми е и наблизо  Mr. Green  Rolling Eyes
За днес - З: кис.мляко с овесените ядки и другите неща от последните 2 дни,че ме мързи да ги пиша пак, О: ориз със зеленчуци и фил.ръжен хляб, В: салата домат/краставица/лук/чесън - съвсееем лекинко ще я овкуся със зехтин и лим.сок,колкото да не е без хич  Mr. Green
Айде отивам да правя фъч, че да има какво да закусвам утре  Mr. Green

# 490
Снимки от днешната системна среща:
http://pistoletcheto.snimka.bg/other/sistemni-sreshti.578885.0.big
парола: 1010

Сращата се проведе в тесен кръг, участвахме Диви, аз, 3 горещи белгийски шоколада и един несистемстващ тайфун, който за половин час направи 100 бели и си изсипа горещия шоколад върху дрехите.  Crazy

Днес няма какво да се отчитам - ходихме и на кино, та ядох 1 кофа пуканки там, шоколада го споменах, сутринта макарони, изобщо - натъпкана се чувствам до капандурата с калории. Няма да вечерям със сигурост, за да компенсирам малко.

Анели, какъв е тоя рафтинг, звучи ми като подреждане на гардероба.  Grinning Laughing Hug

Nepopravimata, най-вкусните мекици са на Рилския манастир.  Grinning

YKK, завидях ти за бирата.  Hug
От този обяд няма как да си качила, няма какво да го мислиш! А и риба за вечеря, пък хептен. Е вярно, в 20 ч., но човек трябва да има и такива дни, за да се амбицира да системства яко през другите. И пак казвам, Системата не е някаква панацея - ето аз, с толкова много нарушения, пак свалям, като ходя на фитнес и шопинг  Laughing и се харесвам. Laughing тц, тц, умря циганката дето ме хвалеше, но сериозно - позитивното отношение си е цяла система, от мен да го знаете!

Ох, Беки, с тоя робокоп ме разсмя със сълзи, като си те представих.  Joy Joy Joy
Извинявай, ама...  hahaha

еplauz, vaisa, браво!

Бебок, Сиси, Миме, зачезнахте като ланския сняг! Sad

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 15:44 от Анонимен

# 491
Ееее Жасмин  имаш различно излъчване  от преди, представям си как се чувстваш постигнала желаната цел Heart Eyes
 А за рафтинга се шегуваш, зная /Рафтинг означава спускане на няколко човека в надуваема лодка надолу по река./ Mr. Green
За пръв път ми е, да видим какво ще е усещането Peace

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 17:01 от aneli77

# 492
Не съм я постигнала, имам още 6 кила за сваляне. Но съм на финалната права, вярно си е. След над 22 свалени, тези 6 ми изглеждат едни невзрачнички такива.. нюню направо.  Laughing

А ти този рафтинг къде мислиш да го провеждаш?
Иначе знам какво е, гледала съм наживо в Испания, но аз не бих се прежалила, много ме е страх. Бънджита, парашути, скорости - това не е за мен.  Sick

# 493
Здравейте момичета да питам може ли за вечеря тиквички с ориз на фурна и зелена салата

# 494
Здравейте момичета да питам може ли за вечеря тиквички с ориз на фурна и зелена салата

Да.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт