"Системата минус 60" - тема №22

• 46 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Привет сладурчета Hug Не пиша всеки ден , но Вие чета редовно, даже нямам търпение да се прибера и да вляза да видя кой накъде е с главата  Crazy
Иначе си системствам е и аз като Жас имам някои прегрешеня, но като цяло само криволича от пътеката, но не излизам генерално от пътя Mr. Green Притесняваме обаче, че на мен закуските са ми доста калорични и питателни, а гледам при вас не е така и незнам дали това няма да повлияе на отслабването?Изобщо не си представям да изкарам със шепа овесени ядки или мюсли, но аз не си си и представях, че ще стигна и до тук, така, че явно е въпрос на мотивация и отново навик.За сега докато се почувствам сигурна ще си се храня сутрин добре, за да не изгладнявам после и разбира се няма да се тъпча, но не мога и , като Жас с една филийка хляб само да мина, а и аз ставам доста рано и закусвам даже два пъти, като първия е обикновенно плод, бисквита, солети и след това към 10 идва основното тъпкане Embarassed.
Минусчета има, но не и главоломни Rolling Eyes, бавно и славно е девизът ми Peace, че на мен малко ми трябва да пресеча пътя.
Междудругото снимките са страхотни, но Жас много ми се иска да видя снимка от преди каква си била основен стимул си ми.  Laughing
Аз да ви кажа момичета с риск да ви досадя с дългия си пост бях хипер отчаяна от липса на възможност за режим диета и прочие и проблема идваше от това, че вечно ми прилошаваше от глад, имам си и инсулинова резистетност и от там много инсулин в кръвта в резултат на , което глад зверски и наистина се бях отказала.Прилошаванията зачесяваха, спираха, зависеха доста и от емоционалното ми състояние, което ме навежда на мисълта , че всичко идва от там горе от главите ни.Та така бях отчаяна, не можех да си представя деня без осем десет филии хляб, хранех се , като бебе през два чаша, беше кошмар, ревях от безсилие, че не мога и не мога.Плашех се от тези прилошавания и се натъпквах, за да не ми стане лошо и така стигнах до заветните 134 килограма, ужасно много, ужасна гледка Cry.Ходих по какви ли не доктори и всички ми казваха диета и спорт е каква диета , като все ми е лошо, сега разбирам, че физическото проявление на проблема с психичен корен.Влизах и във ВМА в София какви ли не тестове ми правеха, за да се убедя и аз самата, че дори и да не ям хляб и тесто дори и само с плодове и зеленчуци може да не ти пада захарта и да я поддържаш в нормални граници.Най-хубавото е, че отслабна ли всичко ще изчезне и ще се нормализира, защото натрупванията в областта на коремната област водя до тотална промяна в обмяната на вешествата с няколко думи вс едно имаме оше един орган, който обаче ни обърква хормоналния баланс и така, половин доктор станах.
И така, за да не ви отегчавам с писанията си ще ви кажа, че тук стана чудо, аз успях, поне за сегя успявам, не смея още да се радвам, но всеки ден за мен е победа, борбата е огромна, а 60 килограма за сваляне са нещо , което и в най-смелите си мечти не си представям, дали ще имам сили, незнам.Знам само,че мие добре така, а и йогата също играе роля, за да съм по-спокойна и уверена и най-вече търпелива.Благодаря и на вас за подкрепата най най-сърдечно!
Хайде и аз да се отчета
З.грейпфрут и малко солети в 7.30 към 10часа, 4 филии пълнозърнест хляб с лютеница и масло,  маслинки и банан
О.голяма салата зеле , моркови, домати, краставици, плескавица на скара и малко пилешки дробчета с лук
В.Не мога да издържам до 18 часа и вечерям в 17, днес беше извара , цедено мляко и краставица и за малия таратор и аз пийнах 1 чашка и се надявам да удържа фронта, че вечер , когато съм на работа ми е по-трудно.Пея в заведение и няма как да ми се мотае главата , дане се чувствам добре и да пея, но за сега се справям, с някое айрянче и изкарвам вечерта.
Само за протокола прди около 5 години бях 65 килограма , за два месеца 40 килограма от стрес и после още двадесет, така, че колко дрехи ме чакат в гардероба ех мечти!! Whistling
Извинявам се за длгия пост  bouquet

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 17:52 от мими_то

# 496
Ще ходим на рафтинг по  Струма ,организирано професионално точно пролетно време, когато е пълноводието Mr. Green И при мен има леко трептене в стомаха,но съм решена да опитам и това и бънджи  hahaha
мими_то и аз с нетърпение преглеждам писанията и бавничко слабея но пък иначе толкова лесно отслабване без отказване от любими храни не съм срещала,преди години отслабнах  с ядене на 1 банан на  ден и после връщане и в повече на килограми-безумие Cry
Сега поне е обмислено и здравословно  Peace

# 497
Междудругото снимките са страхотни, но Жас много ми се иска да видя снимка от преди каква си била основен стимул си ми.  Laughing

Ааа, аз не карам само на по филийка, моля ти се! Тая филийка с шунка я ядох след пиянска вечеря предната вечер в 22.30 часа. На другия ден ядох филийка, ябълка и капучино, но това си е прилична закуска, млякото доста засища.  Peace
Иначе и аз закусвам добре!

Колкото до това, каква бях, ето снимки от миналата година април месец, на рождения ден на щерката:
http://pistoletcheto.snimka.bg/other/sistema-minus-60.549278.22779609
парола: 1010
(превъртай напред със стрелките, ще видиш всичките ми стари снимки...)
тук съм приблизително 90 кила  Crazy
сега съм 66 кг.
Малее, не мога да се възприема сега на старите снимки, не може да съм била такава преди година...  Shocked

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 18:09 от Анонимен

# 498
Жас благодаря за бързия отговор и голям стимул си,разликата е огромна
отчета за днес
з:2ф вита с руска салата и няколко фурми
о:дроб и зелена салата
в:тиквички с ориз и зелена салата
утре децата са в къщи и ще има по-голямо хапване ще се готвят повече неща дано да удържа да не прихапвам между храненията

# 499
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жаси , като лелка си бре , душко.  Mr. Green
Сега си гадже та дрънкаш.  Heart Eyes
Аз ударих 4 кила и днес волева програма.  Embarassed
На обяд тел. варено с мааалко хлебче и сега за вечеря около 100-150
от един любим тукашен салам.  Blush
Срамувам се , отивам в ъгъла.  Simple Smile

# 500
Жабка, ми аз съм лелка, бе.  Flutter  Догодина ставам на 40, само дето вече не ми личат толкова. Признавам си, пък и то се вижда, че Системата ме подмлади много.  Simple Smile

# 501
 мими_то, браво за откровения пост  Peace.Все едно говориш от мое име.И да уточня аз като закусвам мюсли си хапвам две купички,ако е сандвичи ям два или три, ако е палачинка с трици ям и още нещо с нея така, че моята закуска си е на границата между голяма и нормална Mr. GreenГледам да не стоя гладна, защото рискувам после да се натъпча като ми падне пердето от глад  #2gunfireМОже бавно да стане отслабването, но важното е да стане.И моите килограми са много за смъкване и не искам и да чувам за глад вече  smile3514Системата си е нещо уникално и е жалко, че има толкова малко полседователи в България.Общо взето почти никой от моите познати не беше чувал за нея

# 502
 Жас, благодаря за редакцията на вчерашното ми меню! Наглеждайте ме ,че май съм още доста пообъркана. Май повече се старая да спазвам часовете, а не наблягам толкова на комбинирането на храните. Ще внимавам повече. Пак гледах снимки- голям стимул сте ми момичета. Аз днес направих следния избор на храни:
    З:мляко с оризимаше повод  и няколко сладки, че една колежка черпи днес
    О: Ориз със зеленчуци
    В: Малко риба на скара.
  Тая вечер много ми е гладно. Но гледам снимки и ще устискам.

# 503
Жабка, ми аз съм лелка, бе.  Flutter  Догодина ставам на 40, само дето вече не ми личат толкова. Признавам си, пък и то се вижда, че Системата ме подмлади много.  Simple Smile

Да  бе , да , лелка.  hahaha
Колко аз съм баба на другите деца.  Mr. Green
Аз съм на 43 с двама внука (на 5.6г. и на 1.3г.), но само съм на тях баба ,
иначе съм по име или леля.  Crazy

# 504
Здравейте Hug
Минавам да не кажете, че съм се загубила.
Виждам че вие добре напредвате със слабеенето-браво момичета, браво Hug
Аз и сега не мога да пиша, че малкия ми виси в колената и крещи да му пускам песнички Crazy
Утре ще си имам гости и след това ще ви изчета назад.
Жабка малкия вече на 1г.и 3м. ли стана? Как си лети времето, леле. Да са живи и здрави малките. А ти наистина си много, много млада бабка-мацка и половина. Страхотен резултат до тук-браво на теб Hug
Жаси като момиченце си на актуалните снимки, супер си. Дори днес разказвах колко много си се променила и подмладила  bouquet

# 505
Жани  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Жаси , за вас и всички поздравче за хубава вечер и
прекрасни почивни дни.  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=MWwif4mSq9Q&feature=related

# 506
Здравейте,момичета!  Hug
Аз обикновенно се разписвам при вас,когато зверски огладнея  Laughing Днес по изключение обядвах към 15,30часа и вечерях само с една ябълка.Иначе успешно задържам на 83кг.При мен нещата са бавни,но нямам намерение този път да се отказвам.Като гледам наборката Жас,ми идва куража,че и аз ще смъкна 20кг. и 15годинки.
Жас,страхотна си  Hug
Стелету,къде си,мила?
Мога само да кажа,че като се намести всичко в главата,нещата стават доста по-лесно!
Лека систевна вечер!

# 507
Жаси, аз в интерес на истината днес отбелязах много голям минус след вчерашния бирен обяд Mr. Green но пък днес хапвах стабилно - системно, но с хубави количества- и утре ще видим..ако още го има минусът, минавам директно на бирен обяд всеки ден  Joy Joy Joy

лека нощ на всички и хубав уикенд!  bouquet

# 508
  • България,Пещера
Здравейте и от мен!Вчерашното ми меню:
з-парче козунак,кафе,1 шоколадов бонбон
о-таратор,2 бр.печени чушки със сирене
в-парче кашкавал на скара и салата маруля

За днес има само закуска досега-2 бр.сандвич с кашкавал и кафе,другото ще е в движение!
Жас имаш невероятен резултат и да си призная твоите снимки ме стимулираха да мина към Системата!Приятен ден на всички!

# 509
Добро утро   Nature Sunny

Жас, ще ми се смееш разбира се, а ако ме видиш на живо ще легнеш даже от смях  Joy

Здравейте и от мен!Вчерашното ми меню:
з-парче козунак,кафе,1 шоколадов бонбон
о-таратор,2 бр.печени чушки със сирене
в-парче кашкавал на скара и салата маруля

кашкавалът за вечеря е позволен само във варианта със сухарите и то до 50гр.

мими_то аз закусвам с подобни на твоите закуски и никак не мога да се оплача, че не отслабвам - всичко си е наред  Hug

Отивам да се включа в инициативата за почистване на града. Лек ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт