"Системата минус 60" - тема №22

• 46 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Беки, аз се смея, ама през сълзи вече. Току-що се върнах от 2 часа спорт - първият беше "проблемни зони", вторият - пилатес и направо се разглобих. Но бях минус 500 грама, като се върнах и премерих, та поне това ме крепи.  Laughing

YKK, гледай сега как ни правиш скомина. Аз също искам баварска бира, плюс ония оплетените гевреци и вурстчета. newsm64

Ура, днес вече видях 65, направо много се зарадвах!

Иначе съм напълно системна. Закусих малко баничка и айрян и малко шоколад черен, обядвах печено пиле и домати със зехтин. За вечеря мисля зелена салата и котидж чий.  Peace

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 14:23 от Анонимен

# 511
Бретцели са гевречетата, сега ще ми са в главата цял ден Embarassed Тези дни обаче много оплесках работата, то не бяха шоколади, сладоледи по никое време,, за щастие поне не качвам, но задържам и няма мърдане от тея 62кг. Днес си купих едни дънки, но си ги взех по-тяснички за стимул и се стягам, вече ще съм много системна.
И така менюто за днес е: З- малко парченце шоколад и кафе, О-Дробчета и 1 домат, В-портокал и 1/2кисело мляко.

# 512
Привет системки Peace
Днес ама хич,  въобще и изобщо не съм системна CryНе откъм вид храна а с времето на хранене
З- 2 баклавички- съвсем малки- кафе и малко парче сладък салам в 8.00
О- в 14 часа едно варено яйце и в 15 часа голяма зелена салата ,запеканка от картофи и зеленчуци ,и две лъжички котийдж
В-чудя се въобще да има ли при условие че ядох в 15 часа
А и насладих се на чаша вино с обядо-следобeдната закуска Mr. Green
Днес минах 2 километра минимум пеша и пилатесче Wink
Днес за пръв път опитах котийдж сиренето --вкусотияяя

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 19:30 от aneli77

# 513
днес:
з: 2 портокала, яйце и 3 сухара
о: шопска салата
в: ризото (ей, не знаех, че ризотото го правят с мазнина на тиган... ама си го изядох - реших, че не бива да бъда фанатик) + салата зеле и моркови

# 514
Здравейте и аз съм нова във форума мога да се похваля ,че за месец на системата съм свалила 4.5 кг ,но искам да попитам понеже от скоро си взех Мумио да ми кажете при вас има ли ефект, действа ли наистина  Rolling Eyes

# 515
Ей нали съм си пате заблудено чак сега разбрах за табличката и за отчетите.В кой ден се отчитате?И защо не ми се зарежда табличката?Аз от днес съм в МЦ и ще се претегля след като ми свърше, че иначе защо да се отчайвам  Thinking
Менюто ми за днес:
З- мюсли с кисело мляко (гледам или мюсли или овесени ядки или палачинка с трици, заради проблемите с 00)
О- имперторски ориз със спанак (остана ми от петък и ще си го доизям)
В- катък със сухари
maichety, добре дошла  Hug За мумиото не мога да кажа, защото още не съм си го взела, но си правя скраб с кафе и кожата ми стана много гладка

# 516
Привет, момичета! От утре и аз мисля да започна този режим на хранене, като искам да сваля 15 кг. Предполагам, че постепенно ще ми изникнат разни въпроси относно спазването на диетата и се надявам тук да мога да получавам отговорите  Simple Smile
Искам да ви попитам долу-горе с какво темпо е нормално да се отслабва с тази диета - в смисъл колко кг. на седмица или на месец сте забелязали, че се свалят в повечето случаи (знам, че нещата по принцип са индивидуални, но питам ориентировъчно  Embarassed)?
Това, което може би ще ми е най - трудно за спазване, е вечерята да е до 18 часа, защото със съпруга ми сме си изградили нещо като правило, че се изчакваме за вечеря, а той обикновено се прибира към 18-18:30 часа, тоест трябва да вечерям преди той да си дойде. Та, в тази връзка искам да ви питам дали винаги го спазвате правилото за часа на вечерята и забелязали ли сте при неспазване да има нещо като задържане на кг. или дори качване или пък диетата да не работи в такъв случай? Благодаря предварително!

# 517
divi divaneto, здравей! За жалост, на въпросите ти много трудно може да се отговори. 15 кила можеш да ги свалиш и за 3 месеца със силно желание, стриктно системстване и много спорт, а може и за двойно и тройно повече време, ако го даваш по-лежерно. Наистина всичко е индивидуално и никой не може да гадае как ще се развият нещата при теб.
Часът на вечеря е до 18, след това никакво ядене, това е по правилата на системата. Но щом си имате семейни традиции да си вечеряте заедно, не виждам как половин час би ти опропастил системата. Пък и сегашно 18,30 е зимно 17,30, а ние зимата вечеряхме по сегашно 18,30-19 ч. - така че наистина можеш да го правиш. Или поне това е моето мнение, знам, че ще има хора, които ще са против. Бе важното е да се чувстваш добре, каквото и да предприемеш, а прекалената маниащина пресолява манджата и никога не дава дълготрайни резултати. Гледай да бъдеш максимално близо до живота, който ще водиш след системата, за да не стане така, да приключиш системстването и да олепиш всичко отгоре. Успех!  Hug

maichety, браво за свалените килограми! Ако трябва да съм честна, аз това с масажите и мумиото го правех само през първите 3 месеца от системата, после ми писна. Но имаше голям ефект, признавам си! Сега си правя скраба с гъба и разни готови ексфолиантни кремове (напоследък ползвам един на Рефан - някакъв черешов), за кафето не съм се присещала скоро.

Днес съм на лек плюс, но снощи прегреших с гъши дроб с ябълка и карамелен сос (ох, потичат ми слюнките, докато го пиша) в едно заведение. Но сега отивам да двоен час по пилатес и смятам, че проблемът ще бъде отстранен изцяло.

spirit, точно бретцели, мммм. А за дънките - браво! Точно това е начинът! И аз така правя и наистина има ефект!

Извинявам се, мислех да понапиша още и на други момичета, но ще си закъснея за спорта. Хубава неделя на всички!  Hug

# 518
Жасмин, благодаря ти за бързия отговор! Като започна режима ще видим дали ще съм от най - стриктно систместващите или от по - лежерните  Laughing
Относно спорта не мога да се насиля да спортувам и това си е - просто не обичам  Embarassed Но пък от тази седмица започнах да ходя 3 пъти в седмицата на народни танци, което мисля, че е една доста добра алтернатива на спортуването, а пък през дните, когато не съм на танци, отделям по 10-15 минути да потанцувам вкъщи, за да не забравя стъпките, които сме учили, та се надявам и това допълнително да съдейства за свалянето на излишните кг.  Simple Smile

# 519
Таблицата за Април и оправена. Моля всички да си проверят данните, за да няма грешки. Довечера ще я заключа, защото някой и объркал табличката за март и не искам пак да оправям таблици другия месец. За отчета - на ЛС Peace

# 520
 bebok_86 радвам се, че се грижиш за табличката и темата. Точно мислех да ти пиша на скайпа да те питам как сте вкъщи Hug
divi divaneto добре дошла и успех-Жаси вече ти е отговорила Peace
Mirra_s отчетите са в понеделника-табличката е с линк в увода на темата Peace
maichety страхотен резултат за месец-браво  bouquet
Жаси страхотна си мила-тези килограмчета направо ги стопи вече Hug

# 521
janeta БЛАГОДАРЯ ТИ НАДЯВАМ СЕ ДА ПИША НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО Embarassed

# 522
  love001  БЛАГОДАРЯ ЗА ТЪРПЕНИЕТО Е АЗ ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА СЕ РОВЯ И УЧА,А СЕГА ЗА ДИЕТАТА РАЗГЛЕДАХ МЕНЮТАТА КОИТО СА ДАДЕНИ И ЗА ВЕЧЕРЯ ИМА 7 ВАРИАНТА ИЗБИРАМ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ ЗАЩОТО ПО НАДОЛУ ИМА ТЕМА ЗА ВЕЧЕРИТЕ И СА ПОЗВОЛЕНИ МНОГО НЕЩА ИЛИ АЗ СЕ БЪРКАМ newsm78

# 523
magi333 вече си на точното място Peace
Вечерите са 7-те варианта от увода на темата. Още нещо ново за теб-когато след теб не е писал никой(или пък е писал но ти искаш да си допишеш нещо в писаното от теб) и ти вечи си публикувала а искаш да допълниш, допишеш нещо- в горния десен ъгъл на поста ти има бутон РЕДАКТИРАЙ. Натискаш го и може така да дописваш, триеш и поправяш писаното вече от теб.
И друго ново за теб-пиши във ворума с малки букви защото в интернет пространството писането с главни букви значи, че сякаш крещиш Peace
Отново успех и тук бъди сигурна че ще получиш нужните съвети Hug

# 524
благодаря за съветите ще ги спазвам Peace а сега за диетата много е добра,аз досега именно заради хляба съм зарязвала диетите(със сладкото нямам проблем мога и без него Wink)но тази диета е за мен,днес ми беше 1-ви ден,но още се уча на разрешените храни за обед и вечер и ще съм ви благодарна за подкрепата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт