Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 185
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,някой да каже нещо за този Ралф?
Благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 23:29 от Angiell

# 541
  • Стара Загора
Днес най-сетне тествах Идили Дует - е за трайност 2-3 часа след 2 пръсквания на китката, мерси.  Stop Мирише ми на някакво цвете или плод и след час като Идили ЕДП. Другата седмица в БЗ в Старозагорския мол ще има 20 % намаление, но незнам дали в другите им магазини ще важи.  Laughing Половин час си говорих с консултантката и се очуди от мен колко много знам за парфюмите. Питах за новия летен лимитиран Елиън, другият месец мисля, че ще го заредят. Каза ми, че очаквали нов Шалимар след седмица, но аз понеже не съм тествала никой от серията и не се поинтересувах много.
Новото Дейзи го нямат, общо взето нищо на Марк Джейкъбс.  Crossing Arms Тествах Плей  Фор Хър в розовото шишенце, не е лошо, но пак плодово.  Tired Плей уит Живанши пък ми мирише на фанта портокал или обикновено безалкохолно с вкус на портокал/мандарина.  #Crazy
И нещото, което най ми хареса, но така ме е яд, че не запомних ни марка, ни име ...  #Cussing out Стоеше под ето това Гучи http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-by-Gucci-1150.html И понеже знам, че подредбите по марки в БЗ са еднакви във всичките им магазини ще разчитам на вашата помощ. Бяха 2 варианта - единия тъмносин/сив, другия мисля, че беше тъмночервен. В квадратно шише, доста големичко. Защо останах с впечатление, че е на Гучи незнам. Прерових фрагрантика, но.... без успех. Ориенталски аромат е, друго немога да кажа, хич не ме бива в описанията.  Embarassed
И последно, тествах Бюти на кожа, още се усеща доста.  Heart Eyes Искам го.  Laughing

# 542
И нещото, което най ми хареса, но така ме е яд, че не запомних ни марка, ни име ...  #Cussing out Стоеше под ето това Гучи http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-by-Gucci-1150.html И понеже знам, че подредбите по марки в БЗ са еднакви във всичките им магазини ще разчитам на вашата помощ. Бяха 2 варианта - единия тъмносин/сив, другия мисля, че беше тъмночервен. В квадратно шише, доста големичко. Защо останах с впечатление, че е на Гучи незнам. Прерових фрагрантика, но.... без успех. Ориенталски аромат е, друго немога да кажа, хич не ме бива в описанията.  Embarassed
Ей ся уби ламята с лопата Hug Whistling. Ще изпишем цяла тема да отгатваме подредбата на БЗ в Стара Загора. По принцип наистина ги подреждат по марки, но не цялата колона е на една марка. Най-често са по две или три на колона.  Квадратен и червен е Гучи Ръш. Който е и ориентал. Ама не вявам да е той, защото няма тъмносин или сив вариант. Освен ако до него не е стоял мъжкия Ръш, но такава подредба в БЗ не съм виждала никога.

# 543
  • Стара Загора
Не, не е Ръш. Няма да е и на Гу4и, понеже гледах във фрагрантика.  Tired Лошото е, че парфюма вече никакъв го няма на китката ми.  #Cussing out Някакъв нов мисля, че е. Нямах предвид да отгатвате подредбата в БЗ в Ст.З. Понеже помня, че и в Софийските започват от Булгари в началото и завършват с Тиери Мюглер си мислех, 4е някой може да се досети.

# 544
Не, не е Ръш. Няма да е и на Гу4и, понеже гледах във фрагрантика.  Tired Лошото е, че парфюма вече никакъв го няма на китката ми.  #Cussing out Някакъв нов мисля, че е. Нямах предвид да отгатвате подредбата в БЗ в Ст.З. Понеже помня, че и в Софийските започват от Булгари в началото и завършват с Тиери Мюглер си мислех, 4е някой може да се досети.

Знам, шегувам се.  Heart Eyes Най-добре да проверим БЗ на място. Аз лично така бих направила.

# 545
  • Sofia
Ивче,  Опиум ли гледа?

# 546
  • Стара Загора
Щом толкова бързо отлетя, също като Уоманити - дето пък него изобщо не го усещам след 10 мин... #Crazy Ще си купя Бюти и Инсоленс и дотам.  hahaha

Карен, бинго.   bouquet Hug Сега като видях, че е на Ив Сен Лоран се сетих, че под Гучитата гледах Паризиен (незнам как точно се чете, френски не съм учила  Mr. Green )
Та отдавна се канех да опитам и Ангел и Демон Ле Сикрет, е направих го.... отначало един никакъв, цигарен дим, нищо впе4атляващо не усетих. След час ми миришеше като Опиум-а. В момента ми напомня на Кели Калеш и Бютифул Шийр на Ести.  ooooh! Общо взето не съм впечатлена от нито една от днешните проби.  Shocked Ааа http://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Taj-Sunset-10611.html eйтуй компотче ми 'ареса.  Mr. Green За лятото е идеално.  Mr. Green

# 547
Моля ви,дайте едно описание поне за http://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Versace-1336.html Става ли за поръчка на сляпо? Praynig

# 548
Щом толкова бързо отлетя, също като Уоманити - дето пък него изобщо не го усещам след 10 мин... :

На мен пък ми е ужасно траен Уоманити.Последния път като се напръсках вечерта,сутринта го усещах доста силно.Парфюмите ги държа в една кутия и когато я отворя да си избера нещо само на него ми мирише.

# 549
Angiell, това Вераче за мен е от същата цветна линия като Жадор и 5то Авеню (които имам и покупката на Версаче Версаче ми се стори излишна). Не казвам, че са идентични, просто от същата нежно-цветна гама. Ако нещо се разбра от обяснението ми, пък нА  ooooh! Според мен става за на сляпо  Hug
ПП: Аз лично предпочитам в пъти свежестта на Версенс. И той става за "на сляпо"

ОтмъстителнаHug

Уоманити и при мен е много траен. И красив. И вкусен. Убеждавам милото колко много иска да ми го подари  Mr. Green Тази вечер се предаде и обеща. Април или Май  Whistling Ама пропуснах да уточня годината  Crazy

# 550
  • Стара Загора
Щом толкова бързо отлетя, също като Уоманити - дето пък него изобщо не го усещам след 10 мин... :

На мен пък ми е ужасно траен Уоманити.Последния път като се напръсках вечерта,сутринта го усещах доста силно.Парфюмите ги държа в една кутия и когато я отворя да си избера нещо само на него ми мирише.

От шишето ми мирише адски силно и като се напръскам първите минути, след това ...  #Crazy Аз ли нещо не съм в ред. Ще минава през още много тестове. Вчера носих Елиън. Една колежка, която седеше 6-7 метра зад мен каза, че адски много се усеща.  Crazy Е аз пак не си го долавях, но може и грешката да е в моя нос.  hahaha

# 551
Оле  Hug Ориентирах се горе-долу ,и Жадор и 5-то Авеню са ми в графата `хубави са,но нищо особено`  Mr. Green Ще пропусна май  Rolling Eyes
.... Април или Май  Whistling Ама пропуснах да уточня годината  Crazy
Joy Joy И аз мойто мило се опитвам да го убедя час по скоро да си поръча новото Кензо,пък дай боже и аз покрай него нещо да намажа  Joy Ама се дърпа засега,не ще  Tired

# 552
  • при морето
Момичета,кой ви е най-скъп като цена от ароматните притежания? Thinking
Моите налични са Коромандел,Амбър наргиле,Силвър рейн,Алшими,О де Соар,ликьорения Ангел.

# 553
  • Стара Загора
Alien & Idylle, ако могат да се нарекат скъпи.  Laughing

# 554
  • USA, Steak State
Зимна, какво значи "скъп" за теб? Това уточни първо. До колко $

Общи условия

Активация на акаунт