Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 642
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
Моят вече не е мой,не е при мен и не мога да ти дам инфо за кодовете,дано някой друг се включи Peace

# 526
  • Враца
Това според мен си е Голд - ЕДП, само той има пластина.  Peace
Но пък кутията е от EDT ..  newsm78
Аз имам ЕДП в момента , на него отдолу има код AB6,
но съм имала и ЕДТ.

# 527
Искам да благодаря от сърце на g.stoyanova за това, че ме зарадва с любимият Beige, както и с ето тази красота http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … a-Pausa-7131.html  Heart Eyes Heart Eyes
Откъм капачката наистина е много мой парфюм, но като го понося добре, ще дам отзиви.  bouquet

# 528
както и с ето тази красота http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … a-Pausa-7131.html  Heart Eyes Heart Eyes
Откъм капачката наистина е много мой парфюм, но като го понося добре, ще дам отзиви.  bouquet

Ла Пауза е прекрасен, стилен ирис. Бих го имала с удоволствие, но с оглед трудния достъп до него, просто кротко си го искам.

# 529
както и с ето тази красота http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … a-Pausa-7131.html  Heart Eyes Heart Eyes

Ла Пауза е прекрасен, стилен ирис. Бих го имала с удоволствие, но с оглед трудния достъп до него, просто кротко си го искам.
Още един запален фен на този парфюм. Heart Eyes

# 530
Смарти, само хубави емоции да ти носят  Party И няма нужда от благодарности "пред строя" Heart Eyes

# 531
  • София
Искам да благодаря от сърце на g.stoyanova за това, че ме зарадва с любимият Beige, както и с ето тази красота http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chane … a-Pausa-7131.html  Heart Eyes Heart Eyes

донеси да го душнем и ние, ако е удобно  Hug

# 532
  • Варна
Вчера за сетен път се убедих, че мога да разбера аромата единствено чрез напръскване, по коса, зад ушите, по дрехи. Мазане от виалчета, проби и т.н. определено ме заблуждава. И след като се напръсках хубаво с Лейди Веджънс установих, колко много го искам, но ми докарва страхотна прилика с най-новия на света  Peace а може би по-скоро с класическия Агент Провокатор. Има ли някой такива наблюдения? И определено за мен е много, много траен.

Ковачева, описваш моите усещания направо  Hug
И аз се лъжа от проби на ръка, а Лейди се разбира колко е красива при истинско носене. Току-така не си обявява достойнствата, сериозно отношение иска  Simple Smile
Прилича на класическия Агент, това беше и моето първо впечатление. Като се разноси по-дълго време обаче, нещата стават доста различни. Аз съм го споменавала доста пъти и с риск да стана досадна, ще го кажа пак - Агентът ми е много сух, стерилен и безчувствен, докато Тя е точно обратно. Уж си приличат на пръв поглед, а при съприкосновение с кожата придобиват съвсем различни характери.

# 533
  • NYC

Ла Пауза е прекрасен, стилен ирис.

Прекрасен, но и прословуто нетраен. Един от малкото за които 200мл бутилка е оправдана.

Хмм - само аз ли успявам да се запозная пълноценно с ароматите с 1 мл пробички? Моята тайна е че педантично ги пресипвам в малки пулверизатори, които ми стигат за около две носения на парфюма. За смтка на това, не мога да се ориентирам въобще от проба в магазин. Освен ако не съм със желязна дисциплина и пробвам само едно нещо, пръскания от сорта на едно на тази китка и второ на другата тотално ме обръкват.

# 534
Ще го нося, разбира се. Гале Hug
Мацнах си малко на ръката преди час и нещо от Ла Пауза, още го усещам Heart Eyes

# 535
# 536
  • при морето
Нещо красиво за "добро утро" ... Преди малко го открих и завидях - леко неблагородно Mr. Green
http://nevada-beauty-blog.blogspot.com/2009/01/moja-kolekcja-zapachowa.html
Хубав, усмихнат ден на всички  bouquet
Ухаа,чудна колекция!Брутално красиви! Shocked
Лакома съм за Бонд-овете и Лутен-ите,но знам,че е въпрос на време да ги имам. Sunglasses
В момента съм по-навита на последните 3 кутии-с виалчетата,всеки ден различна и откриваща нова емоция! Hug

# 537
  • при морето

Ла Пауза е прекрасен, стилен ирис.

Прекрасен, но и прословуто нетраен. Един от малкото за които 200мл бутилка е оправдана.

Хмм - само аз ли успявам да се запозная пълноценно с ароматите с 1 мл пробички? Моята тайна е че педантично ги пресипвам в малки пулверизатори, които ми стигат за около две носения на парфюма. За смтка на това, не мога да се ориентирам въобще от проба в магазин. Освен ако не съм със желязна дисциплина и пробвам само едно нещо, пръскания от сорта на едно на тази китка и второ на другата тотално ме обръкват.
Не си само ти,аз също така правя,ако пробичката е в спринцовка-пресипвам в чисто виалче с пръскало.В магазин вече близо година не съм тествала,като изключим 2-3 епизодични минавания и спонтанни пръсвания...не мога да запомня какво съм пръснала,смесват ми се миризмите,да не говорим,че получавам ортикарии от изпиващите настойчиви  погледи на продавачките,а и не на последно място-като се прибера у  дома първата ми работа е да си измия ръцете.Представа за аромата не мога да получа от блотер,лъгала съм се .На кожа стои съвсем различно.Но и не мога да отида в парфюмерия и да се офъщя навсякъде,просто не мога,изглежда ми така сякаш... парфюм не съм виждала. bowuu

# 538
  • Boston, MA

Днес го пробвах, мирише ми на коктейл Белини! Много вкусно, но не толкова за носене (за мен поне не).

За сметка на това нова любов - Ню Йорк Уд на Бонд 9, ах! Досега съм подминавала Бондовете, нали имаха конфликт с парфюманките, но този е дървено вълшебство.

От Есънс Мъск се отказах окончателно. Crossing Arms

# 539
  Днес и аз се намазах прилично с Lady Vengeance и сега тъна в блаженство.
Наистина,няма друга такава роза.Незнам на кой  парфюм прилича,но е много много мой.Почти бях сигурна,че ще ми хареса много преди да го пробвам.Разбира се заслугата е изцяло ваша.
  Ще се поръчва със сигурност,но да мине малко време,че този месец прекалих.
  Оле,благодаря за сайта с пробичките  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт