Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 646
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Влюбена съм в тези пълнители.. Heart Eyes Толкова са готини, мънички , шикозни, и как се плъзгат..онзи ден доста си поиграх с тях.Като децата. Crazy
Heart Eyes
Страхотни са. Heart Eyes Това е следващата ми цел, такова шише с пълнители на Шанел 5 О Премиер. Купих на любимия този вариант на Шанел Ом Спорт и оттогава ми каза само такива да му вземам.

Колекцията в блога е ...... Two Hearts newsm76 txtloves newsm10

Момичета, носете на срещата всичко, което смятате за ново, непознато, интересно, различно. Отливки, проби, малки шишенца всякакви. Редки, нишови, спрени, трудно откриваеми, любими, омразни, кой каквото реши. Носете си и парфюмите за размяна, на срещи стават чудесни размени понякога, това съм го запомнила от Бубанка и е абсолютно вярно.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 10:21 от densi

# 511
Ди,този блог ми събра очите Crazy Heart Eyes
Ето така мечтая,да си подредя парфюмчетата,като се преместим скоро,надявам се Rolling Eyes

# 512
Божичкооооо, каква колекция! Аз съм я пропуснала предния път... Embarassed
Вени, щом Парижанката толкова ти харесва, то си мисля, че наистина ще ти допадне Rose Essentielle - Bvlgari. За мен са много близки.
За Идил не знам какво да кажа, след като за пореден път се убеждавам, че вкусът ми странно се развива - разширява и обогатява. Това не ми помага много... Sad Казвам го, защото например последно установих, че не особено харесваните от мен Клое  и Метрес, в момента ми се струват апетитни хапки...ъъъъъъъ...капки, де! Така стана ис Амариж, Органза, 24 Фобург... ShockedДокъде ще я докарам? Превръщам се в парфюмен помияр ли? Не, не ме разбирайте погрешно, особено върлите почитателки на тези парфюми! Аз просто се учудвам от себе си. Е, все още има такива, които не искам - By, Jil N4, L'Eau par Kenzo, Flower, Jungle, Verry Irresistable...
И Eau de Campagne не го искам! Много ми е горчив, бееее! Направо ме мори!
Аз наистина ще взема да дойда на срещата, но не знам какво да нося - ще подбера някои аромати, които си мисля, че не сте пробвали или че нямат повечето от вас. Не са много, но все пак...

# 513
  • Германия

ПП2: Някой пробвал ли е Молекулите на Ecsentric Molecules? По-конкретно Molecule 01 и Molecule 02. Много са ми любопитни всички аромати на бранда, но тези двата - особено.

Оле, тези два парфюма бяха едно от най-големите ми разочарования. Molecule 01 е парфюмно нищо, препарирано в 2%-ен етанол за да не  се разпадне по обективност, а Molecule 02 е красив едноминутен залп, единичен откос.

Полях се с кафе като видях тези снимки. Боже, колко красота има по този свят, Боже.

# 514
  • Варна

И Eau de Campagne не го искам! Много ми е горчив, бееее! Направо ме мори!

И аз вече не го искам! Как съм го харесала преди, не знам. Онзи ден съвсем целенасочено отидох в бз да го пробвам пак, с идеята да го купувам евентуално за лятото. Добре, че не съм го изпукала преди време, когато ми се струваше, че го искам  ooooh! Отрови ме направо, такава цитрусова горчилка е, все едно си капнах на езика Цитросепт  Crazy

# 515
А аз си мислех, че тез Молекули ще са "моите Молекули"  Crazy Четох, че Not a Perfume JHAG приличал на Molecule 02 и нали съм фен на първия стигнах до извода, че и с Молекулите може да се "вземем"  Laughing Все пак ще си ги поръчам за тест от лъкисент  ooooh! Любопитството убило котката  Mr. Green И заради същото, ще заръчвам проба и от Secretions Magnifiques, който коментирахме преди няколко месеца и, за който : "When I smelled it my limbic system wanted to leave my brain."
ПП: Натали, останала съм с впечатлението, че вкусовете ни за парфюми се припокриват (както и развитието им на кожа), та няма да се изненадам , ако и моята реакция за Молекулите е "едно нещо като нищо"  Hug

# 516
  • София
Снимките са направо..  Kissing Heart страхотно начало за деня , наистина. Grinning

По този повод искам да попитам за , едно страхотно шише  Heart Eyes, което видях в този блог..по скоро за съдържанието му -Un Amour de Patou.

п.п. И цената му е страхотна..Има ли място в София, където могат да се тестват парфюми на този бранд?

Денси , пожелавам ти ти скоро да го придобиеш ! Simple Smile

# 517
АААуу,Бижу, ма ние с теб май близначки ще се окажем! ( ми то с тия близнаци,покрай нас)
И аз така съм от два месеца. Никога не ми се е случвало, ту Крокодилчето,ту 5 -тото! И отвреме навреме,малко кели Келеш за разкош.
Хихи, това много ми харесва! Heart Eyes Hug Вчера се чудех дали да не извадя Келито, но си мислех, че и е рано и може все още да присъства щавената кожа, щото е хладно. Но днес при това слънце, що пък да не е тя, докато пристигне Авенюто. Party Crazy

# 518
В Eau de Campagne точно горичивината ми допада, особено в жегите.
През зимата звучи тъпо, не на място, но в горещото си е таман.  Hug
Въпрос на вкус, както винаги.
Тестват Уоманитито. Смокини не намерих, за разлика от горски ягоди.
По-подходящ ми се видя за момичето ми, а не за мен. Не ми допадна,
но не ми е и групата Simple Smile

# 519
  • Germany
Вчера за сетен път се убедих, че мога да разбера аромата единствено чрез напръскване, по коса, зад ушите, по дрехи. Мазане от виалчета, проби и т.н. определено ме заблуждава. И след като се напръсках хубаво с Лейди Веджънс установих, колко много го искам, но ми докарва страхотна прилика с най-новия на света  Peace а може би по-скоро с класическия Агент Провокатор. Има ли някой такива наблюдения? И определено за мен е много, много траен.

# 520
  • Германия
Вчера за сетен път се убедих, че мога да разбера аромата единствено чрез напръскване, по коса, зад ушите, по дрехи. Мазане от виалчета, проби и т.н. определено ме заблуждава. И след като се напръсках хубаво с Лейди Веджънс установих, колко много го искам, но ми докарва страхотна прилика с най-новия на света  Peace а може би по-скоро с класическия Агент Провокатор. Има ли някой такива наблюдения? И определено за мен е много, много траен.

Аз, аз имам, Милейди.  Hug Под всяка запетая от горното се декларирам. Като почнеш от пробите и виалите, които никога, ама никога не са ми дали ясна картина и стигнеш до приликата на Lady Vengeance с Агент Провокатор № 1. Отмъстителната лейди за мен стои по-близо обаче до Narciso Rodriguez For Her EDT и е неприлично трайна като него.

# 521
Да има поразителна прилика с класическия Агент Провокатор. Агента обаче е по-суров, по-мъхов, по-зелен и с много по-малко рози.
Пробите ме лъжат страшно. Никога вече не бих купила парфюм без да съм го носила. Peace

# 522
  • Германия
Обръщам се с голяма молба към двете доцентки по липовия чай - Годесчето и Вили Hug
Моят Donna Karan Gold, пристигна много отдавна, но аз изобщо не съм сигурна, че е Gold, а не Donna Karan Gold Sparkling. На кутията, от снимката във фрагрантика никъде не пише Sparkling. И на моята не пише, но пък кутията ми е златиста и не е черна. Това е моят флакон и кутията към него. Извинявам се за ужасното качество на снимката. Почти съм сигурна, че все пак са ми продали Sparkling, но какво ще кажат специалистите.  Hug Помня, че коментирахте и двата и разликите в кутията и сте запознати.

# 523
Нат,Sparkling е без златния обков,това със сигурност е чистия Голд едп Peace
Интересното е обаче,че кутията ти не отговаря на нито един от двата варианта,Голд е с черна кутия,покрая със златисто,а на Sparkling  е цялата златиста,а твоята има черно покрая Thinking

# 524
  • Германия
Точно това, Годесче, направи мистерията съвсем пълна. От професионален продавач е купуван парфюмът, с номера върху кутията, отстрани B67 07208. Стресирах се направо, не мога да разбера кой парфюм ползвам ooooh! Whistling Благодаря ти много, за намесата. Ще приема, че е Голд.

Общи условия

Активация на акаунт