Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 650
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
И аз не намирам прилика между My Insolence и Idylle,иначе днес съм с Май Инсоленс и му е супер,но Тафи и Мимс,твърдяха,че лятото бил разкошен,ама аз не можах,да изтърпя повече,търпях от месец-два Laughing

Вили, Joy ще ме умориш,пробвай пак,при други температури Peace

# 496
Маринска, тоз верно не се класира по твоите критерии. Върху мен е доста траен, нямам оплаквания Grinning

# 497
  • Враца
Бижу, изобщо не те чета. Мисля, че ослепях ...

goddess, днес бях окъпана, беше топло ... какви други шансове ...

Смартилина, то при някой и булгари е трайно, ама при мене ...  ooooh! Tired

# 498
Хайде, хайде, стига снобаря(егати думата! ooooh! ) и ти newsm47
Виждаш, чудесно си виждаш! Wink hahaha

# 499

goddess, днес бях окъпана, беше топло ... какви други шансове ...

Смартилина, то при някой и булгари е трайно, ама при мене ...  ooooh! Tired
Изкъпана просто или окъпана с парфюм и ако е първото,може и там да е грешката Mr. Green
шегувам се,надявам се разбираш Hug
Пробвай след седмица,може да са хормони,много пъти съм казвала,че при мен влияят,преди два-три дни всичко ми се изпаряваше със скоростта на светлината,днес не мога да се измириша от 11ч сутринта.

# 500
  • при морето
"...Пробвай след седмица,може да са хормони,много пъти съм казвала,че при мен влияят,преди два-три дни всичко ми се изпаряваше със скоростта на светлината,днес не мога да се измириша от 11ч сутринта.
[/quote] ..."Много си права и добре,че ме подсети! Peace
Аз така преди седмица изобщо ама изобщо не регистрирах дори Адикта.Дори го пуснах и в размените. Wink
Вчера обаче установих,че много добре си мирише и си усещах страхотната ванилия,която в никой друг парфюм не е така сексапилна.

# 501
  • Стара Загора
Абе момичета, възможно ли е Уоманити да се изпарява толкова бързо и да не го усещам?  ooooh! Вече за втори път се пръскам обилно и имам чувство, че ни вест ни кост....  #Crazy А толкова много да ми харесва.  ooooh!

Маринска, при теб кои аромати се задържат бе душа?  Laughing На мен от една капчица Фентъзито ми стои по 10 4аса най-малко и след душ пак се усеща.  #Crazy

Гледам, че пак сте подхванали Идили-то. При мен има прилика с Нарцисо Фор Хър ЕДТ след като отминат началните нотки. Но като цяло не бих си взела НР. Нещо не се спогодих с нито един от ароматите на марката.  Laughing

Hug

# 502
  • Враца
Задържа се Уоманити, чак до другия ден.
Алюр Сеншуел, Ангел или Демон, Адикт (но в топлото) зимата не,
Линстан Меджик, Линстан, Алиен.

За друго в момента не се сещам.

А! Монтале Ред Ауд Wink

# 503
  • Boston, MA
Открих люляк! В En Passant! Леле, страхотен е, като истински! (бил пресътворен аромата, не се извличало люляково масло май).

# 504
Обичам аромата на люляк.  Heart Eyes Но като всичко останало, което обичам и с люляка се повредих    Confused Преди няколко години си закупих Pour Desir de Lilas на Yves Rocher - люляков моноаромат. Пръсках, пръсках...и ми писна. Сега не мога да се напръскам с него - прилошава ми  Tired Върху спалното бельо, обаче не е проблем. И аз пръскам, пръскам  Mr. Green

ПП: На срещата само Жулиетите ли да нося?

ПП2: Някой пробвал ли е Молекулите на Ecsentric Molecules? По-конкретно Molecule 01 и Molecule 02. Много са ми любопитни всички аромати на бранда, но тези двата - особено.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 08:08 от Оле

# 505
Аз пък си взех... 5th Avenue Joy Ми приноси ми се! Crazy Толкова е ... мил този парфюм! Имала съм го преди 100 години ooooh! Омръзнаха ми яките бомбастични зимни аромати. Вчера си носих Крокодила, днес НР едп и ми е хубаво с тях!

Ау, Маринска сега ще припадне! hahaha

АААуу,Бижу, ма ние с теб май близначки ще се окажем! ( ми то с тия близнаци,покрай нас)
И аз така съм от два месеца. Никога не ми се е случвало, ту Крокодилчето,ту 5 -тото! И отвреме навреме,малко кели Келеш за разкош.
Това никога не ми се е случвало,да се пръскам с едно и също толкова време.Мисля,че ще правя чистка,ама като се знам какъв съм плюшкин!
Скоро се сетих за любимото на Смарти, Клое.Ще взема да го извадя от архива,малко за разнообразие!
Та шпоследно срещата в 15.00 ли е?

# 506
  • София
записвам си да взема Хелиотропа  smile3523

какво друго да нося  Hug

# 507
Нещо красиво за "добро утро" ... Преди малко го открих и завидях - леко неблагородно Mr. Green
http://nevada-beauty-blog.blogspot.com/2009/01/moja-kolekcja-zapachowa.html
Хубав, усмихнат ден на всички  bouquet

# 508
Ди - май съм виждала тази красота ( помня я по Бондовете), но никога не е в повече да и се полюбува човек. Красиви аромати, в красиви бутилки с красиви и професионални снимки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509
Имайте милост, получих сърцетуп рано-рано сутрин  smile3544

Общи условия

Активация на акаунт