Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 109
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
  • виртуално
Коооой не хареса Коромандел? #CrazyНепременно да тества самостоятелно! Peace

аз  newsm56
пръснах първо само него и изчаках поне половин час - върху мен мирише на стара книга, оставена в мазето около век - бързах, трих .... чак днес го няма вече

от толкова проби на познати или забравени неща най-много ми хареса Жулиетата в черното шише, сигурно ще се замисля за покупка през есента

срещата беше прекрасна  Hug

# 646
Missoni edp се оказа изключително траен върху мен. Искам го за лятото- чудни краставици с тъмен шоколад Heart Eyes

# 647
Коромандел няколко не го харесахме  Peace

Рапунцел, Лейди венганс е черното шише и аз ще го мисля  Grinning  хареса ми много, иска ми се обаче истинско носене и тогава.

# 648
Хубав е Лейди Венджънс. Оле ми даде да се напръскам хубаво върху наистина ужасно нетрайната La Pausa на Шанел, и прибирайки се дори ЛМ почна да души като хрътка... Laughing
И аз към групата на нехаресващите Коромандел. Blush

# 649
И аз към групата на нехаресващите Коромандел. Blush

май станахме доста - всъщност дори не съм сигурна дали нехаресващите не са повече от феновете на Коромандел  Mr. Green

# 650
Снощи водих Градската кралица на купон на един юбилей. Пушеци, цигари... ужас! Тя надви, надделя и се развяваше гордо до сред нощ, и я усещах около себе си през цялото време над всичкия цигарен дим! Даже 80 годишната ми леля, като си тръгваше към полунощ, каза: Много хубаво миришеш! Чак някъде късно през нощта, докато се доберем от Люлин до нас през целия град, Кралицата се отвя самичка и си отиде с достойнство! Това е положението - искам я!!! Heart Eyes

# 651
  • София
"мократа котка" на мосю Кюркджиян (Absolue pour le Soir) върху мен се беше и изпишкала  Sick
И каква котка е пишкала там,я обяснете,че ме хвърлихте в лек смут Laughing

парфюмът е Absolue pour le Soir http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/Abso … e-Soir-10469.html, за който имаше едно мнение (мислех, че е във фрагрантика, но не го намирам.. Смарти, помагай  Praynig), че миришел на черна пантера, излегнала се пред камината (цитирам по памет).. оттам тръгна майтапа, Смарти каза, че пантерата била мокра,, и оттам му тръгна името "мократа котка" (само погледни сега вляво към аватара ми и се сети чия кратуна го е измислила  hahaha).. та тази котка върху мен се беше изпишкала.. в интерес на истината, след 6 часа се превърна в превъзходен тамян, но "аз дотогава къде да се дяна"  Confused
според мен има потенциал на друга кожа да бъде прекрасен, но при мен е твърдо не.. колкото и да обичам котки, чак да мириша на пишкано  Sick Stop (пък и ако ми е толкова зор, лесно мога да си набавя мат'риал без пари  hahaha hahaha)

по принципния въпрос - както каза и Денси, уж не пръскаме едно до друго (в липсата на пространство накрая аз лично включих и краката  Joy), но тези които се стелят по кожата немунуемо се смесват  Crazy но това са само първи тестове, тепърва ще има още преди покупка  Whistling

Локумът наистина е прекрасен, но твърде много напомня на Амбр Наргиле и донякъде на Сладката Ориенталска мечта.. от първия имам отливка (благодарение на една мила дама Heart Eyes), а вторият е само въпрос на време да го придобия, така че този Локум хич няма да го мисля.. ако все пак ще взимам някой локум, то ще е пудрения  Heart Eyes не че и без него не мога да мина, де  Whistling но пък е прекрасен  Heart Eyes

ПП. и аз съм в групата на анти-феновете на Коромандела  Crazy при мен още при първото пръсване изпълзяват голите охлюви  Sick, носейки със себе си аристократично спарения влажен и леко сладък въздух от винарската изба на средновековен замък  Confused,  настаняват се удобно върху кожата ми и отказват да си тръгнат  Crossing Arms

# 652
Ползвам само и единствено Burberry London  Heart Eyes

# 653
  • Варна

Loukhoum Parfum du Soir Keiko Mecheri, прилича наистина много на Sweet Oriental Dream Montale, но е по-слаб по-опростен, не толкова плътен и силен. Пробвах го хубаво на чисто и приликата е поразителна, направо са си близнаци, но Монтала печели всички точки в плюс.

Откога и го разправям това на Зимна, ама не ми вярва на мен  Wink

Missoni edp се оказа изключително траен върху мен. Искам го за лятото- чудни краставици с тъмен шоколад Heart Eyes

Чуден! Две лета го ползвам, има много продължителен шлейф и трайност и, честно, мирише на море  Heart Eyes

# 654
  • София
Кашмирче, не се притеснявай, ще започнеш и по-трудните парфюми да харесваш! Още една-две срещи и шепа пробички, поднесени с изкусителни описания...
Абе, тая мокра котка не е толкова страшна, но не е за мен - ретро ми е. Но пък нивейската му сестричка е просто прелест (Absolue Pour Le Matin).
A Оле е фурия - наистина носи много енергия и позитивизъм!
бульовче, силно се надявам да не си права.  Laughing Hug Относно Олето и аз съм съгласна! Heart Eyes

# 655
Хехее - това е направо в десятката!!!

Вие за мокри котки говорите, но хората вече са минали на МОКРИ КУЧЕТА:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3719871

# 656
Някой пробвал ли е вече новия alien sunessence edition or d'ambre 2011?Дали скоро ще дойде при нас  Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 13:50 от nadi666

# 657
Еличка, Мимси спомена пантерата, от там аз доразвих идеята и така...айде, enough за туй гадно нещо на така любимият ми Мосю Кюркджиян. Сутрешната му прелест е чудна, ама за крем Нивеа не ми се изсипват една торба пари Laughing
Мимси, страхотен е, точно морски, и много по-готин от Акуа версията...Искам гоооо (сори Алекс, че ти открадвам стила, ма верно много ме плени )  Grinning

# 658
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е вече новия Алиен сенсуел 2011?Дали скоро ще дойде при нас  Simple Smile

Сенсуел ?  newsm78

# 659
Някой пробвал ли е вече новия Алиен сенсуел 2011?Дали скоро ще дойде при нас  Simple Smile

Сенсуел ?  newsm78
alien sunessence edition or d'ambre  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт