Парфюмни размисли и страсти - 98

• 43 098
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е вече новия Алиен сенсуел 2011?Дали скоро ще дойде при нас  Simple Smile

Сенсуел ?  newsm78
alien sunessence edition or d'ambre  Embarassed

И аз за него се сетих, но това СенШуъл ме отнесе в  Rolling Eyes
Мисля, че още го няма зареден в Бг поне. Ако някой друг има информация,  нека сподели.

# 661
  • София
Хехее - това е направо в десятката!!!

Вие за мокри котки говорите, но хората вече са минали на МОКРИ КУЧЕТА:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3719871

пак сме на гребена на вълната с модните тенденции  Joy Joy Joy

# 662
  • при морето

Loukhoum Parfum du Soir Keiko Mecheri, прилича наистина много на Sweet Oriental Dream Montale, но е по-слаб по-опростен, не толкова плътен и силен. Пробвах го хубаво на чисто и приликата е поразителна, направо са си близнаци, но Монтала печели всички точки в плюс.

Откога и го разправям това на Зимна, ама не ми вярва на мен  Wink

Missoni edp се оказа изключително траен върху мен. Искам го за лятото- чудни краставици с тъмен шоколад Heart Eyes

Чуден! Две лета го ползвам, има много продължителен шлейф и трайност и, честно, мирише на море  Heart Eyes
Добре де,защо тогава пирамидата на Локума е по-богата от тази на Монтал-ския ориенталски сън?Ето:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Sweet-Oriental-Dream-3768.html
И ето:
http://www.fragrantica.com/perfume/Keiko-Mecheri/Loukhoum-Parfum … du-Soir-8956.html

# 663
Специални овации на прекрасната Оле- толкова много позитивна енергия насъбрах днес, че ще ми стигне поне за месец Hug
А аз имах удоволствието да поема двойна доза от нея - и в петък, и днес! bowuu Heart Eyes Оле действа на хората, като чаша леден ароматен чай насред пустинята! Heart Eyes Обаче сега, когато съм опитала вече от тази блестяща енергия на това слънчево момиче, ще искам още и по-често! Grinning А тя ми обеща Wink Sunglasses  bouquet

Днес се опитах да понося Lady Vengeance, но след час и нещо вече не ми понесе и го убих с La Perla, която се оказа прекрасна, а какво ли не съм чела за нея. Смарти, разбрах, че и на теб ти е харесала, освен това ми казаха, че ти стои прекрасно. Grinning

# 664
  • София
Днес съм щастлива, най-сетне съм с малко бижу Коко  Heart Eyes Официално съм обещала няколко месеца нищо да не искам, дано вече да се кротна.

# 665
Днес съм щастлива, най-сетне съм с малко бижу Коко  Heart Eyes Официално съм обещала няколко месеца нищо да не искам, дано вече да се кротна.

Няма,няма да се кротнеш.......
Честито и със здраве да си го пръскаш Hug

# 666
  • при морето
mia,честито! Peace
Аз пък официално нищо не обещавам,освен пред себе си... Sunglasses
Бижу,сега ми стана интересно-защо не ти понесе Отвъстителната лейди!?! Thinking

# 667
  • София
Мерси, момичета  bouquet Толкова му се радвам, сложила съм си го до мен и му се любувам.

# 668
Бижу,сега ми стана интересно-защо не ти понесе Отмъстителната лейди!?! Thinking
Не знам.  Rolling Eyes Има нещо... агресивно, което не ми звучи женствено за моето обоняние.
Нещо горчиво, вероятно е пачулито, което в тази точно форма и в тази комбинация не ми понася.
Обааачеее Citizen Queen... ... 
Направо съм на старта да натисна бутона и събирам остатъци от здрав разум, но едва ли ще намеря такива след малко. Crazy

# 669
  • Sofia
Тази градска кралица при мен е много срамежлива. Може би червения ауд и отмъстителната я задушиха, та усетих само нещо сапунено чистичко едва доловимо.  Rolling Eyes

# 670
  • Там, където ме обичат
Момичета, може ли да споделите мнения за Chamade Guerlaine , пирамидката ме изкушава, при това много.  Траен ли е и дали прави шлейф или е прибран. Иска ми се да си го поръчам, но реших преди това да се допитам в темата.
Благодаря предварително.

# 671

Loukhoum Parfum du Soir Keiko Mecheri, прилича наистина много на Sweet Oriental Dream Montale, но е по-слаб по-опростен, не толкова плътен и силен. Пробвах го хубаво на чисто и приликата е поразителна, направо са си близнаци, но Монтала печели всички точки в плюс.
Откога и го разправям това на Зимна, ама не ми вярва на мен  Wink
Добре де,защо тогава пирамидата на Локума е по-богата от тази на Монтал-ския ориенталски сън?Ето:
http://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Sweet-Oriental-Dream-3768.html
И ето:
http://www.fragrantica.com/perfume/Keiko-Mecheri/Loukhoum-Parfum … du-Soir-8956.html
Ти още ли вярваш на посочените пирамиди? Whistling
Смяташ ли, че Монтала има само три съставки, а Елиън? Laughing

# 672
Бижу, хареса ми и Ла Перла-та, обаче Мисони-то ми взе акълЯ Laughing

До момента май няма слабо парфюмни изпълнение на Ла Перла Thinking

# 673
Тази градска кралица при мен е много срамежлива. Може би червения ауд и отмъстителната я задушиха, та усетих само нещо сапунено чистичко едва доловимо.  Rolling Eyes
От Червения ауд в момента ми е останала само ванилия на кожата, а съм го пробвала преди 3,5 часа. Отмъстителната се смеси с La Perla-та, но Лейдито снощи издържа такъв тест, че не е истина! В петък също издържа от 14,30 до късно вечерта(разбирай след 23 часа)! Heart Eyes Съмнения в качествата и нямам, имам в здравия си разум! Laughing

До момента май няма слабо парфюмни изпълнение на Ла Перла Thinking
Освен тази, познавам шоколадовата, която е ужасна за мен. Пък това Мисони от което си се възрадвала толкоз, дори не мога да си го представя като аромат. Ма има шоколад... а това не е добре. Confused

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 18:37 от Бижy

# 674
Eличка, що ми го подари това рол-че на Бразилската мечта??? Ма ко ме направихте вие, аз от месеци не съм харесвала толкова ухания на куп ooooh! Joy
Странен е, обаче е много мой тип, по дяволите. Близо до кожата, кокос, тиаре и нещо сочно..Оххх Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт