Юлче чака Слънчо да го сгрей, весело му маха за "Здравей!"

• 25 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Пепка,аз по принцип имам проблеми с хормоните,като някои от тях по принцип следя всеки месец,но след раждането ендокриноложката ми каза,че до 1 година след раждането по принцип не се връщат в норма и дори да се изследват или пият хормони няма смисъл.
Конкретно твоя проблем не мога да коментирам,но моя цикъл също се промени.
Ако имаш възможност консултирай се и с ендокринолог или АГ-ендокринолог.

# 331
големи драми ,цял ден чета тука все има нещо интересно за четене Mr. Green
разни хора разни идеали Peace
майка ми кърмила големия ми брат до 1,6 г.като я видел ходел да я дърпа и и викал дай цици Joy
искам да ви питам аз тука така както сме се събрали..някои има ли проблеми с хормоните след раждането?

тъй както гледам, доста хора тук имат проблеми с хормоните хехехехеех
 rotfImbo

# 332

правя на малката сирена каша пробвали ли сте ?много я харесва Simple Smile

жани хич не я хареса - ако не я смесвам с плодово пюре, не ще да я яде  Close
ти какво слагаш вътре?

# 333
Нашият обожава сирената попарка - правя я със бебешки сухари /едни турски Чичибебе, има ги в Карфур, Пикадили/ , слагам малко масло и сирене Роса. Става супер вкусно, да си оближеш пръстите  newsm22

# 334
Здравейте мамета Simple Smile,Моля даийте ми идеи за следобедна закуска тези плодови пюрета ни умиват корем4ето само и все на устата и ,,па-па,, но не съм въвела глутен и кисело мляко,а суров плод не близваме

# 335
Добро утро!!!

Абе хора,вие добре ли сте? CrazyЛагери,групи,отбори.....конспирации,"циФки".....Що си мислех,че форума е за разтоварване и запълване на свободното време.Я погледнете последните 30 страници-постовае от 5 човека се въртят един през друг и леят ругатни.Бляк Sick
Интересна бебешка тема,нЕма що ooooh!
Кои са ваШте и наШте,не знам.Всеки пише кой ,когато му е кеф и има време.Само дето някой взеха да живеят само във форума.Кога ви остава време за децата бре Thinking

Зеленчуци кисна с кората,варя също с нея.После беля и пасирам. Peace

Педи каза,че вече има Пентаксим.Има ли още изостанали като нас с ваксините?

# 336
тъй както гледам, доста хора тук имат проблеми с хормоните хехехехеех
 rotfImbo
  Хе-хе....Не знам за хормоните....
   Но снощи заключх други парадоксални неща.

Този,който напоследък се включва във форума с цел да "уличи" някой в лошотията,всъщност сам от лошотията и се храни.По друг начин не си обяснявам в края на деня пълен със спорове,кавги и лични нападки да заключиш доволно,че днес си изкарал ползотворно.
   Този,който смята ,че дава акъл на загубили такъв,и мисли че е приятел на всички,всъщност се намира в голяма заблуда и на практика в един ден ще се окаже ничий приятел.
   На-много говорят за толерантност най-нетолерантните.Критикуващите обвиняват в критика.Най-грубите се оказват най-засягащи се.
   Най-знаещите (уж) всъщност знаят много малко(имам предвид най-вече себе си  Mr. Green ).....
   И т.н.,и т.п..

Обширно поле сме за психоанализа.  Joy Joy Joy
    Ади,  Hug

Хайде добро утро и хубав ден на всички!  Grinning Party
    Дано намерите интересни теми за обсъждане днес.  Peace
    И да не ме обвините в края на деня,че не съм се включвала(ако не се включа).  Naughty Имам си деца (едно от което е за десет) и форумът не ми е работно място.   Wink  Laughing

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 09:34 от Селма

# 337
Обширно поле сме за психоанализа.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

***Ади***, на Филип му сложиха последния Пентаксим миналия четвъртък, дори не съм разбрала че няма. Т.е сестрата измърмори нещо, че ще го вземат от някъде, пък после ще го компенсират. Хепатитната ще ни я слагат в края на април.

Евита, ще пробвам цвеклото и с фолио. Hug Толкова го обичам, а според мъжа ми имало вкус на пръст. Rolling Eyes

Новото при нас е, че вече и тримата сме хремави и днес вече ще трябва да ги заведа на лекар. Confused

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 09:42 от AndyB

# 338
Селма,благодаря за пожеланието за хубав ден.  bouquet
Тук обаче е мъгливо,студено и вали.И като прибавя това,че пак(отново) не сме спали цяла нощ CrazyНезнам какво го мъчи това дете,но се събужда с рев и остава буден по 3-4 часа нощем.Ако е легнал пищи,ако го взема си гука и смее все едно нощо няма. newsm78
На нас всички ваксини са ни сложени.Предстои ни този месец манту Sickзащото няма белег.
Аз да попитам някой ходил ли е на мамограф след раждането.Аз имах доста неуспешно кърмене(за което аз съм си виновна),но от извесно време нещо странно ме болят гърдите.Не напипвам бучки,но е необичайно.

# 339
karinnna- на мамолог се ходи поне два месеца след като си спряла да кърмиш . Не се притесняваи  Peace  за болката в гърдите ,но пък е желателно да ходим на мамолог поне един път годишно . Това всички го знаем ама ...
Аз отидох под пара преди няколко седмици ,и  ако не сте гледали филма - да те прегледат за 60 секунди то аз участвах....е вярвам че док е спец и за толкова време ще разбере има ли проблем или  тцък 

Още  нещо щях да споделя  но  излизам за се заредя  със витаминЕ и .. Heart Eyes

п.п  Mr. Green за следобедназакуска  аз давам каши-маши -кисел, и аз се чуда за разнообразие  какво и що ..даваите идеи  Peace

# 340
  • София
evita72, къде ги ловиш тез витаминЕ, че при нас най-много хрема да фанеш Laughing

Педи каза,че вече има Пентаксим.Има ли още изостанали като нас с ваксините?

Ние сме изостанали, но сега пък чакаме да минат 30 дни след Синфлорикса... дано не свърши пак, че ще минат 3 месеца от паследния прием на Пентаксима. Д-ра каза да не се притеснявам, но не разбрах защото е сигурен, че ще намери или защото не е толкова страшно, че ще минат 3 месеца.. newsm78 От РИОКОЗ казаха, че след края на месеца могат да действат, та май докторите верно на заем го взимат Laughing
Andy, дано ви мине бързо. На мънинкото дано да е само от зъби.
sandra78, а към плода ако сложиш малко каша дали ще мине номера?

# 341
  • София
Хелисън,аз също съм на мнение, че не трябва да се кърми повече от 6 месеца. Никой не може да ме убеди в противното, не че е противопоказно и по-дълго да продължи процеса, но детето се пристрастява и после има драма с отбиването. При нас слава богу, Божидар се отби сам като направи кърмаческа стачка, абе с две думи кърменето като стане идея фикс на някои майки, хич вече не граничи със здравия разум.
Не съм съгласна с това мнение. Кърмих Маги до годинка и половина, не се беше пристрастила и съвсем естествено и постепенно се отби накрая. Според мен е най-добре поне до годинката да се кърми. Снаха ми кърми нейния син до към две години и половина, също много безболезнено се отби племенникът ми самичък. Имам и много други приятелки и познати, които са кърмили децата си до по-късно, не е имало пристрастяване при нито едно от бебетата им.
Това мнение, а също и че ако захраниш малко по-късно бебето ще е злоядо, че кърмачетата приемат по-трудно захранването и други подобни са ми много странни.

# 342
Здравейте мамета Simple Smile,Моля даийте ми идеи за следобедна закуска тези плодови пюрета ни умиват корем4ето само и все на устата и ,,па-па,, но не съм въвела глутен и кисело мляко,а суров плод не близваме

За закуска давам сирена попара, каши-различни видове, грис, любимото му е един банан с половин авокадо.....обожава тази закуска Simple Smile

# 343
  • гр.София
Добро утро на всички  Grinning
Добре сте се вихрили , ама щом ви влече  Joy
Аз от работа нямам време за нищо , ние още се кърмим но определено взе да ми писва хем е само сутрин,вечер и един път нощес  Mr. Green сутринта цока преди да изляза за работа , направих сандвичи на батко и , като го видя  че яде веднага почна да вика за да и дам , е какво да ви кажа хапан си детето 1/4 от филийката с кашаквал ,много и се усладиха , а снощи ме побърка нали седи с нас на масата от всичко иска  Joy голяма ми е пощеливка  всичко си хапва каквото и дам  Wink
от другия месец съм я зписала на кухня , дано и хареса , че едвам смогвам да готвя за всеки  Crazy
Аз Вит.Д изобщо не съм давала , всеки път питам док. как е фонтанелата и тя казва че е ОК .
Аз като и готвя нищо не кисна , но пък всички продукти са на мамйка ми от градината  Peace

# 344
Маритке, и Борко започна като твоя Але да диша "астматично". Първият път го направи докато се хранехме и меко казано ми изкара акъла. Големи са артисти.

Хели, как е Косьо. Хапва ли си добре вече? Да го нацелуваш по бузаните малкият хитрушко Simple Smile

Гледам някой потребителки пак сън не са спали, за да мислят каква интрижка да скалъпят за деня. Пък верните кучета веднага са минали и са завъртели главите. Сега внимавайте до вечерта какви ще ги надробите, че "пчелата майка" трябва да мине и да потупа по рамото добрите деца, пък за лошите отново има мъдър цитат  Mr. Green

Айде лек ден и от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт