Юлче чака Слънчо да го сгрей, весело му маха за "Здравей!"

• 25 006
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Аз на Ази писах, ама айде кат' се натисна, чувствай се поздравена с тия два линка  Laughing

# 376
  Добра вечер!  Joy Joy Joy

Да ви питам...Има ли друго бебе,дето да се задържа изправено на крака без да се е хванало за нещо?
  Всъщност,май искам да се похваля ,че Юлия вече го направи 2-3  пъти... Blush  Laughing

Ивалина,бебока е страшен сладур!Май такива прически са на мода сега сред тинейджърите.  Party

Данито,не знам какъв ти е телефона(модела),но моят син така играейки изяде емблемата на една стара Моторола. После го тъпчех с картофено пюре и я дебнех,сещаш се къде.  Crazy Laughing

spanish fan,тъкмо се канех да питам,дали слагате краве масло в маджите на бебоците.
  Аз слагам основно зехтин,но някой път не ми допада аромата му,особено в плодова каша или подобно......

Azzzy ,не знаех това за млякото.  Rolling Eyes Благодаря че сподели.  Simple Smile

# 377
Ами аз от самото начало се доверявам на педиатърката,все пак не е от вчера такава,пихме вода със захар,разтриваме се след баня със зехтин,захраних първо със сокчета,въведох първо жълтък преди месото, сега въведох кисело мляко,чат пат   давам капки деавит и така. А за обработката на млякото да е по-нискомаслено  не знам как става и ако може, сподели ! .

Тук са се събрали все учени хора  Simple Smile

Аз всъщност съвсем добронамерено си постнах мнението. Но не се учудвам, че се отвръща с ирония. Явно юлската дружина е най-комплексарската във форума.

# 378

Аз от няколко дни за следобедна закуска й пасирам 2 банана с 2-3 ягоди + лъжица АМ + малко H2O, е, няма такова плющене  Mr. Green

Tyra, на ягодите махаш ли семките?
И аз се чудех скоро дали вече да не дам ягодки - аз ги обожавам  Peace

Селме, на моя телефон каквото и да му се случи няма да ме е яд. Няма нищо за ядене по него, само една катеричка съм закачила, с която той обожава да си играе  spam2

# 379
Проблема с оченцето не е запушен сълзен канал,излисаха ни капки,но то беше малка лудница и за много неща не успях да питам.
ГЛУТЕН ме съветва след годинката чак.
Иначе сме пораснали 3 см 73см и 9.400 кг.
Моя проблем с виенето на свят не е изяснен,видях се днес с ЛЛ и ще ходя на нови изследвания в друга лаборатория,на ендокринолог,очен и невролог #Crazy

# 380
  Дани,то и на мен не ме беше яд за телефона,само дето се притеснявах за хранителния тракт на детето.  Rolling Eyes
   Добре,че няма нищо за ядене по твоя.  Simple Smile

sesiliqqq,дано по-скоро се изясни причината и се реши твоят проблем.  Praynig Hug
  Браво на бебчето!Много хубави мерки!  Grinning

# 381
  • София
Ехаа, какви страсти са се вихрили пак. Аз чела, недочела реших да не се съглася с едно мнение, а пък чак сега виждам че цял ден това се обсъждало!
Пропуснах да кажа, че на срещата си прекарах много приятно и се надявам да се видим скоро пак  Hug
Извинявам се на всички, че толкова време прекарах в разправии по телефона, но много ме ядосаха майка ми и свекървата тогава!
За който не е разбрал ще споделя накратко. Изпратих Маги за първи път сама при бабите в Петрич. В петък майка ми спомена, че свекървата на другия ден щяла да я води при дядо и (който почина миналата година)Категорично и аз, и Ники забранихме, а майка ми пое ангажимент да не я пусне.
След това случайно научих от трето лице, че въпреки това са я завели #Cussing out И разправиите бяха по този повод. Още ме е яд че не уважиха мнението ни, при следващ подобен случай съм се заканила да не я пускам при тях повече!
Лека вечер на всички! Аз ще трябва да поработя тази вечер, дано Петър е по-спокоен!

# 382
Докато се рових из форумите за бебетата попаднах на този интересен пост, изглежда че има проблемни партиди АМ на Milumil Aptamil, Aptamil Comforт, които се изтеглят от пазарите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573678.msg18272326#msg18272326

# 383
Абе хора вашите бебоци в колко часа си лягат вечер??? newsm78

# 384

ей току що я сложих да спи за втори път  Laughing
за първи път се пробвах преди половин час, но я чувам, че реве, и отивам в стаята и гледам тя се измъкнала от спалния чувал, станала наш'та права, хванала се за кошарата и реве  Joy
пък аз я чакам да заспи  hahaha

# 385
  • Бургас
Различно е,но откакто проби зъбчето си ляга към 22ч,събужда се в 2ч за сукане,после в 5 или 6ч.
На мен това за киселото мляко ми беше много полезно,направих си изводите.
Katche,кофти си е това,разбирам те напълно,но аз съм толкова свикнала вече,все ми се отменя някое решение,но пък не мога да ги лиша децата,толкова обичат при баба.
sesiliqqq,това за очето май си е добра новина,а за глутена каза ли нещо повече ,защо толкова късно или само си ти даде съвет.
Скарли,ще се следи това инфо,че аз точно Аптамил смятах да взимам,другия месец.

# 386
  • в Кошера
Tyra, на ягодите махаш ли семките?
И аз се чудех скоро дали вече да не дам ягодки - аз ги обожавам  Peace

Да, махам горната част. Но одеве баща й й даде една цяла ягодка и докато се усетя тя си я излапка. Да видим сега дали или  Mr. Green

Мноооого късно, едва преди 20-30 минути умората я надви  Mr. Green

Аз на Ази писах, ама айде кат' се натисна, чувствай се поздравена с тия два линка  Laughing

"Видяла жабата, че подковават коня и тя си вдигнала крака"  hahaha Joy

# 387
  • София
Ади,
ако сутринта имаш пропуснато повикване от непознат номер - да знаеш, че моето дете те е търсило.
Първа си ми в списъка и ако получаваш странни повиквания по никое време - Виктор те търси  Joy
А може и да е търсил Ал знам ли  newsm78

май не трябва да му давам да си играе с телефона ми  Thinking
И при мен е така, Маги многократно е набирала Ади Joy А Петър още не е успял да достигне телефона, но и от него сигурно ще има скоро включване Wink

# 388
Добро утро!

Katche, то за теб сигурно вече е почти обяд. Hug И аз те видях, че беше ядосана на срещата, но така е при бабите...за щастие нашите са тук и са "под контрол". Wink

Вчера ме сюрпризираха, че баткото е с варицела...аз го заведох за сополи и докато чакам забелязах една пъпка на лицето му, намерихме още една при прегледа и до вечерта се появиха още 5. Wink Сега се надявам и Филип да се опъпчи, така че да минат и двамата на куп. Wink

За спането - заспива към 19-19.30 ч, но за сметка на това се буди в 6 ч. Wink

И да завърша с една много мъдра поговорка: "Кучетата си лаят, керванът си върви....!" Wink

Слънчев и усмихнат ден!   bouquet

# 389
  Добро утро!  Grinning

Katche,много е грозно наистина,когато не се зачита мнението на майката.
  Ние(майките) сме отговорни пред Господа за формирането на нашите деца и е безотговорно,някой да върви срещу решенията ни.  Peace Hug

AndyB, Joy Hug Да живеят веселите хора!  Party
  Дано варицелата ви мине по-леко. Praynig

SvetlaV,при нас е различно всяка вечер,но с тенденция към по-късното заспиване все пак....
  Снощи заспа към 23 и нещо.....
  Твоето бебче в колко си ляга?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт