Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 308
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
аз съм от пловдив и живея с баба тя ме е отгледала и възпитала   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet имах и дядо но той почина преди 6 месеца и още ни е много тежко те двамата ме направиха това което съм днес за което съм им благодарна от цялата си душа
  love001  love001

# 151
 Hug Hug Hug Hug В тази тема съм много щастлива бях и при мечтателите но не ми хареса някой бяха мили ама някои бая ме нагрубяваха няма да коментирам имена за това се отказах и от темата и от филма

# 152
Hug Hug Hug Hug В тази тема съм много щастлива бях и при мечтателите но не ми хареса някой бяха мили ама някои бая ме нагрубяваха няма да коментирам имена за това се отказах и от темата и от филма
Тука всички са много готини  Hug Hug

До утре

# 153
И на мен ми се доспа баба ми дава зор да ставам хайде лека и от мен утре в 20:00 съм тука няма къде да бягам  Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
  • Варна
И от мен лека  Hug Hug Hug
Утре почва някакъв сериал по atv и дано се запази рейтинга  Praynig Praynig Praynig

# 155
  • Варна
Момичета, пиша субтитри, а никой не ги одобрява newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 156
Добро утро!

# 157
Адбро утро ! Simple Smile    newsm44 newsm44 newsm44 най-после петък . Супер !  Simple Smile  Хубав ден. До довечера Фемирки  Hug

# 158
  • Варна
Добро утро  Hug Hug Hug

# 159
  • Варна
Момичета, пиша субтитри, а никой не ги одобрява newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Ми аз ти писах че няма да ги одобря  Rolling Eyes Това са преводи на Еми и не са всичко а само най важното и освен това ако  ги одобря ще ме направят на нищо в бокса  Laughing Те искат всичко да им е преведено и идеално  #Crazy
Надявам се не се сърдиш  Rolling Eyes

# 160
Добро утро!  Hug Hug Hug Малко поизлъгах, че ще намина вечерта. За да се реванширам ви нося любимата ми френска закуска. По принцип не закусвам, но за вас ще направя изключение   bouquet

# 161
  • Варна
Добро утро!  Hug Hug Hug Малко поизлъгах, че ще намина вечерта. За да се реванширам ви нося любимата ми френска закуска. По принцип не закусвам, но за вас ще направя изключение   bouquet

bouquet  bouquet  bouquet

# 162
  • Варна
Е какво мислите ще одържи ли рейтинга след новия сериал дето почва тази вечер  newsm78

# 163
# 164

Общи условия

Активация на акаунт