Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 053
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Ханде и Емир.

Емир:Аз снощи ти бях приготвил стаята за гости.Ти не спа ли там?
Ханде:По едно време стана много топло.Дойдох в стаята ти,за да облека нещо.Там беше ризата ти и я облякох.Бях пияна и съм заспала.
Емир:Да не беше отворила вратата в онова състояние.
Ханде:Не бях предположила,че ще дойде Гюндже.Дано не си е помислила нещо грешно.Емир,ти остави това.Какво ще стане сега?Напразно ли беше всичко?Невинен ли беше Корай?Напразно ли направих всичко това?
Емир:Кое?Кое си направила напразно?
Ханде:Не трябваше да ти казвам веднага,щом видях списанието.Да бях отишла при Корай.Да бях говорила.Може би нямаше да стане така.Ти беше готов,за да им повярваш.Аз обърках всичко.
Емир:Ти нямаш никаква вина.Аз провалих всичко.
Ханде:Сега какво ще стане?
Емир:Погледа на Фериха!Как не и повярвах?
Ханде:Разбира се,че ти ще мислиш за Фериха.Защото само аз трябва да мисля за Корай,нали?
Емир:Какво ще правя?Сега как ще оправя всичко?
Ханде:Емир,това ще го оправим заедно.Аз винаги съм до теб.
Емир:Ханде,имам нужда да остана сам.Наистина имам нужда да остана сам.
Ханде:Добре!Ти си знаеш.Звъннни ми,когато искаш да говориш.

# 691
Емир и Юнал в клуба.

Юнал:Много бързаш!
Емир:Ела да почерпя и теб.
Юнал:Не прилича на удоволственно питие.
Емир:Какво стана?Разтревожи ли се?
Юнал:Емир,не ми харесваш така.
Емир:Доскуча ти от приятелките и дойде да се занимаваш с мен ли татко?
Юнал:Джан,вече не му давай да пие,добре ли?
Джан:Добре.

# 692
Ханде пред вратата на Корай.

Ханде:Корай,отвори вратата.Знам,че си вътре.Виж,звъни ти и телефона.Знам,че си вътре.Отвори вратата Корай.Защо не разказа за Гюндже?Защо не сподели с мен?Ако беше разказал,нямаше да правя тези неща.Моля те Корай,отвори.Корай,когато теб те няма,аз съм много сама.Като те няма,много се ядосвам.Много лоши неща правя.Когато си до мен ме спираш.Спираш ме!Моля те Корай,отвори.Моля те!Корай,отвори вратата и да вляза.Искам да съм до теб.Моля те,бъди до мен.Имам нужда от теб.Моля те,отвори.Моля те!Имам нужда от теб.

# 693
Емир и Юнал,когато Юнал дава на Емир ключовете за новата му кола.

Юнал:Емир,няма да ползваш онова,а това.
Емир:Как?
Юнал:Това е твое!Когато жените са в депресия си боядисват косите и приключва.А на нас това ще ходи,нали?
Емир:Това показва,че се тревожиш за мен,така ли?
Юнал:Това означава,че не искам да те виждам както вчера.Забавлявай се!
Емир:Да беше толкова лесно татко!

# 694
Защо пак не ми излизат писанията, като снощи!

# 695
Най-накрая. Смях се много когато Фериха и майка й тичаха с дрехите на Джансу, а Ръза се молоше, както винаги не е вчас. Сърцето ми се сви, когато пуснаха песента в колата на Емир сякаш той и говореше, но не разбирам защо толкова се срамува от нея, а Фериха как го гледаше но уви.

# 696
Фериха и Гюндже в кафенето на училището.

Фериха:Добро утро!
Гюндже:Добро утро!Искаш ли?
Фериха:Не,благодаря.
Гюндже:Безсънна нощ ли беше?
Фериха:Мхм!
Гюндже:Заради Емир ли?
Фериха:Гюндже,моля те да не говорим по тази тема.
Гюндже:Фериха,аз...вчера...Забрави Фериха.
Фериха:Кое?
Гюндже:Емир!
Фериха:Не мога.Няма да мога.Като е така.
Гюндже:Като си влюбена ли?

# 697
Ханде и Емир в училище.

Ханде:Емир!Какво направи?Говори ли с Фериха?Извини ли се?Добре,и аз съм много зле.Емир,загубих Корай.Колкото теб и аз не знам какво ще правя.
Емир:Ханде,не искам да говоря.
Ханде:Как така не искаш да говориш?Ако не си говорим,с кого ще говорим?
Емир:Ти изгуби само Корай.Аз и брат си,и....
Ханде:И?
Емир:И любовта си загубих!

# 698
А какво си казваха наум Емир и Фериха, когато я бутнаха на стълбите и той я хвана, предварително благодаря!

# 699
А какво си казваха наум Емир и Фериха, когато я бутнаха на стълбите и той я хвана, предварително благодаря!
Емир:Много те нараних.
Фериха:Какво ще правим ние Емир?
Емир:Да не беше станало така.
Фериха:Как ще го направим?
Емир:Да можеше всичко да е както преди.
Фериха:Само да можех да говоря.

# 700
  • Варна
Еми имам едно предложение, ако искаш естественно...ти превеждай всичко тук, а ние ще правим субтитрите....направих на няколко части , но те не са пълни и не могат да се одобрят....може по бавно да ни го превеждаш(повече време), но така цялата серия ще бъде преведена и със субтитри...

# 701
Еми, благодаря   Hug Hug Hug

# 702
Емир пред къщата на Корай.

Емир:Корай!Да говорим ли малко?
Корай:Какво има?
Емир:Защо не каза нищо?Защо не каза,че не сте били сами?
Корай:Пита ли?Остави ли ме да се изкажа?Кой съм аз?Какъв съм ти аз?Ти какво знаеш свързано с мен?Изобщо ли не ме познаваше?Толкова години бе,след толкова години бе.Браво на теб!
Емир:Аз се карах с това,което видях Корай,забеляза ли?Не повярвах,но като видях списанието и не можах да се сдържа.Полудях!
Корай:Ти ни завърши.Развали всичко.
Емир:Корай,не ми каза нищо.Не ми каза нищо.
Корай:И Фериха,и аз обещахме на Гюндже.Аз бях с Гюндже.Момичето забременя,а аз не знаех какво да правя.Гюндже ни накара да и обещаем.Каза да не казваме на никого,разбра ли?
Емир:Какво направих аз?Какво направих?
Корай:Ти ли каза на Ханде.
Емир:Знае!Ти говори ли?
Корай:Не!Знаеш,че с нея работата е друга.Без това като в работата се намесят чувствата,става друго.Извини ли се от Фериха?
Емир:Не!Това е много различно Корай.Множо тежко и говорих.Не знам как ще ми прости.Не знам как ще го оправя.Всичко развалих аз.Сложих край на всичко.Не остана нищо,нищо.
Корай:Добре!Хайде,махай се от колата ми.

# 703
emit0y Много се радвам,че ни превеждаш! Едно голямо БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet  Hug

# 704
Еми много ти благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт