Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 118
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Сис, хареса ли ти тази песен- текста е супер

http://vbox7.com/play:1c93f210

а къде е Снежка newsm78
Страхотна е! Бях пуснала веднъж две клипчета с Емир и Фери на тази песен.

А за Снежка не знам.  newsm78 Ще се появи до обяд, няма начин, а и трябва да си получи наградата. Mr. Green

# 631
# 632
Добро утро Фемирки Хубав уикенд  Hug Hug

# 633
  • в очите на дъщеря си
оставям ви, по някое време пак ще се  вясна

ако много пишете предложението ми за анкета е :

Ще реши ли Ръза за омъжи Фериха за Халил ( мънкача с мустак)?

а/ да

б/не

в/ не се знае

г / да , но на по късен етап от серияла

д/ друго /споделете в темата/

# 634
Тоз Фетел нещо голяма енерция набрал от миналия сезон. Само едно нещо не мога да приема. Всеки сезон какво менкане на пилоти става между отборите само.  Thinking Маса ми е симпатичен, обаче тоз Алонсо ме дразни още като беше в Рено. И сега хем за Ферари, хем не го харесвам.  hahaha Много съм претенциозна.

# 635
  • в очите на дъщеря си
Тоз Фетел нещо голяма енерция набрал от миналия сезон. Само едно нещо не мога да приема. Всеки сезон какво менкане на пилоти става между отборите само.  Thinking Маса ми е симпатичен, обаче тоз Алонсо ме дразни още като беше в Рено. И сега хем за Ферари, хем не го харесвам.  hahaha Много съм претенциозна.

и мен ме дразни Алонсо

# 636

и мен ме дразни Алонсо
Не знам сега как я кара, ама преди беше като някой надут фукльо. И като се бях настроила отрицателно, вече всичко ме дразнеше в него.

Ти тръгвай, да не те бавя  Stop то ние няма какво да си говорим, все на едно мнение.  Crossing Arms hahaha

# 637
  • в очите на дъщеря си

и мен ме дразни Алонсо
Не знам сега как я кара, ама преди беше като някой надут фукльо. И като се бях настроила отрицателно, вече всичко ме дразнеше в него.

сега пък ме гони hahaha

Ти тръгвай, да не те бавя  Stop то ние няма какво да си говорим, все на едно мнение.  Crossing Arms hahaha

# 638
Какви са тези разточени отговори от теб, душко  hahaha hahaha hahaha Скрила си го да не го видя.

# 639
  • Варна
Добре а този момент имаше ли го че не го видях  newsm78

не това е било за заблуда
Може да е от следващия епизод  Thinking
Емир и Фери се скарват и той пак отива да пие и Корай отива там
Ако стане голям скандал с Реза Може Мехмет да отиде да търси Корай и ето ти срещата  #Crazy #Crazy #Crazy
Майтапа ще е ако Реза  Реза реши да жени Фери за Корай  hahaha

# 640
  • Варна
Забравих  Blush Добро утро  Hug Hug Hug

# 641
Добро утро Фемирки

# 642
Добро да е!  Hug Вили ти оправи ли се  newsm78 Аз снощи съм пропуснала момента, че не ти е добре.

Малко като професионално изкривяване  Mr. Green Не мога да не питам.

# 643

Снимката по скоро е зад кадър,или фотосесия, с тези дрехи Е и К бяха този еп в клуба.
Риза наистина м да искада ожени Ф, и ще и спре уч-щето. Корай ще ги сдобри Е и Ф. Той като чуе защо тя е напуснала дома на Е. Веднага ще разбере че е мръсен план на Х. Евала на Корай беше железен с Х тоя еп и не и прости. Тя натрупа мн негативни точки пред него. И с тази изцепка с ризата надявам се той съвсем да се отдалечи от нея. М би и Лара ще има пръст в сдобряването на Е и Ф. Пък дали ще е др еп ще видим.
На Тина анкетата ми харесва

# 644

Добро да е!  Hug Вили ти оправи ли се  newsm78 Аз снощи съм пропуснала момента, че не ти е добре.

Малко като професионално изкривяване  Mr. Green Не мога да не питам.

Благодаря Сиси оправих се  много ме заболя главата и си легнах . А и серията беше леко скучна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт