Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 12"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 22 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Лара какви хубави дрехи даде на Фери  Flutter Имаше една червена рокля много ми хареса  Wink

# 646
Малко сутрешни новини   Wink че аз пак най-ранобудна.  Mr. Green

Днес ще се проведе инициативата "Часът на Земята".

Започнал през 2007 г. като кампания, приканваща жителите на Сидни да угасят осветлението за един час, "Часът на Земята" се разрасна и стана една от най-сериозните световни инициативи, която обединява хората за реални стъпки срещу промените в климата. Миналата година в инициативата участваха 126 държави и близо 1,3 милиарда души в повече от 4 хиляди градове в света.Днес в градинката на Народния театър "Иван Вазов" в столицата осветлението ще бъде загасено за периода от 20:30 до 21:30 ч.

# 647
Сиси ама ти верно ли ще влизаш по рядко в темата  ,защото трябва да се готвиш за изпити?
Много лошо аз така свикнах с тебе  Sad

Лара какви хубави дрехи даде на Фери  Flutter Имаше една червена рокля много ми хареса  Wink
Здравей Хриси и аз много се изкефих на постъпката на Лара сега Ферито ще ги заслепи с хубави тоалети,кога ли ще има повод да облече червената рокля  newsm78 дано е скоро ,при сдобряването  Mr. Green

А за какво точно се скараха Зехра и Джансу  newsm78

# 648
Лара какви хубави дрехи даде на Фери  Flutter Имаше една червена рокля много ми хареса  Wink
М да е за партито ЗА РД НА ЕМИР  за к' споменха мин еп. Само да не чакаме до тогава да се сдобрят.
И са чистак нови специално за нея мн ме зарадва Лара.

# 649
Благодаря Сиси оправих се  много ме заболя главата и си легнах . А и серията беше леко скучна  Mr. Green
Радвам се  Hug Вярно си беше скука, особено прекалиха с пиянските истории на Емир.

Сиси ама ти верно ли ще влизаш по рядко в темата  ,защото трябва да се готвиш за изпити?
Много лошо аз така свикнах с тебе  Sad

Ммда, ще се наложи  Confused

Още месец ще ми се порадвате  Grinning

# 650
  • Варна
Много й отива на Хазал червено дано скоро я облече  Heart Eyes

# 651
Направи ми впечатление че Емито я няма никаква newsm78 ,да не е много заето с уроци   newsm78 ,обикновенно в петък вечер е била с нас  Rolling Eyes

# 652
Направи ми впечатление че Емито я няма никаква newsm78 ,да не е много заето с уроци   newsm78 ,обикновенно в петък вечер е била с нас  Rolling Eyes
А появи се, нали пусна песента. Тя обикновено идва събота. Нали не гледа по нета като нас.

# 653
Добро утро.
Съжалявам, че вчера не успях да дойда да гледаме филма заедно.
Ще се примиря с наградата, какво да се прави. Laughing
Обаждам се само и отивам да поизчистя из къщи и съм на линия.
После ще има и да чета. Много сте писали пак.
Доскоро!

# 654
Офф Вили, много ме натъжи   newsm78 Не знам как ще се разделяме  Confused Като Славенка ще идвам и заминавам  ooooh!

Снежка  Hug

# 655
Направи ми впечатление че Емито я няма никаква newsm78 ,да не е много заето с уроци   newsm78 ,обикновенно в петък вечер е била с нас  Rolling Eyes
А появи се, нали пусна песента. Тя обикновено идва събота. Нали не гледа по нета като нас.
Мале  ooooh! смятай колко съм била добре снощи  Joy Joy
Трябва да взема да ви изчета от снощи  Mr. Green

Снежка   Hug Hug Hug

Офф Вили, много ме натъжи   newsm78 Не знам как ще се разделяме  Confused
  action032  remybussi

# 656
  • Сливен
А за какво точно се скараха Зехра и Джансу  newsm78
аз до колкото разбрах Джансу започна да говори неща против Фериха как и дала дрехи как са стана ли резил пред блока с полицията изкара всичките кирливи ризи на семейството и Зехра не можа да я изтрае и каза че жалко за нея и че много бързо забрави какво направиха за нея.

После фериха като занесе дрехите и каза че я съжалява и върна всичко което и е дала и че остава сама,но е благодарна на Саней и бащата на Джансу

# 657

Офф Вили, много ме натъжи   newsm78 Не знам как ще се разделяме  Confused
action032 remybussi
Е поне още три серии ще си ги изгледаме заедно.  Rolling Eyes После трябва да си спретнем някое купонче за изпращане. Mr. Green

# 658

Офф Вили, много ме натъжи   newsm78 Не знам как ще се разделяме  Confused
action032 remybussi
Е поне още три серии ще си ги изгледаме заедно.  Rolling Eyes После трябва да си спретнем някое купонче за изпращане. Mr. Green
Ще си спретнем  Rolling Eyes
Миме благодаря за разяснението  Hug
Оставам ви за малко,че съм на работа  Mr. Green и трябва да свърша някой неща   typeuu

# 659
Като казах купонче, Вили специално за теб имам нещо  Listen
Нали каза, че ти липсва Варна, с това да си припомниш лятото. Сега намерих някаква нова версия ремикс, много готин, но щом си на работа, когато се освободиш си пусни.  Stop

Оставям ви. До по-късно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт