НОЕМВРИйчето е палаво дете, но пък нека здраво да расте - 17

• 34 507
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро!  Simple Smile

Кло, мерси за кафенцето!!!
Аз още вчера през деня видях, че е сменено заглавието. Щях да пиша, но се отплеснах нещо.

Време не остана, стягайте куфарите!!!

Хубав ден!

# 496
Добро ви утро  Hug
Ние сложихме ваксината онзи ден и вчера бяхме дни кисели и с малко температура, ама дне с да чукам на дърво май сме си добре Simple Smile
Вес как се казва кремчето на др.Тайс, че и ние имаме едни пъпчици по лицето и по ръцете, ама такива от суха кожа?
Айде лек ви ден  Hug

# 497
Здравейте.
Не съм минавала скоро, но имам извинителна причина.
Мони е лепнала ужасен вирус - температура, повръщане и разтройство  ooooh!
И както винаги не приема никакви лекарства. Температурата за сега е овладяна, но останалите екстри са на лице. Каквото и лекарство да й дам на мига се повръща. Ако имате идея, помагайте да се справя. Опитах да смесвам с вода, мляко, сок... няма ефект. За спринцовките и дума да не става. Яде само бисквити и солети.

Благодаря на тези, които ще пишат  Hug

# 498
  • София
Стейси, пробвала ли със свещички в дупето, не зная какво точно и даваш, но ако го има тоя вариант е все нещо. До следващото изхождане все нещо ще се абсорбира. Ама зависи колко често и ака де. За разстройство давам водичка от джоджен. Понеже я правя концентрирана не иска естествено да я пие, слагам в дозаторна спринцовка и в устата, на често.
Спринцовка каза че не става, но аз ползвам дозаторните "спринцовки" от панадол примерно, по навътре в устата, да не усети много вкуса и да глътне, гадно е но ...

# 499
Аз със свещичките свалих температурата. Но сега ме притеснява повръщането. Със спринцовката на панадол й давам сиропа за повръщане, но понеже не е приятен на вкус, предизвиква ново гадене и повръщане. За това мислех в храната да го сложа, но тя не иска нищо освен вода... Благодаря за съвета, ще опитам отново, но май пак ще минавам с парцала...

# 500
  • Варна
Яде само бисквити и солети.
А бисквити с кисело мляко и вътре лекарството? Киселото мляко уж притъпява вкуса.

# 501
  • София
Стейси, ако успееш да се пребориш за спринцовката, гледай струята да "удря" вътрешната страна на бузката. Да не е към гърлото.
п.п. Сега прочетох, че повръща лекарството за повръщана. Ами Стейси  и аз съм така. Особено ако е Деган. От него повръщам още повече. Опитай да си близне малко лимон, при мен помага. И сиренце опитай да яде.

# 502
  • Пловдив Белащица
Та като стана въпрос за самостоятелното хранене я снимах снощи Никол как яде крем супа сама
http://andreyapenkovska.multiply.com/video/item/64

Стейси, бързо да се оправя малката. Виж имаше някакви хомеопатични за повръщане пробвай освен (Вомитусхил ли бяха, нещо от този род), те бива да са по-добри на вкус от Дегана. Другото е Ентерол да й даваш разреден, той е що годе не лош на вкус, ако него успееш да я прелъжеш нещо. За "спринцовката"  J.R, ти  казала, към бузата задължително. Или пробвай с лъжица да й набуташ. И най-вече гледай да не се обезводни. Давай й водичка, дори да я повръща.

# 503
Та като стана въпрос за самостоятелното хранене я снимах снощи Никол как яде крем супа сама
http://andreyapenkovska.multiply.com/video/item/64
Васи Браво на Никол, ехе моя е мъзеливец и само се храни с филии... Тъпче всичко в устата и после се мъчи да повръща  Joy Joy Joy Ще го оставя още малко да вилнее така и се захващам за "обучението му", че иначе какво ще прави на детската не знам  Crossing Arms

# 504
Благодаря на всички за бързите отговори  Hug

И двете лекарства успях да дам. Със спринцовката в бузата на много малки дози. Насини ме цялата с шутове, но важното е, че не ги повърна.

Ох, вече съм малко по-спокойна, че много се бях разтревожила. За щастие пие водичка и дано скоро започне и да хапва.

Още веднъж, благодаря  Heart Eyes

# 505
  • София
Бързо оздравяване на Мони  Hug.
А Никол направо ми скри шапката  Heart Eyes БРАВО. Емо само рови с лъжицата и въпреки моите усилия не успява да загребе нищо.

# 506
Стейси спри и млякото и кисело и прясно и АМ. Хумана имат една каша за такива случаи. Давай и нея. и бисквити и солети. Поне при Митко помогна кашата на хумана против разтройство в аптеките я знаят.

# 507
Браво на Никол.
В този ред на мисли да ви питам нещо. Митко и той понякога ме изненадва да си напъха пълна лъжица в устата ама лошото е че ако се окапе случайно се ядосва и хвърля лъжицата и паницата барабар с манджата. Затова и рядко му давам лъжица защото не ми се чисти. Може би грешка правя ама много се ядосва, ако не успее от първия път и се отказва. И Крещи и хвърля всичко. Така е и с играчките ама те като не цапат толкова и не му се бъркам после успява да се научи. Ама с манджата на пода не мога да се примиря. Ако може някоя мама да ми даде съвет какво да правя в случая ще и бъда много благодарна. Нали в яслите ги искат да се хранят сами. А моето така, ако продължава няма как да се научи.

# 508
  • Сливен
Стейси, и аз така правя  - бавничко, на малки дози и изливам в устата лекарството, като гледам да опира почти в бузката, защото иначе ще се задави/извинявам се за повтарянето/, другото, което правя е че от скоро пие сокове и смесвам лекарството със сок и като е жадна го изпива - така в момента пие калциев глюконат. Друго - докато й е раздразнено стомахчето по-добре я остави на бисквити и хляб, важното е да пие течности и то по-малко, а не на веднъж, че това отново предизвиква повръщане. Дано бързо да се оправя Hug.
Синапова - Мая не крещи, но за всяка капка се отбелязва и просто й говоря през това време и избърсвам и така няма трагедии. Салфетките заминават по един куп на всяко ядене, но иначе няма спокойствие, така че според мен се въоръжи с търпение и реагирай бързо още докато изпуска яденето, и без това все още не са им толкова бързи реакциите.

# 509
Хаааллллллллюююююююююю  Hug Хей ме наааа,работната пчеличка как Димитричка Joy Ооох не съм добре,добре съм добре съм..малко бях позабравила ка е да си на работа,и докато вляза в ритъм..ама си хвърлям по едно-две-три очета на темата.Ей лиспва ми времето когато бременеехме и по цееели дни пишехме или бяхме по лекциико-срещи. Hug

Цитат
Тази сутрин отварям нета, погладнах страничката и затворих. После исках да се върна и потърсих темата:
Кузанаци, яйца ... и тъй нататък ...  Shocked Shocked Shocked Нямааааааа Брех викам си кво стана ...къде изчезна ... А то някой нощес не е спал и е сменил заглавиетo

Joy Joy Joy Оооох Клотооо умори ме от смях,аз смених заглавието,че и новата мама записах.Брао на мен. Mr. GreenТо нашата тема вече с трето заглавие се подвизава. hahaha

Маймунскитокремчето на Тайс е и за суха кожа,мнго е добро и ние с татито го ползваме.Казва се Нахткерцен балсам. Много съм доволна,а педи каза за обривчета може и бадемово масло или някакво кремче(ама не му помня името) с бадем пак става.

Ееееее Васи пращам ти Мишко да го научиш и него.Страшна е Никито,браво  smile3501че тя се храни по добре и от мен,аз и хляб да ям се капя.  smile3532

Стейсчо и аз щях това да ти пиша спринцовката или дозаторчето на Панадола с лекарството и в бузата изстискваш.И Мишко послед като боледуваше повръщаше всичко,та така с този метод рядко повръщаше. ooooh! Милия само да видеше че тръгвам към него с лъжичка и почваше да бяга и да реве. Sad Дано Мони скоро се оправи. Hug

Ние сме добре,мама работи,Мишко го мъчат кътници,и те така.

Хайде щях още да пиша,ама съм на компа на систъра ие  време да ставам,целувки от нас.
До скоро писане. Hug

Общи условия

Активация на акаунт